169

България над всичко

преди 2 години

България не трябва да дава оръжия на Украйна..............категорично....тази война не е наша.........не сравнявайте България с други държави............ни не сме поляците..............90 % от българите имат добри чувства към руснаците ..........за това има исторически и културни причини!!!

168

Анонимен

преди 2 години

Еми не. Поради простата причина, че цялата Европа даде оръжие на Украйна. Моментално и ние трябва да помогнем. Мнението на страхливия бачкатор русофил не ме интересува.

167

Анонимен

преди 2 години

да.и какво е търсил мин.на отбраната на САЩ у нас.защо не казвате?

166

Анонимен

преди 2 години

Каква мишена бе журналисти? За Русия ние може да сме само полигон и нищо друго. Една Сърбия ще ни размаже за 2 дена за Турция изобщо няма смисъл да говорим.

165

До Караджата

преди 2 години

Голям си юнак, но аз проблем с руснаци и турци нямам. Проблем ми са ниските заплати, свръхнадценените имоти, скъпите храни и енергия. Отделно българският народ копае дъното и това морално пропадане няма как да се спре.

164

До 183

преди 2 години

Сърбия е по голяма плюнка и от нас, ко ще да съюзник на Раша или да се имат за каквито искат....голо самочувствие.

163

Анонимен

преди 2 години

Русия (освождава) Украйна както и нас преди 144 г. По голяма Манипулация и Дезинформация няма в История на България

162

Фил

преди 2 години

Ще се превърне в мишена като едното нищо. Въпросът е : за чий кеф?

161

А

преди 2 години

Ние даваме оръжия на Русия

160

Анонимен

преди 2 години

Не.

159

Чудя се

преди 2 години

Българските депутати как спят като гледат бомбите в Украйна

158

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 174Дай ди видим как ще нацепите сърбите. Живееш в миналото когато БГ е била държава,имала е армия ,офицели, и мъже. И защо на вас *** сърбите са ви проблем?

157

Анонимен

преди 2 години

Точно като не даваме оръжие ще се превърнем в мишена. Психопата ще си помисли щом не дават оръжие значи мога да ги превзема без да се съпротивляват като Украйна защото обичат дектатурата, обичат мен диктатора Путин, обичат Русия. Основния провал на Путин в Украйна беше че неговото разузнаване го подведе че в Украйна ще го посрещнат с цветя и рози, при това Украйна след 2014 никога не си позволи да каже и една добра дума за Русия и на Русия. Докато България е световен шампион по лягане пред Русия

156

Пишман генерал

преди 2 години

Аз предлагам на 1ви април да обявим война на Русия. Докато зацепят, че не се бъзикаме, ще сме стигнали до Кремъл и ще сме отвлекли Путин.

155

До Ганьовска работа

преди 2 години

Пич, 45 години се доказвахме на СССР. 33 години се доказваме на САЩ. САЩ няма да са намер 1 винаги. Като дойде новият господар и на него да започнем да му се доказваме, кво ще кажеш? Навит ли си докато има свят все на силният на деня да се навеждаме(грешка-доказваме)?

154

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 166Какво значи ,че сме ние? Ти нормален ли си изобщо?!

153

Анонимен

преди 2 години

В тубата: Assalto ai supermercati: scaffali vuoti e razionamento di farine e olio di mais - на *** език, празни супермаркети в Милано... Отделете се от емоциите и расизма и започнете да мислите дали има смисъл да поддържаме изкуствената икономика на САЩ базираща се на един Петродолар, за който се говори, че скоро ще изчезне.

152

РР

преди 2 години

Не, всяка една ракета изстреляна срещу България ще значи война с НАТО. Русия няма военен капацитет за такава война. Русите са нахални, но не ***. Само ние не сме предоставили военна помощ. Излагаме се.

151

Анонимен

преди 2 години

Сърбите ли, ох баце, само ги чакам пак да им нацепим тиквите! Със сърби ще ни плашат , пак ще ги таковаме, ние сме по големи простаци и от тях!

150

Анонимен

преди 2 години

След Украйна... България е най-мразената държава от Путин и лакеите му... Така, че трябва да се даде всичко възможно на Украйна за да срита руския енот отзад.