65

Анонимен

преди 2 години

Ако се смени с ГЕРБ ще бъде от трън та на глог,че е по-висок...трябват ни умерени,разумни,спокойни хора начело,които знаят какво е дипломация и да бранят интересите на българския народ,а не тези на американците,руснаците,украинците и т.н.

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66Не може,и не е имало в историята руски агент с такива слаби мозъчни данни като този. Това само соро с може да го наеме на работа,и да го издигне. Всичките му са такива мозъчни гении..

63

Ха ха

преди 2 години

Кирето е печен като спре газа и настане хипер инфлация - кирето хваща белият автобус и право при бай гьн За транша а вие като няма хляб ще хапвате торти -100 лв парчето без глутеин

62

изнервен

преди 2 години

А бе тоя киро е пълен инфантил. Непрекъснато говори небивалици и излага страната ни. Не мога да повярвам, че е занимавал президента на САЩ с някакви си смешни джипки къде били отишли.

61

USA-Трол

преди 2 години

Хора, решух да сменя лагера ! Кажете къде да обменя спестяванията си , придобити от интернет троленето, които възлизат на сумата от 68 (шестдесет и осем) щатски долара и няколко цента за рубли. Трябват ми за да си купя газ.

60

Анонимен

преди 2 години

До анализаторНе лъжи,или те е хванала старческата деменция,че не помниш Путин колко критикува правителството на тиквата за прецакването на енергийните проекти.

59

Анонимен

преди 2 години

Митрофанова осигурява алиби на руския агент Кирил Петков чрез удобно отиграване на топки. Но ние знаем, товарищ Митрофанова, че Кирчо си е ваш, както и Радев. Само руски "специалист" може да е толкова некадърен във всяко свое действие, колкото е Кирил Петков. Разпознаваме ви по манталитета, няма измъкване.

58

Анонимен

преди 2 години

Г-н Путин да не обръжа много много внимание на г-н Кирчо.Всеко изказване на Кирето по адрес на Русия се отразява отрицателна на България, но макар, че е бил Харварт не може да го разбере.При зор Кирето мое да си иде в Канадата , но ние си оставаме тук в България.

57

Анонимен

преди 2 години

Да се връща Бойко Борисов! Той бе приятел с Путин! Кученце му подари! Газта беше евтина, храните бяха евтини, всичко беше хубаво. Сега просто Киро се заяжда с Русия и от това страда целия български народ!! Киро Харвардския ще направи от България втора Украйна!

56

Анонимен

преди 2 години

тоя неадекватник до кога ще излага България пред света.БаЙдън му бил повярвял ,че Путин действал чрез корупция на балканите мухахаххахаххахаххахахахахах.БАйдън знае ли ,че премиера ни е известен с прякора киро истината мухахахахах

55

Анонимен

преди 2 години

Харвардското тамагочми,кажи какво ще правим без руската газ? Как ще захраниш Тецовете ,които са на газ,и ще доставиш парно,и топла вода на народа?

54

Ха ха

преди 2 години

Момчето толкова си може не го упрейквайте баце бил глупавХак да ви е сега

53

ЕДНО ВРЕМЕ

преди 2 години

ВЕЧНAТA ИСЛЯМИЗAЦИЯ НA ИСПAНЦИ И ПОРТУГAЛЦИ СЕ ПРОВAЛИЛA ЗAЩОТО ТAМ ИМAЛО ГЕРМAНЦИ И ГЕРМЕНЕЦA СЕ ЮРНAЛ ДA ОСВОБожДAВA БРAТЯТA СИ от ислямa И НAКРAЯ ОСВОБОДИЛИ ИСПAНИЯ,ПОРТУГAЛИЯ aмa ГИ НЯМAЛО ГЕРМAНЦИТЕ a поне 200 000 преследвaни от ислямa евреи открили тaм..............Ньой дaвa Полшa нa Гермaния и те веднaгa бият шут нa поляците дa вървят нa изток в Новaтa Полшa че и още нa изток МОСКВA дa ги хрaни a чaк после е Хитлер

52

Анонимен

преди 2 години

Не знам на кого е писнал Кирчо, но от гербавите и техния вожд ни дойде байгън! Джипа на Аркад в гаража на пи ар Севи.

51

Анонимен

преди 2 години

Киро срещнал си Байдън по коридора не си имал никаква среща и тези приказки твои са измислици Киро изобщо мислиш ли за БългарияОставка Оставка Оставка

50

Боляр

преди 2 години

Не че нещо, ама тоя при мат на снимката не е ли нелегитимен? Конституционният съд какво каза? Киро т.пото може ли да е министър?

49

Анонимен

преди 2 години

Не знам на кого е писнал Кирчо, но от гербавите и техния вожд ни дойде байгън! Джипа на Аркадия в гаража на пи ар Севи.

48

Бай Гроздан

преди 2 години

Само ако се разберат като мъже ще го гледам.Нали спряхме Южен поток,защото тръбите трябвало да бъдат по еврорегламент от 2009 европейска собственост,а не на ГАЗПРОМ,въпреки че договорът бе от 2006 - в резултат минава през Турция.Сега пък обратното.Съд Божи и който казва истината да победи!

47

Анонимен

преди 2 години

Чубака, бе ти кво си писал за Борисов, та са те цензурилали така яко?

46

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов, ако не беше отищъл при комунистите, сега нямаше да има Радев комунизъм.