19

Анонимен

преди 2 години

15 Нещо много си се наплашил. Всичките ядрени оръжия на света не могат да заличат земята, камоли само на една държава. Много големи градове ще изчезнат разбира се, но само толкова. Дори ще има донякъде прочистващ ефект такава война.

18

Зозо

преди 2 години

Ким Пу Тин е брутален диктатор, а такива вече никой не ги търпи.

17

Сатират

преди 2 години

Тая Украйна стана най-неприятната страна със света. Ами да бе мирно стояло не би чудо видяло. Създадоха най-големия конфликт между Русия и запада, от карибската криза насам. Украйнски интриганти

16

Анонимен

преди 2 години

"ще трябва да направим нещо подобно по посока на тези, които ни заплашват" __ Направи го още сега. Разположи по 3-4 "Посейдон"-а в близост до източното и западното крайбрежие на Пиндостан.

15

Петър

преди 2 години

"За какво ни е свят, в който я няма Русия"-отговори Путин на бай Дончо. Който има акъл да се сеща.

14

Натовеца

преди 2 години

добрият натовец е само разлагащият :)

13

Анонимен

преди 2 години

Внимавайте какви ги плямпате, само една от ядрените държави, притежава ракети с които може да се унищожи цялата планета, няколко пъти, вие къде ще се денете?

12

1

преди 2 години

Само американците имат повече ядрени бойни глави от Русия и Китай взети заедно. Отделно са Франция, Англия, че дори и Индия. И това е само официално. Иначе какво друго имат американците е божа работа. Докато при руснаците дори не е сигурно, че имат и това с което се хвалят. Така че Путин да седи мирно.

11

Зозо

преди 2 години

Путин заяви, че Русия съвсем скоро успешно е тествала нова хиперзвукова ракета с морско базиране, която ЩЕ бъде въведена в експлоатация в началото на новата година. ...............Хахахааааааа, да обърнем внимание и да се посмеем отново на руското ЩЕ :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Всички го знаем руското ЩЕ... :))))))))))))))))))))))))) А новата Волга кога? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

10

Диана

преди 2 години

Предупредили Русия за ВСЯКА НОВА АГРЕСИЯ СРЕЩУ УКРАЙНА! Русия сигурно помага на руснаците в Украйна с доброволци и оръжие,а това не е начин да се разреши конфликта там определено и Западните "помощници" на Украйна вместо да организират военен натиск над Русия, по-добре да направят кръгла маса с медиатор /може би/ на двете страни..Вместо да "помага" на руснаците в Украйна,по-добре е Русия да им осигури квартира и работа по широките руски предели,значи..Ама не-щом ги бият и те ще се бият, папагали

9

Путин,

преди 2 години

Започнете ли да говорите, САМО хвалби за нови оръжия, колко ЕФИКАСНО УБИВАТ и как можете да УНИЩОЖИТЕ ВСЕКИГО.Такива личности е имало в историята.Не се споменават с добро.

8

СССР

преди 2 години

Всавай страна огромнавя всавай насмертной бой.

7

Анонимен

преди 2 години

А как успяхте да се договорите за ковид измамата ??!? Много странно ...

6

Анонимен

преди 2 години

А радае ще разположи ядрени оръжия по нарждане на херо мустафа на територията на България, фигурантът извършва геноцид над българите!

5

ФАКТ

преди 2 години

Май накрая голямата мечка ще оправи планетата на жендърите и демократите. Браво Путин !

4

Анонимен

преди 2 години

азиатски хитринки - разположи армия възможно най-близо за да сплашиш противника да те нападне първи за да изглеждаш ти невинен

3

Анонимен

преди 2 години

може бие крайно време, мечката да се разходи до Куба и да посади там едни хиперзвукови ракети. Дали големия брат няма да ореве света?

2

Анонимен

преди 2 години

На краварите любимият номер е да се водят войни на други континети и никога у тях. Трябва да са луди, ако решат да се самоубиват натискайки копчето.

1

Анонимен

преди 2 години

тежко на западните травестити ако тръгнат си играят с русия