136

Анонимен

преди 2 години

Джо не е ли от същата партия на Обамата? Къде черния отказваше, изолираше регионализираше и какво беше още?американизираните, нещо не ви върви напоследък с глупостите

135

Анонимен

преди 2 години

Путин си е гейтаче, личи си само по снимката. А и носи високи токове на обувките *** жендарчето дърто.

134

Анонимен

преди 2 години

Въпроса ми е следния. Има Макдоналдс на Червения Площад или продават борш пред Белия Дом. Благодаря за вниманието.

133

Анонимен

преди 2 години

Кончита Вурст дали е виждало калашник :)))

132

Анонимен

преди 2 години

Кратко и ясно гейтаците ще бъдат забранени и тук, неизбежно е. Ковида ви забрани прайда и си мечтаете вече и за Москва :))))

131

Цирк Балкански

преди 2 години

И двамата ги държат на системи, за параван. Нали някой требва да опере пешкира.

130

Анонимен

преди 2 години

Работилата по публикацията, много се стараеш, ще хванеш мазоли! Вече ти писах, че ти участваш всекидневно във войната, която се води против Русия! Отвращаваш ме, но поне знай: не употребявай изрази като "подхранват параноята на руските управляващи елити или заблудите за величие и опиянение от власт". Паранойята е болест, психическо заболяване, и е крайно неприлично да я употребяваш за психически здрави хора! В.В.Путин участва в 4-часова пресконференция, където му задават и неприятни въпроси,

129

Анонимен

преди 2 години

Сина на Байдан Ханти Байдан заграби газопровода на Украйна и и иска рекет за да пуска руска газ.

128

Анонимен

преди 2 години

1878 г. Русия пребива Турция, но Англия връща Македония и Тракия на Турция.

127

До 146

преди 2 години

"...Абе путин дали е гей ?...." - това е пpoздо Върха, Венеца, Евереста на местния Краварски "гений". Три часа чaвeтo, чегърта из нета да търси правилните букви да състави почти без грешка Кравята си "мисъл". Браво, похвално и след много, много години в една друга България току-виж си слезнал от клона.

126

Изсили се!

преди 2 години

Сега ми сравняваш в безвремие пещера неандерталци със Стар Трек: Ентърпрайз. И искаш да ми докажеш колко едните са напреднали а другите изостанали. Несъстоятелно е!

125

Анонимен

преди 2 години

До Изсили се! "Ти като си го проумял - къде си?" По-напред.

124

Изсили се!

преди 2 години

Ти като си го проумял - къде си? И те нещата не се самозараждат - има период на копиране после има период на собствен растеж. Явно си далеч от индустриалните процеси и социалния им аспект!

123

Любопитен

преди 2 години

Интересно какво ще кажат со*ро*соидите,когато споразумението между САЩ и Русия бъде подписано?Естествено не веднага,а след като премине шока на Запада.Джендърите трябва да си възстановят крехкото душевно равновесие и Путин като добър човек ще ги изчака.

122

До Изсили се

преди 2 години

Човек, КИТАЙ е толкова напред пред българия, че ако си имаше някаква на идея щеше да се засрамиш. Направи пърео елрментарен Телефонон, ЦПУ, Автомобил, Влак, Самолет и врче тогаеа може да мислиш за Подводница, Ракета, Космоса, Луната, Марс. Не ми де говори......РЕВЕ МИ СЕ :(((

121

Анонимен

преди 2 години

След тая промивка дето я четем, май ще излезе прав Путин, че първо трябва да се действа, а после - да се преговаря. Иначе всеки ти се качва на главата.

120

Анонимен

преди 2 години

До Изсили се! Това не бяха никакви български технологии, а да ми хвалиш колко творчески сме крали ..... Китайците имат ДОВОЛНО техни си неща. Виж една фирма като КАТЛ какво прави и ще разбереш. Социлаистическата индустрия беше една голяма тлъста лъжа. С нея руснаците ни вкарваха в масивни загуби, за да ни дават заеми и да ни държат в шах. Кога ще го проумеете?

119

Жалка Гледка

преди 2 години

И двамата си мислят, че са фактор, но ги държат на системи, за параван. Това е ясно на всеки. Твърде вероятно е да са им дали ядрени куфарчета от детски комплект лего нюлиър уор.

118

Изсили се!

преди 2 години

До Анонимен: АЗ харесвам и се гордея с Българските технологии! По онова реме наистина дори и копирането ни беше със творчески подход за разлика от копирането на китайците - чак 30 години по-късно проявяват заченки на творчество!Понастоящем все още нямат нещо изцяло техно!

117

хаха

преди 2 години

Представяте ли си колко му е лесно на Си Дзи Пин с такива "световни лидери" хахаха. Тва все едно Кастро на 100 години. Държат ги само за окраса.