130

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 140 "в хахахахах *** мръшляцците" ОТ езика ти и цялостното ти драскане съдя, че си някое бачкаторче без много акъл, та ми е любопитно, какво си мислиш, че ще стане със стандарта ти, когато дойдат комунистите от ДС?

129

Анонимен

преди 2 години

Герберопитеците видяха дебелия и газ пикаят. Скоро всички при бай Ставри начело с неграмотника. До къде се докарахме да завиждаме на румънците

128

Анонимен

преди 2 години

Д покриваш престъпленията на един премиер превърнал държавата в мафия и бащиния е най-голямаото престъпление. Най-престъпния р-л на обвинението за всички времена!

127

123!!!

преди 2 години

Внимателно Другари от ГЕРБ, да не се стъпчете на амбразурите бе! Споко, за всички ще има като се върнете на власт... ако се върнете разбира се. До тогава леко да не се контузите, че някой друг да не харчи сухото от чекмеджето на спалнята.

126

Анонимен

преди 2 години

До Иван "51 комунистите повече няма да дойдат бъди сигурен. Ти какво искаш си Боко обратно ли? На хранилка ли и ти" ХАХАХАХАХАХАХАХАААА> ТИ КОЙ МИСЛИШ, ЧЕ Е РАШКОВ? Не, НЯМА КАК да сте толкова заблудени, следователно работите за рубли. ДРУГ ВАРИАНТ НЯМА!!!

125

Анонимен

преди 2 години

Дамаджан Поликенефов яко трупа лой,но Коледа наближава.Ще *** кански

124

Анонимен

преди 2 години

Каскетурата е в слугинаж на мутрите, това го знаем от самото начало. Няма да забравя шествието в подкрепа на каскета, качулки, маски, чадъри, бягащи от камерата и незнаещи защо са там. Какво да очаквате от такива?!? Източили милиарди, закарали ни в последна глуха, а са още толкова нагли че си показват неграмотните муцуни.

123

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата е част от мафията герб. Те нали за тва им викат мафия .Щото действат в престъпна група.

122

Анонимен

преди 2 години

Алкохолико долен, Бойко Борисов все още живее в бащината къща, алкохолико, а ти?

121

Дамаджанко Чашков

преди 2 години

другарю Дамаджанко Чашков, кога ще развием процеса за твоите 19 имота ?

120

да пери

преди 2 години

каква власт, къде живееш, Борисов НЕ Е ПРЕМИЕР ОТ 12 МАЙ, сега сме в ръцете на хунтата на фигуранта

119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69 "Един от най-големите престъпници в държавата -Рашков ,*** го е поставил да брани закона и правата на хората !!!! ТОВА Е УНИКАЛНА ГАВРА ...." Това е типично за комунистите: слагат най-големите престъпници за "пазители" на закона. Затова и едър данъчен измамник стана шеф на НАП, лекар без лекарски права: министър на здравеопазването, а човек с отнет достъп за информация - шеф на МВР. Затова и Радевите чорапи говорят нонстоп за законност, защото всички до един са престъпници.

118

Анонимен

преди 2 години

прашковТИРЕ фурашков, я кажи сега за либовницата и за колата на НСО. кажи и за мандрите дето си приСвоил ли си придобил ли си по стар куманизки маниер. разкажи сега какъв си на мама имотник потник челяндурски. а поркоратурата тя от време оно и е през оная работа за престъпленията на големите глекчи. луканката, коштоф, крадлив деду, сергеЙчу, проку, божието провидение застига всички. питай царчето и плювката мамоня що им взе първородните. оная жабя зелю зелев и него го питай кво става с децата на продажниците.

117

наблюдател

преди 2 години

До ПророкГешев може да е стрелец, но само е срам, даже за зодията.

116

цИните

преди 2 години

Иван Иванов шеф на КЕВР след като е човек на Костов, защо все още не е сменен? При условие, че мандатът му е изтекъл отдавна? Бил е човек на Костов, но сега е на ГЕРБ-ДПС ООД, защото всички такива шефове ги държат точно по този начин. Изтекъл им мандата, но процедура за нов се протака и така оня е на каишка и прави каквото му наредят. Студен резерв от милиони на Доган всяка година.

115

пери

преди 2 години

Така ще е, докато герб не бъдат трайно изметени от властта, а влиянието на дпс драстично намалее, което може да стане след изборите. Евентуално. Дотогава всички дружно тупат топката и се оглеждат и ослушват като гърмяни зайци. Така че Рашков няма защо да е изненадан, просто трябва да почака.

114

Кънчо

преди 2 години

Раше, началниката ти също не е безконтролен, ама като влезе Гешев в кабинета му и извади на светло мръсните работи на съветниците му и Радев веднага слезе да вдига юмручета при платените викачи. Пий една ракия и се поуспокой...мисли си как ще подреждаш партиите на изборите, че това ти възложи летеца..

113

IBM Fake NEWS

преди 2 години

Рашков, не може се пребориш с МАФИЯТА. Това Доган, Пеевски, Бойко.Брюксел не успя. Само Америка им би един силен шут. Още пищят щото много пари им взеха.

112

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям Рашков. Гешев, Бойко Борисов, Доган, Пеевски, майка му на Пеевски отдавна трябваше да са в затвора. Рашков е с вързани ръце. Знаете ли, че след като Доган научава, че Европейския съюз ще раздава мaнги за 2019-2020 поствя кметове в големи градове. Познайте, кой обра сега парсите. Пак Доган-МАФИя. Парите от Брюксел пак не стигнаха за обикновения бизнесмен, защото Доган ги блокира чрез специалистите като строители, инженери, архитекти. Така чрез поставени кметове, мафиоти и слугинаж на ни

111

Някой

преди 2 години

Най-голямата лъжа засега, е че регулаторите се държали от ГЕРБ и патриотите! Ако беше така, Зелените чорапи и пияницата щяха първо срещу тях да ревнат! Те винаги са свикнали с други да се оправдават! Иван Иванов от ГЕРБ ли е ?