73

Анонимен

преди 2 години

Ще излезем хората и им е спукана работата

72

Анонимен

преди 2 години

Чакаме Денков, Кастрева или Стаматов да се изтопосат и да кажат как училищата са най-контролираната среда. Нагъчкани по 25-30 деца 6 часа дневно, после в градски транспорт пак нагъчкани в пикови часове. Хигиенистката забърсва с една кофа целият етаж, но на хартия имат 4 пъти дневно дезинфекция на всички повърхности.

71

До 78

преди 2 години

Никога няма да стане като в Норвегия. Тези 80% неваксинирани у нас са най-голямата група от хора с общо съзнание на простовати бичмета. Ще блеят, ще мрът и пак няма да се ваксинират. Хубавото им е, че поне работят черната работа за ниско заплащане.

70

Анонимен

преди 2 години

То направо ми иде да изключа телевизора, да спра да чета и да хвана горите Тилилейски, бах то'о живот дето се задава...

69

Анонимен

преди 2 години

Докато не се вдигне народа и непомете всички ковид специалисти в София няма да има спокоен живот

68

Анонимен

преди 2 години

Няма как. Тия политици трябва да бъдат убити и да се елиминират! Докато това не се случи, тази поия никога няма да свърши!

67

Анонимен

преди 2 години

Комтрола върху разпространението вече е изпуснат окончателно. Вече ще е, който оцелел.

66

Анонимен

преди 2 години

В Норвегия за една седмица няма починал от ковид,при условие, че нямат никакви мерки. Единственото което имат е ваксинирани над 75% от възрастното население.У нас ще искаме локдаун и ваксини сами ,но след 7 до 10 дни.Неизбежно е.Ако няма нов щам на вируса,у нас ще стане като в Норвегия след 1 година.

65

Анонимен

преди 2 години

Не ме вълнуват локдауни. От година и половина в офис не съм стъпвал, работя си от къщата в планината. Локдауните ги вълнуват бачкаторите, които отново ще останат без работа. Но, както беше и преди- бачкаторът сам си прави локдауните, защото не спазва мерки и не се ваксинира. Еми, затова ще си реве. Простичко е.

64

Анонимен

преди 2 години

Повече мъртви ваксари= спокойна , сигурна и здрава България

63

Анонимен

преди 2 години

Явно никой от пишещите тук (вкл. и писалия статията) не е гледал сутринта интервюто с професора - Според неговите 'сметки' сега са 10 000 ,защото обявяваната бройка трябвало да се умножава по 4-5 (заради "скритата заболеваемост") .

62

Георги

преди 2 години

до 68. С много солени глоби и актове. Като изгорят 5-10К антивакса и другите ще се напикаете. Както винаги е ставало. Като не може с добро, с лошо винаги може. Едно време всички карахте и без колани и обяснявяхте как това си е ваш избор. Като ви сцепиха от глоби се научихте

61

До 62

преди 2 години

Айде само да не ми казваш какво да правя и да си гледаш работата. Много ти е жалък живота да се месиш в на другите личните животи. За това после света се тресе от протести и застреляха някакъв 20 годишен *** в Германия

60

555

преди 2 години

До xaxsasб До 24. Не е тази, но да знаеш, че дори в момента покрай теб има някой с коронка. Поне за 5ма се сещам, които се оказа, че си ходят на работа и къде ли не, а са били с корона и не го казват. Това е нашият манталитет, не пази другия, щом аз го карам леко и семейството ми е надалече, другите могат да умират. Това е реалността...

59

Анонимен

преди 2 години

Не е проблем ако има заразени,проблем е ако има много болни и много тежки случаи.Ако умират по 200 човека на ден,всички ще искаме локдаун,защото всички ще имаме поне по един починал близък.В държавите с много ваксинирани има заразени,например Норвегия има по 500 заразени на ден ,но за една седмица нямат смъртен случай и няма пациенти в болниците.Така че ако сметките ми са верни би трябвало след 7 дни да има по 4000-5000 заразени на ден у нас и по 200 смъртни случаи на ден.Докато в Норвегия няма

58

Анонимен

преди 2 години

България е на водещо място в Европа по смъртност спрямо регистрирани случаи. Също така е на едно от последните места в Европа по брой тестове на глава от населението. Но нищо, продължавайте да се самоуспокоявате.

57

до Герги

преди 2 години

Продължаваш с умнотиитеКак си представяш вие умните и красивите дето сте 20% да ни заключите, нас простите и грозните дето сме 80%. Сигурно с плътен кордон ще ни обградите.В крайна сметка най-много да получиш още някоя ваксинация ***.

56

Танче,

преди 2 години

"Локдаун само за неваксинирани! Не може да се водим по прищевките на нискоинтелигентните. Като не искат - не искат. Седят си по домовете и готово." - ви, ковидарите, сте помитатели на мерки и теглилки. Скронни сте да заблеете след всяка мозъчна промивка и да се подложите доброволно на опити и ескперименти. Локдауните са вас, фанатизираните психично болни отка*чалки. Останалите живеем нормално и толкова, колкото ни е отредено, без да ревем за дълговечност. Бягай под дивана пак и не се подавай!

55

Анонимен

преди 2 години

Като ни локдауннат само неваксинираните вие ли ще работите 15% и няма само вие да сте болни, че те тия ваксини колкото и да скубете не пазят нищо? 15% вакснирани реват като за 200%. Аре чао, като станете 70%, тогава ще се налагате, малцинство такова.

54

asd

преди 2 години

Радев вдига бройките предизборно за да ги е страх хората да ходят и да гласуват... Нали така обвиняваха Бойко. После друго се оказа, а именно, че на летните избори, когато нямаше толкова зараза, активността беше още по-малка. Освен това се оказа, че и с машини ГЕРБ пак е предпочетена от много избиратели и всички внушея и приказки от името на народа са били лъжи.