143

Глупости

преди 2 години

БОТЕВ НИКОГА НЕ Е БИЛ В РУСИЯ ! БИЛ Е В УКРАЙНА И ОДЕСА И Е ЖИВЯЛ В ДНЕШНА БЕСАРАБИЯ , ПРИ НАШИТЕ БЪЛГАРИ! /По спомените на З.Стоянов/..БРЦК --по тово време изобщо не се е и сещала дори за Русия и през ум не им е минавало да ЧАКАТ "ОСВОБОЖДЕНИЕ" ОТ РУСИЯ!..."Русия е една огромна тюрма"---ТОВА СА ДУМИТЕ НА МЛАДИЯ БОТЕВ ЗА РУСИЯ, СЛЕД КАТО Е НАПУСТАЛ ЛИЦЕЯ В ОДЕСА!

142

Анонимен

преди 2 години

ХА ха ха - буквално в първото изречение... "хората" които ходят на проявите на нацистите са им фенове... това доказва, че не са нацисти а герои...

141

До 174

преди 2 години

Коментирай пост по- назад в полето на коментарите. Един от читателите казва, че в Украйна няма роми и да се замислим защо няма.

140

Анонимен

преди 2 години

Хахаха тогава всички азовци да стават индийци и да си ходят в Индия.Така цяла Украйна ще миряса,Путин също и ще настане мир.

139

?!

преди 2 години

Така и не разбрах какво казват путинистите за нашите българи, които защитават домовете и семействата си в Украйна. Давайте минусите да ви видим колко сте.

138

Анонимен

преди 2 години

До 175. Явно не знаеш, но да ти кажа, Зеленски си го назначиха американците. Бяха си го избрали още преди изборите. Та колко са били честни е леко съмнително.

137

До 140

преди 2 години

Ромите са етническа група в Украйна. Според преброяването на населението през 2001 г. те са 47 587 души, или 0,09 % от населението на страната. В момента не съм видял данни колко са. Но не са малко. Това дали пристигат с другите бежанци наскоро беше коментирано, че не били желани като бежанци. Но има 1 друга подробност и тя е, че който бяга от войната има пари. Който няма пари остава в Украйна. Извън темата от статията е. Извинявам се, че пиша, но ме заинтересува коментара Ви.

136

Анонимен

преди 2 години

Закривай!!! Даже са извадили Фаб 3000, от резерва за утилизация, не знаех че имало 5000 и 9000

135

Анонимен

преди 2 години

Промитите мозъци на Азов си мислят, че ЛГБТ са промити мозъци, то в края на краищата всеки е промит/програмиран мозък по свое му дори нормалните по обществен консенсус. Зависи дали е за добро или лошо.

134

демократ

преди 2 години

До Анонимен 105 "Азов са неонацисти, но е очевидно че Украйна не е расистска или антисемитска държава, имат демократично избран президент еврейн." Да, да разбира се евреин "демократично избран.."СПОНСОР на "Азов" и спонсор на Демократичен президент е ... ЕВРЕИН КОЛОМОЙСКИ временна СИМБИОЗА ЮДОФАШИСТКА

133

Анонимен

преди 2 години

Именно! Цялата власт в Украйна подкрепя тези нацистки прояви, както и много украинци. Също така се оказа, че тези са обучавани от американци канадци, а уж са обявени за фашисти. Общо взето, западните държави от години наливат масло в този конфликт!

132

До 140

преди 2 години

В Украйна има роми. Дори задигнаха един танк с каруца. Не се шегувам. Абсурдната ситуация се разигра по време на военните действия в Херсонска област в Украйна.

131

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 166 Кой е общия враг е относително понятие.

130

Анонимен

преди 2 години

До 146че те какзаха кака искат атомно оръжие на територията на Украйна)))))Що да не искат, като Русия им взе атомното оръжие, па щяла уж да им бъде гарант за териториалната цялост. Видехме колко важи за Русия подписан от нея договор.

129

Анонимен

преди 2 години

Само БЮРМ и Косово са по-млади европейски държави от Укрйна. История не се гради с пропаганда, омраза и кражнби, а с усилия, време и жертви.

128

Анонимен

преди 2 години

На война се гледа, кой е общия враг.

127

Анонимен

преди 2 години

Нещо става тези дни, не с войната, тя си върви по план, а със западната пропаганда за нея. Доскоро такива статии за истината за Азов изобщо не се публикуваха и превеждаха, сега са буквално във всеки сайт.Да не стане да обърнем пак палачинката като падне Азов в Мариопул и Крематорск?Не съм съгласен! Влюбен съм в Урсула фон дер Л. айнен, как ще живеем без нея?!

126

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще бъдат изкарани от дупките в азов стал ще ги обгазят всички тунели които са около 30 километра

125

Анонимен

преди 2 години

Азов, казва: "Толерирането на ЛГБТ хората не е нормално. Това е промиване на мозъци. Да обичаш децата си, да уважаваш родителите си, да се гордееш със страната си - това е нормално. Тези нашите евроатлнтически "приятели" ги подкрепят щом подкрепят Зеленски и Украйна. Обаче на нас евроатлантиците ни говорят обратното да обичаме ЛГБТ ида сме ***, много са подли.

124

12 АПРИЛ 1961

преди 2 години

До Майдана ЮРИЙ АЛЕКСЕЕВИЧ ГАГАРИН - ПЪРВИЯТ В КОСМОСА !