131

тъй де

преди 2 години

Добре де, този "специалист-математик", нали нямаше повече да изявява мнения по този въпрос?!

130

Поручик Ржевски

преди 2 години

Но най-вероятно ще има спад на смъртноста в следващите години, така че няма нужда от големи вълнения по въпроса.

129

Анонимен

преди 2 години

Ако такива професори математици броят населението и бюлетините по избори, пази Боже!

128

Кал-Ел

преди 2 години

Всички "информирани" за съдържанието на военизираните бъркочи са въведени в заблуда. Нямаме изолиран вирус, съдържание на препарата и разрешително за употреба. Има закони които ясно упоменнават, че пропагандата и използването на препаратите без разрешително са престъпление, чрез принуда, заблуда и натиск чрез страх от измислената пандемия.

127

до 103

преди 2 години

два пъти по-висока смъртност от обичайната, означава годишно да започнат да умират по 200-220 хиляди човека.Явно, си от скараните с математиката

126

математико Жеко

преди 2 години

време е да издигнеме кандидатурата на математик Витанов за президент той ще победи веднага Рундьо зеления чорап фигоранта грипена разединитела на Герп превратажиата дроновеца воайора слугата на решетников бойкомразеца малкото юмруче и ...така

125

Иван

преди 2 години

Слави мачкай мишоците ние сме със тебе!

124

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо е в ход на преброяването, сега е моментът да измагерят стойностите. Наистина изгубихме 3 милиона, а този математик се заяжда за едни 20 000.

123

До кантарджиев

преди 2 години

Винету е ГЕНЕРАЛ, даже генарал - уетинант!!!

122

Deep Zone

преди 2 години

20 000 починали вследствие на отровни храни,стрес, негоден за дишане въздух. Ние, "нормалните", които гледаме да се абстрахираме от тези отрови, няма как да сме убили 150 килограмови тюлени без никакво желание да помогнат на собственото си тяло. Никой не казва, че вирусът е лек, много си е коварен, но имунната система като ти е разбита, много ясно, че вирусът ще те "убие".. Той е черешката на тортата от боклу*и, които сами си причинявате.

121

Без паника

преди 2 години

Има и над 59000 новородени през 2020, такъв е редът на природата едни умират други се раждат.

120

20 хиляди

преди 2 години

20 хиляди за колко време? 20 хиляди как ги изгубихме? 20 хиляди, но колко от тях с безнадеждни състояния? Дяволът чете Евангелието - Бравус Папиломов!

119

Изтезания в България

преди 2 години

Изтезават ме дистанционно чрез Хавански Синдром,дочух от терористите,че това е поръчка на прокуратурата на България!Дали е възможно прокуратурата да поръчва изтезания,толкова ли сме зле?

118

Анонимен

преди 2 години

3 милиона загубихме от демокрацията. Тия 20 хил не са нищо.

117

Кал-Ел

преди 2 години

Тези препарати нямат разрешително за употреба на територията на България. Нека всеки който мисли, че негов близък е осакатен иили умрял от бъркочите, да съди държавата до дупка заради бездействие.

116

Анонимен

преди 2 години

До 103 До 103 Защото не може да мислиш. Ние сме с голям процент старци, които пия от 10+ години по една торба с хапчета и имунната им система е много слаба. Отделно повечето живеят мизерно и бяха тормозени целогодишно с "чували с трупове и хладни камиони". Защо декември и април ? Елементарно, защото в този период върлуват всякакви грипове, пневмонии и тн...Нещо друго?

115

Анонимен

преди 2 години

Ако си държи записките отпреди понеж тез 93 души заразени сега от 100 души заразени преди и тъй по изчисления отпреди по дни,ден за ден назад във времето докат се стигне приблизително до 20000 души безвъзвратно изгубени спрямо тяхното съотношение,коет мож също да се изчисли по причини как за заразените заедно и разделно по начин на лечение и може да се установи колко са точно изгубени с лекувани при големия взрив по тез причини на пандемията за туй време относително за заразени,лекувани,изгубени

114

Demonaz

преди 2 години

Отново е врачувал. За 2 години са починали възрастни хора с множество заболявания. Това,че народа е застарял болен не е новина. Преди време перкел беше казала,че очаква около 60-80 милиона жертви в Европа. Спрете с тези глупости до кога ще броите пфу.

113

кантарджиев

преди 2 години

Този е математик,колкото Винету е генерал!

112

шеумравечеотсмях

преди 2 години

До Кал-Ел Охооооо днес и в офиса ще ме веселиш явно. Комика отново бил на линия :D