43

Анонимен

преди 2 години

Съветски дрънканици за оправдание на руските зверства. Сами си приказват, сами си вярват. Това, че 100 години пропаганда и страх все още минава пред по елементарните руснаци, на става и на въпрос , че светът е на умственото равнище на Митрофановата / от добро възпитание за въздържам от квалификациите за такива като нея от българския език /

42

Кекъл

преди 2 години

Сега ми е интересно великият "историк" Копейкин как ще коментира това изказване на шефовете си? Или просто ще се покрие?

41

Коки

преди 2 години

Познаваме ги - хотел Славянска беседа, Белене, Ловеч, Скравена, Слънчев Бряг Шако - ***, и така от 9.9.1944 до 70те години! Истинските фашисти!!!

40

Анонимен

преди 2 години

А защо тогава руснаците търгуват с германците?Що за логика?Да се върнеш близо 80 години назад,за да наказваш невинни хора и да убиваш деца?

39

Анонимен

преди 2 години

Да гоДухат руснаците и русофилите!

38

Орел

преди 2 години

Забелязано от високо ,че политици и журналисти са против собствения си народ .Неоспорим факт

37

Анонимен

преди 2 години

До От БАН - Първо не си от БАН или ако си от БАН, значи си си платил, за да заемаш позицията. Второ ако не беше Левски и това, което е организирал, нямаше да има Априлско възстание т.е. нямаше да има Освобождение! Ясно е, че такива като теб се интересуват от собствената си съдба, а не от тази на България, за разлика от Левски. Именно такива като теб визирах в по-долния си коментар. Вие сте готови да се поклоните на САЩ/Русия, само и само вие да сте добре. Живуркай си и не се прави на умен!

36

До 36

преди 2 години

О да...както и Чернобил...криенето и прикриването на истината от ссср!!! Колко пъти нарастна броя на онко заболяванията. Колко хора си отидоха и си отиват заради това престъпление!!!

35

Stoedin

преди 2 години

И защо си мислят, че ще повярвам на руското посолство? Руснаците се компрометираха отдавна.

34

Анонимен

преди 2 години

Вовата победи ковида, ще смаже и фашизма .....

33

Анонимен

преди 2 години

И най-странното е, че когато прожектират документални филми за нацизма в западна Европа, никога не показват зверсвата на нацистите и тяхната нацистка психопатия, извратеност, а само кадри на управленци и маршируващи войници, където не се вижда терора, защо крият терора, реалността, фактите за тези грозни войни и нацизма?

32

Да

преди 2 години

Сагласен съм със Руското посолство. Дано Путин денацира всички балгари подкрепящи демокраций, права на жений, частен биснес и работещи за западний компаний.

31

анонимен

преди 2 години

македонците ни обвиниха че сме фашисти,сега руснаците, остана и турция да направи същото......до тук ни доведе това продажно правителство на кирчо и асан!

30

Анонимен

преди 2 години

Пия вода - песок.

29

Смех

преди 2 години

Знаех си, че рано или късно Русия и нас ще изкарат фашисти, все пак македонските опорки се пишат в Кремъл. Да видим какво ще кажат русофилите сега?

28

Сибиристан

преди 2 години

Уф, тези така и не могат да отърсят от ВСВ. Алоуууу, кремълски аборигени, ако не сте наясно сега сме 2022.

27

Забележка

преди 2 години

Истината боли... Сега СОС може да наименува "ония улици", ама взелите решението няма да може да кажат "Ние не знаехме какво правим".

26

От БАН

преди 2 години

Да де ама Левски с неговия идеализъм знаем как е приключил. Нека да си говорим истината и тя е ще такава държава, пълна с пръ-дльовци не може да се управлява сама и има нужда от добър стопанин. Иначе все едно да оставиш малко дете да се разхожда само във фабрика за пирони.

25

Анонимен

преди 2 години

Всички знаят, че нацизма е голямо зло, всички го знаят, но не знам защо толерират нацизма и фашизма, това е безумие! Почти няма държава в Европа, с изключение на Германия,Италия, която да не е пострадала от нацизма,която да не е пострадала през ПСВ и ВСВ, само вижте жестоките зверства на химика Ото Хан,които са ужас за цяла Европа и освен мъчителната смърт на множество хора, оставят много хора в Европа пълни инвалиди, част от пострадалите са били именно от териториите на Полша,Украйна,Белорусия

24

Анонимен

преди 2 години

29 ти бандера го зарежи кажи нещи за шухевич пълно е с негови мемориали