56

до факт

преди 2 години

изостанал си ти, в представите за света и процесите в него

55

Анонимен

преди 2 години

По добре Путин от пияницата Елцини преди него Горбачов-предател номер 1 в историята на светът.

54

факт

преди 2 години

До: 57Ми изостанала е.

53

Анонимен

преди 2 години

До: номер 58 Ми изостанали сме точно защото си избрахме да ни управляват такива комунисти като Бойко Борисов! И русофили! Забрави ли как Борисов подари на Путин кученце? А защо не демонтира паметника на Червената Армия в София? Защо си пие кафето с Митрофанова?Защо е толкова гъст и с турския диктатор, Ердоган?Има и още много "защо".Е те затова сме толкова бедни!А в Русия са още по-бедни!

52

Анонимен

преди 2 години

До 45 Ако се " върне" Толупа,ще е само благодарение на " младите"! Ами че те освен дедо си Борисов друг не помнят бре!-:( А ние които го помним че гравитираше сред мутрите на прехода,които тогава завзеха застрахователният и охранителен " бизнес" щото там беше парата след 1989 г,какво да кажем? Че бяха дружки с така нареченият " череп" Божков,пак какво да кажем? Бяха "братя" по бухалка! И такъв цирк спретнаха 2 Мата на младите българи,че нямам думи! Е как да обясниш на младите вече Бойкофили ?

51

Сата НАТО

преди 2 години

Путти е толко зле с тестостерона, че е заприличал на добродушна бабичка, която продава зелки на пазара.

50

Факт

преди 2 години

Да ама Не...

49

до Вече омръзнаха !

преди 2 години

много си далеч от реалността за Русия ! Ти кога беше там последно?? Аз мога да ти покажа мизерия както в САЩ така и в Русия. Май клошарите под Бруклинските мостове не са свършили още.....

48

българина

преди 2 години

младите не помнят какво беше Русия преди Путин, всички й се бяха качили на главата и й се изре даха като на кравар на индианка!!!!!! ще разберат какво е Путин след него младите, ще имат на разпложение цял живот, след него ще дойде западен чрогресивен соросогад предател!

47

Анонимен

преди 2 години

До: номер 49 Брежнев кога е казвал че иска да се пенсионира?

46

Анонимен

преди 2 години

DW пак мечтае....

45

Анонимен

преди 2 години

Тъжна и изостанала Русия.А бей,като гледам ние колко сме дръпнали направо сме вархъ.Особено по селата и Северозападнала България.Най бедна и изостанала държава в Европа.

44

смях

преди 2 години

Удивително е да наречеш Русия изостанала. Корумпирана, тоталитарна, заробена, несправедлива - да . Но изостанала ? Това само комплексар от някое бедно село, може да напише.

43

Руския

преди 2 години

Да спада вярно от 87% на 85% - Путин си го искат РУСНАЦИТЕ !

42

Мишо

преди 2 години

Айде сега всички разбирачи, пишете. Матреала е точно за вас!Както на всички им е ясно въобще нямате представа какво мислят хората в Русия и какво се случва там.

41

Анонимен

преди 2 години

До: 47 Това важи и за руските царе. И тях не са могли да избират. А Петър Първи е най-големият русофоб по дефиниция, и руснаците са го мразили и в червата! Първо, избягал е от Русия и дълги години е живял в европейски държави.После се е върнал и решил да направи Русия като Западна Европа.Отделил е църквата от държавата и дори се е подигравал с нея. За целта е създал т.нар. "Пиянски събор".Убил е собствения си син в тъмница от страх да не го смени на трона. И много други.

40

Анонимен

преди 2 години

Не мога да ги разбера такива олигарси като Путин трупа милиарди долари в офшорни дружества защо са му не може да ги харчи трябват ти 500г живот минимум и то като младеж а ти си старчок който има мания да трупа кинти по добре ще е да ги раздаде на сиромасите ще го благославят докато са живи ПАРИТЕ са най необходими на младите за да поживеят докато са млади

39

Анонимен

преди 2 години

Много си наивен "фантастише ". Путин управлява точно посредством олигарси като Пеевски и Прокопиев с които са взаимно зависими. Путин прави политически чадър над безобразията им, а те пък му плащат и се грижат да няма конкуренти за властта. Всъщност и тези нашите са свързани с руската олигархия и не са случайни.

38

Анонимен

преди 2 години

Както е с Голямата Перука.От 2005г е на власт във футбола и ще изкара до пределна възраст.

37

Вече омръзнаха !

преди 2 години

А нас какво ни интересува една тъжна, сива и изостанала страна като Русия ?