60

Анонимен

преди 2 години

Какве ги плещи тоа "математик" бе ,та той е тотално изперкал ! При 12 хил. заразени на ден и ,съответно ,прекарали ковида , откак е почнала пЛандемията (ок. 650 дни) , това са 7.8 млн ковидясали т.е 115 % .Нали уж още при 75 - 80 % масовия(стадния) имунитет прекратява епидемията и то без васкинираните ?! Нещо не се връзва ! Или бройките са лъжовни или пЛандемияна - във всички случаи е ЛЪЖА !!!

59

Ваксиниран -> пла

преди 2 години

Всички ваксинирани да се приемат в болница само платено. Ако е безплатно, какъв смисъл има, че са се ваксинирали?

58

До 55

преди 2 години

Официалната световна статистика показва, че в глобален аспект от Ковид са починали 7000 души. 200 от тях са българи. Сметни какъв е нашият дял в тази статистика. Ето до какво водят простотиите на Мангъров и съмишлениците му, капиш?

57

Анонимен

преди 2 години

До ГошкоИ аз така го прекарах с разликата, че не съм ваксиниран.

56

Анонимен

преди 2 години

Чуете ли кунчев, премятайте въжето над клона, работа ни чака!

55

Гошко

преди 2 години

Аз съм доволен от ваксината, наскоро бях заразен, с два позитивни теста, правени вкъщи, имах 3-4 дни хрема, и то лека, и бях прегракнал, това беше, 90 процента си е Божа работа, но има едни 10 процента, които зависят от действията на самия човек, и ваксината в тези 10 процента, с които може да си помогнете сами, не е е панацея, но все е нещо.

54

До 48

преди 2 години

Другарката Фандъкова е безсимптомна, защото е ваксинирана. Някой да е твърдял, че напълно ваксинираните са напълно защитени? Нужен е висок процент ваксинирани сред населението. Единичната ваксинация не е гаранция.

53

Рошко Африкански

преди 2 години

Тези математици, професори и доктори не си ли познават народа? Това са хора, които като се разболеят ходят на врачки, ходжи, леят си куршуми, спат в гори до манастири. Нищо против, но сигурно по суеверия и простотии не отстъпват на някое бушменско племе. Та, каква ваксинация очакват. Само строги, карантинни мерки.

52

Анонимен

преди 2 години

Много повече, ако 1 на 7 хващат е добре, а и сме далеч от пика.

51

дезинформация!!!!!!!

преди 2 години

Дали всички умрели са от ковид или само провокирано от него заболяване!Взимат ни страха за да сме послушни на олигарсите от БКП-ДС. Новото оръжие на БКП-ДС

50

Анонимен

преди 2 години

До 26 Кака ти Корни е с положителен тест без симптоми.На такива преди им викахме здрави-капиш?Ако се заразяват по 10-12000 на ден както казва този мътИк то процента смъртност и хоспитализирани е в пъти по-малък от обявеният...Виж за ваксите и обратно.При положение,че само 20% са ваксинирани,хоспитализираните да са 15% от общата бройка си е трагедия.И тая нова опорка с фалшивите тестове не върви. Възрастни хора няма да си дадат пенсията за фалшив сертификат.

49

Анонимен

преди 2 години

Според Световната банка, която финансира борбата с пЛандемията, краят на първия етап е предвиден за 2023 година.Всеки, който иска може да си го намери.Край с лъжите.

48

Анонимен

преди 2 години

Всички КУНЧОВЦИ лъжат, и бройката е измислена, слагат всички умрели за коронясали..да не говорим че има и доста от ваксинираните в това число, за което никога не говорят!

47

Анонимен

преди 2 години

Пландемията вече трае 2 години. 2 години са 700 дни (грубо). 700 х 12000 = 8 400 000. Бря, те повече заразени от жителите имало ве!!!

46

Анонимен

преди 2 години

44 спри се. Защо не видиш Англия тая сутрин. 49 000 нови случаи. Болниците са пълни. Най-набоденото население на Европа са, при това с бустерни дози.

45

Анонимен

преди 2 години

от гилдията на куфражистите, имат ли и те нещо да добавят? или ще викаме водопроводчиците да го измерят тоя вирус колко кубика е на литър

44

111

преди 2 години

Гледам данните от миналата година, когато нямаше ваксини, но имаше някакви мерки. Декември 2020 е имало малко под 7000 починали. Ако може да се вярва на информационен портал, сега действително са оставени нещата на естествен подбор. Ваксината не е ваксина до 2023, когато ще бъде официално приключила тестовия си период. Хора с други остри заболявания, които са позитивни ги влачат от болница в болница докато починат.

43

до 26

преди 2 години

Корнито е безсимптомна. Ако не си беше правила тест даради контакт нямаше да знае че е "болна". Между другото какво става с ваксинирания Кунчев, Фандъкова и мъжа е?

42

Анонимен

преди 2 години

"Много сложно го обяснява. Като математик. Дай по-просто. По радевски. Та да те разберат феновете на фуражките", а не искаш ли по индиански, чрез знаци, звуци и подвиквания?

41

Анонимен

преди 2 години

Изредиха се всички "хидро-инженери, математици, дупетати, коремни хирурзи", само дето никой разбиращ лекар не го допуснаха да си каже мнението.....това ако не е расизъм, не знам просто :)))