417

555

преди 2 години

Знаете ли кои лекари могат със сигурност да кажат кой от какво е починал. Това са патолозите направили аутопсия и взели проби от всеки един орган и система. Аутопсии почти не се правят по препоръка на СЗО. На симпозиум на патолозите в Европа всички участници и нашия Стоян Алексов са на мнение , че след аутопсия няма констатиран нито един случай на починал от коронавирус.

416

Нобел за медицина

преди 2 години

В Милано специален гост бе френският учен и носител на Нобелова награда за откриването на вируса на СПИН - вирусологът Люк Монтание.На площада пред демонстрантите той заяви:Противно на казаното, тези ваксини изобщо не предпазват. Това става ясно постепенно и е научно признато днес. Това доказват не само научните експерименти, но и тестовете

415

Чакам отговор

преди 2 години

Ако ме зарази някой "ваксиниран", какво ме топли че имал сертификат и заразявал по-малко?

414

Алекс

преди 2 години

Не съм фен на Мангъров,но в случая е прав.Практиката показа,че може да си ваксиниран и въпреки това да се заразиш и да разнасяш вируса.

413

sofeto

преди 2 години

Вън новоселяка Минчев от БГпарламента!

412

Анонимен

преди 2 години

Става въпрос не само за пари и за евтаназия.

411

Зелен

преди 2 години

КП и Сербез Мома трябва да си завържат по едно въже под главата и без друга опорна точка да оставят гравитацията да свърши останалото, в противен случай хората ще свършат работата на гравитацията.

410

Фют

преди 2 години

Вчера краварското РЗИ=CDC ,си призна ОФИЦИАЛНО че смъртните случай за две години ОТ ковид в кравария не са 800 000,а 60 000 и то не напълно доказани. А тук мисирките май не знаят английски и доят кравата до последно .

409

Анонимен

преди 2 години

Поредния цирк. За да стане ясно колко е некомпетентен Мангъров трябваше да поканят други специалисти в неговата област и да се съпоставят нещата. Това е махленски спор.

408

Фаизер

преди 2 години

Американската фармацевтична компания Pfizer ще заплати на Нигерия 75 млн. долара като компенсации заради неуспешните изпитания в страната на антибиотика Trovan, в резултат на което са починали 11 деца, съобщи AFP. Компенсацията е в резултат на споразумение между властите на нигерийския щат Кано, където са провеждани опитите, и компанията.Според споразумението Pfizer създава фонд от 35 млн. долара за подпомагане на участниците в изпитанията при приемане на Trovan. Още 10 млн. долара ще получат властите на щата като компенсации за съдебните разходи по делото. Останалите 30 млн. долара Pfizer

407

Анонимен

преди 2 години

Опасен и ненужен :) Ама колко добре го описва.

406

Ф.т

преди 2 години

Антъни Фаучи скоро ще е подсъдим за разработване на смъртоносни вируси с до 50% смъртност в Ухан, след него си заминават Го Брандън с 28% одобрение и киро лъжеца .Заврете си Great reset-а и green deal-a в ънисуте,преди да ви ги завръ Аз.Нео-либерални-комунистически-изансилвачи на непълнолетни справка делото giselle maxwell.

405

Анонимен

преди 2 години

Точно набодените в момента са се натръшкали първи с Омикрон, т.е. те са болни преди неваксинираните да са се разболели. След 8 месеца ще дойде нов щам, или нов вирус, ваксините явно отново няма да го покриват, какво правят тогава ваксинираните? Всеки нов и дори елементарен вирус ще ги разболява? Поредното доказателство, че ваксините ви разклащат имунната система, ама слагайте, слагайте и 10-та си сложете.

404

Анонимен

преди 2 години

този за себе си ли говори?

403

Василев

преди 2 години

Браво на Мангъров! Въпреки че в спора с депутата от ДБ беше умишлено постоянно прекъсван, съумя да си защити позицията. Не прави чест на Симидчиев странната усмивка, сякаш се присмиваше за нещо. Впрочем, от него чухме, че Мангъров има опит в областта, а самият той от началото на пандемията бил много чел, та затова бил компетентен!?

402

Анонимен

преди 2 години

Много стари се навъдихте и просто земята не ви иска вече.

401

Анонимен

преди 2 години

Глупави ама живи, а ти ще свършиш а количка с Алцхаймер.

400

Симидчиев

преди 2 години

За мен спора е без смисьл щом носителя на нобелова награда за особен принос кьм наукатаСветовно известният вирусолог - професор - люк монтание казва - ваксините не работят какво да се коментира - да вярвам на симидчиев ли прочетете му биографията за голямата фармацевтична фирма и канада

399

Анонимен

преди 2 години

това е нация от глу.пави индивиди, и да им обясняваш, че ваксината предпазва от тежко протичане и смърт, е все едно говориш на стената....

398

Анонимен

преди 2 години

До Константин Матеев - не се хаби, човече, много са зле.... отдавна не споря с мозъчни донори...