21

По БТВ

преди 2 години

Зеленски казва "наши хора"за нацистите от Азов,това от устата на президента на Украйна показва ,че нацизмът е превърнат в официална държавна идеология.Нека после някой да го оправдава ,че бил евреин

20

Анонимен

преди 2 години

Нацитата в Мариопул няма да позволят конвоят с мирни граждани да се изтегли. Те ги ползват за жив щит.

19

Анонимен

преди 2 години

Разбрахте ли сега защо Азовците не пускаха хората да се евакуират през хуманитарните коридори, осигурени от руснаците. Държаха ги като жив щит. Да се крият зад тях подлеците.

18

Анонимен

преди 2 години

"Пристанища, летища, пътища, жп линии, мостове ще бъде унищожена за да се блокират доставките на оръжия." - няма проблеми пленени войници бол, ще има да си ремонтират десетилетие напред. В Западна Украйна ще ремонтират руснаци в източна ще ремонтират украинци. Честито на печелившите.

17

Анонимен

преди 2 години

Нещо за Афганистан Палестина Йемен и т н да кажете. Ей така за разнообразие просто

16

Анонимен

преди 2 години

И къде са тия мъртви цивилни хора , че нещо ни са вижда ? Аа ! Те са сигурно в болните мозаци на евроатлантическите джурналисти

15

Анонимен

преди 2 години

В Москва е точно обратното,но всичко е точно.

14

Цялата инфраструктур

преди 2 години

Пристанища, летища, пътища, жп линии, мостове ще бъде унищожена за да се блокират доставките на оръжия.

13

До 16

преди 2 години

То няма такава кола и такава бележка бе. Кво да палят.

12

Анонимен

преди 2 години

В Мариупол през пропусквателните пунктове нацистите биват разпознати по специфичните татуировки.Събират ги и отиват в неизвестно направление.Отделни хванати групи десетки на брой се разстрелват на място.

11

Поп иван

преди 2 години

Вечните бленувания на сатаната за трупове да се върдалят . Обещаха с кивида да се завърдалят . Не стана точно . Сега сатаната друго захвана.

10

Анонимен

преди 2 години

Международните студенти, използвани като жив щит виждат и разказват.Спасените украинци Киев, Одеса, Мариупол, Изюм, Чернигов, държани като жив щит и успели да избягат вече разказват и проклинат не само нацистите завзели властта 2014 с преврат, но и спонсорите им. Мислещите хора по света питат защо няма друга гледна точка, цензура на медии и натиск над интелектуалци, опитващи се да кажат истината.

9

Анонимен

преди 2 години

Мариопул падна. Цяла украинска армия е в "чувал". Плочките на доминото ще започнат да падат една по една.

8

Анонимен

преди 2 години

Журналист да си днес. Разхождаш се на бойното поле и куршум не те лови. Майтапчии.

7

До 7

преди 2 години

Заводът всъщност беше навремето руски у се казваше ИЛИЧ. След като Азовци го превзеха през 2014 го прекръстиха на АЗОВСТАЛ.

6

Анонимен

преди 2 години

Войници от ВСУ започнаха да убиват азовци, които ги пазят с оръжие да не се предадат в Мариупол

5

Анонимен

преди 2 години

Сигурен съм, че е пълно съвпадение как евакуация на цивилни от Мариупол се случваха само с преминаването на зони под руски контрол. Както и тия моряци, дето се спасиха баш когато руския завзе пристанището. Съвпадения огромни, и нищо повече. Не е като язовците да са държали целия град заложник и евакуация да е възможна само след премахването им.

4

Анонимен

преди 2 години

За Краматорск и Буча всичко се изясни - украинска ракета и холивудска продукция. Не им остава много на Азов, още няколко часа и всичко приключва, както и на цялата пас мина на жалкия актьор наркоман.

3

Анонимен

преди 2 години

Дайте снимки да видим труповете и колата!

2

Анонимен

преди 2 години

азовците не са интересни. интересни са натовските полковници и лабораториите в които са извършвани демократични експеримент върху затворници и психичноболни като по времето на хитлер. лабораториите не са само американски, имало е учени и от германия и други страни. 4 германски института включително Роберт Кох са били там. Нацистите като сегашния канцлер на Германия с дедо ЕсЕсовец едно си знаят едно си баят. Натовските скотове с пранги на парада на победата и после бавна и мъчителна смърт.