56

Кал-Ел

преди 2 години

Колкото и да е странно, талибаните спряха пландемията. Основното финансиране падна.

55

генади

преди 2 години

ЗА ТЕЗИ СПЕЦИАЛНО ГРАЖДАНСКИ АРЕСТ!!! НАРУШАВАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА, И ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА!!! НЯМА ДРУГО РЕШЕНИЕ!!!

54

Анонимен

преди 2 години

Валсините са експериментални. Хайде да повторим пак и пак. Как ще принуждаваш хората да участват в медицински експерименти. Второ, те не работят и не са решение за спиране на вируса. Справка в Израел при висока ваксинация нещата са даже по-зле. Тези мерки са незаконни, дискриминационни и гнусни и целят унижение на хората ..

53

Анонимен

преди 2 години

Ще наложи мерки, ама друг път. Идат избори и тогава ще разберат кон боб яде ли.

52

Анонимен

преди 2 години

Все едно че няма мерки. Нищо по-строго не предлагат

51

Анонимен

преди 2 години

А теб Кал-Ел защо още не са те изолирали? Наложително е.

50

О, божке

преди 2 години

*Провеждането на присъствени групови занятия се допуска при спазване на физическа дистанция от 1,5 м и до 10 души в помещение. * Това как точно ще се гарантира в класна стая? Явно този за политически цели ще се прави на мангъров. Но докрая на месеца ще преразгледа мерките си. Сам. Какви правила очаква да се спазват по селските училища и кой ще ги контролира?

49

Трибунал

преди 2 години

Нюрнберг 2.0 за всички продажби душици !

48

Кал-Ел

преди 2 години

Дайте някой кадър от "пълните" болници, не се срамувайте. Така обедняха пландемиците, че нямат пари дори за артисти.

47

Ричи Алибегов

преди 2 години

До кога бизнеса и работещите хора ще изнасят на плещите си фалшивата пандемия? Кога най-накрая ще имаме министър, който вместо да дерибейства, да затваря и да се прави на есесовец, ще внесе ред в къщичката си? Как е възможно за държавата с най-много медици и болници на глава от населението в Европа 3-4 000 болни да са такъв голям проблем? Как е възможно при положение че има толкова налични ваксини и всеки може да прецени за себе си риска, ти да продължаваш да поставяш под въпрос учебната година?

46

Шаши

преди 2 години

Тези по офисите е явно, че не работят. Всичко е тук и пише коментари, колко са зле не ваксинираните. Не искаме да се бодем с отрови.Това е.

45

Годжи

преди 2 години

Не може с една заповед на министър да се ограничават правата на хората противоконституционно е.Заповедта е нелегитимна щом противоречи на конституцията

44

радомир

преди 2 години

Тези мерки много палеативни бе? То все едно нямаме мерки, просто да се казва за парлама че има некви. После пак ще затваряме училищата, щото това е най-лесно за момента, а ккакво ще правят сегашните ученици след години като останат неграмотни никой не го е*е.

43

българин

преди 2 години

До: номер 37 Разбира се, след като имаш хроничен бронхит е много добра идея да се ваксинираш! Никой не ти отнема това право. Също толкова противно е обаче да караш всички масово да се ваксинират, без да им се обясни истината за ваксините, а именно че 1) Те са още експериментални с неясни странични ефекти; 2) Вече стана ясно, че срещу Делта варианта тези ваксини не са толкова ефикасни колкото срещу предходните варианти и ваксинираните също могат да се заразяват (дори да не боледуват).

42

Анонимен

преди 2 години

а така... правиха сватби по 3 дни с по 800 човека - НЯМАШЕ ПРОБЛЕМ!А сега кръчмите с 3 маси по 4 човека - до 22 часа!Евала!

41

Моля за Помощ

преди 2 години

Пернишки Терористи се опитват да ме убият ,а корумпираните МВР,Прокуратурата и ДАНС са глухи за жалбите,моля дайте идея към кого да се обърна!

40

Анонимен

преди 2 години

Цяло лято ти казваме да спрете с тия простотии със зелените коридори в моловете и да направите мобилни такива по малките градчета и селца. Не. Не ви увря главата. Сега положението било сериозно. Ще видиш колко е сериозно Кацаров като дойде зима и тия хорица по селата се разболеят без защита, без лекар и болница на близо. Ей тогава ще те питам пак за моловете. Ама пусти пари бе. Нали трябваше да ги дадете на вашите хора и да отчитате дейност, а истински застрашените хора кучета ги яли.

39

до ковидзомби 28

преди 2 години

Ваксинираните могат да се заразяват, разболяват, да заразяват останалите, също и както неваксинираните. Вероятно не са и безсмъртни. Е с какво повече неваксинираните те заплашват тебе *** )(от) с промит мозък ?

38

Шаши

преди 2 години

Мерките са идеални. Трябваше да стане. Така се помага на болниците и се ограничава грипа. Лошото е че нямаме доверие на никой от политиците. Всеки си мисли, че затворят ли и вече никога няма да отворят. И има защо да си го мислим.

37

До 37

преди 2 години

Това значи, че си наркоман и на една левкимия и отнема години да се развие като всички останали видове рак