82

Анонимен

преди 2 години

Кое му е адекватното на ценовата политика на"Лукойл"бре Кирчо,най вероятно да произвеждаш горива от петрол тип Урал на цени от 78 долара и да ги продаваш на цени все едно си ги произвел от петрол тип Брент на цени 112 долара,момче тук не живеят аборигени!

81

Анонимен

преди 2 години

Кики пак разсъждаваш погрешно" в България със средна заплата можеш да си купиш най-малко гориво " ето така трябва да разсъждаваш на нищо не ви учат е Харвард

80

Ямболски цървул

преди 2 години

Просто Киро Лъжейски...подавай си оставката,защото нито полицията,нито армията ще те спаси ....Не ни предизвиквай!

79

Анонимен

преди 2 години

пак излъга Просто Киро ....

78

Аз съм

преди 2 години

България е с най ниските заплати в цяла Европа

77

Златка

преди 2 години

До ThraxНе че нещо ама на тези 3 хиляди лв заплата в чужбина би било редно и да споменеш колко са данъците в чужбина! Ако въобще ги плащаш данъците:) и квартира добави :)

76

Истукан

преди 2 години

А заплатите, Кирчо, няма ли да вдигаш? Само цените ли вдигаш?

75

Загрижен

преди 2 години

Така е адаш но гледай от страната на най-бедните в ЕС на нас ни идва скъпо и не сме доволни,гледай да ги намалиш иначе ще те изхвърлим.

74

Thrax

преди 2 години

В Западна Европа хлябът им е 2,40 лв., а заплатата 3000 лева. На българина хлябът му е 1,40 лв., а заплатата му е 800 лева. За какво говорим въобще, за какво се хвалят?

73

Ямболски цървул

преди 2 години

Гневът ще се свлече над Просто Киро Лъжата.

72

Браво,

преди 2 години

...Кире, кога стана политик,кога се научи да лъжеш с истината? При тази инфлация, при тези цени на тока и обедняване на населението, има си хас да сме с по-високи цени! Сега остава и да излъжеш, че това е изцяло твоя "заслуга"! Това вече го можеш!

71

123

преди 2 години

Тези смехотворни изказвания вече ми писнаха!!! Спрямо доходите си, имаме десетократно по-високи цени от западна Европа!!!

70

Joko

преди 2 години

На този ше бек МИНИпреседателят да му припомня, че България е най-бедната страна в Европа. В една Украйна стандартът е по-висок !

69

Анонимен

преди 2 години

Да ама не са ниските, въпреки спекулата с разпродаването на резерва на "наши хора".

68

Анонимен

преди 2 години

Евтинджос е три лева що му плащаш,заплатите и те така масово в провинцията взимат 7-8 осемстотин лева,рядко повече.Само София не я оставят щото там са им под прозорците и гледат да ги държат сити.

67

Читател

преди 2 години

Абе няма ли кой да му да прочете коментарите на Киро, колко много го обича народонаселението.

66

fred13

преди 2 години

На каква база на сравнение е най-ниска ?На база на сравнение с часова ставка средна работна заплата,как е сметката г-н Премиер ?

65

Анонимен

преди 2 години

Май следващият път тоя няма да го замярат само със снежни топки.

64

Истукан

преди 2 години

Как не го е срам, за 4 месеца инфлацията е 12%, а в края на годината сигурно ще стигне 50%. Чисто копие на Жан Виденов. Връща ни в социалистическата криза в края на 90-те години. Тогава един хляб струваше хиляди, а заплатите стигада до милиони.

63

Анонимен

преди 2 години

Кирчо,от началото на войната 24.02.2022 година досега,най високата цена на петрол тип Urals,същият който преработва Лукойл-Нефтохим е била на 01.04.2022 точно 82.91 долара,през останалият период тя била трайно под тая цена!Защо тогава горивата гонят тия рекордни стойности?Време е да се вземете в ръце ти,правителството и всичките му там комисии за защита на конкуренцията КЗК и да свършите нещо полезно за тая държава и за нейните поданици,ако ли не,ще има пердах съвсем скоро!