95

Анонимен

преди 2 години

Когато служаш и гледаш мумиите от герб ясно проличава почерка на БКП и техният лидер, лично обучен от Тодор Живков как да се справя. Протести се потушават с бой, избори се манипулират на макс, пропаганда навсякъде и естествено 1:1 използането на реплики. Примерно: това което ние построихме вие неможете да го боядисате. Разбирай 500 милиарда магистрали и тн смееех

94

Анонимен

преди 2 години

До идетрибунал "Вълнистата магистрала" я направи Станишев, но ти си неграмотен и не го знаеш. "Кюлчетата" се ДОКАЗА, че е компромат, затова няма снимка с "кюлчетата" И Борисов заедно, а "народния трибун от Банкя" мълчи, защото е в потрес от некадърността, корупцията и наглостта на руските слуги като Радев, Рашков и ИТН.

93

Анонимен

преди 2 години

Ако знаехме какво ще докарате, всички да сме скочили да бием...

92

Ай Сиктир

преди 2 години

До съдебна практика: то във всяко стадо има мрша.

91

Анонимен

преди 2 години

Бойкикев знае ли що е диктатура? По време на комунистическата диктатура той е бил от номенклатурно семейство,не е разбрал сигурно.А миналата година си протестираше свободно,без даже да спазва законите,нито един протест не беше заявен по изискванията на закона.Ама те свалилидиктатурата на Борисов.Бойкикевата чета много е изгладняла,това се видя при преговорите за правителство и птовала им.

90

Съдебна практика

преди 2 години

"Мятането на домати по българските политици е напълно допустима проява на изразяване на определени позиции към дадената дейност на политика. Това се казва в решение на СРС по делото срещу Николай Колев Босия"

89

Анонимен

преди 2 години

До 95 с 50-те години избори 99.99%: имаме щастието да живеем във време, когато може да не отидеш да гласуваш, ако решиш, че това напълно те изразява. И аз уважавам правото на всеки да се изрази по този начин. Не уважавам своеволието или порива към своеволие на всеки малко по-лабилен индивид към нарушаване на установения със закони ред. И нямам нищо против, ако при нужда бъде леко посъветван по съответния начин от силите за опазване на обществения ред.

88

USA

преди 2 години

ГЕРБ Е ПАРТИЯ ТОЧНО КОЛКО ЖИВКОФ ИСКАШЕ !

87

Анонимен

преди 2 години

Повишения за полицаите, орден за Гешев, импийчмънт за Радев, павета за со росоидите !

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85 "Нямало е диктатура, Бойко не можа да състави правителство и кротко слезе и предаде властта." Борисов три пъти си подава оставката, спазваше всички конституционни процедури, и досега побеснелите ДСари и слугите на Кремъл не могат да намерят за какво да се хванат и затова говорят за "нецелсъобразност" на разходите, и досега Борисов ги млати като посочва незаконните им действия ... но Борисов бил "диктатор".Когато червените дойдат на власт ТОГАВА ще осъзнаете някои неща, но КЪСНО!

85

идетрибунал

преди 2 години

Дежурните лъскачи на бастуни набират скорост в писането на много глупости с малко думи!НИКОЙ НЕ ПИТА А ЗАЩО НАРОДНИЯТ ТРИБУН ОТ БАНКЯ МЪЛЧИ,А?ЗАЩО НЕ НАПРАВИ ЕДНО КРЪГЧЕ С ЖИПКАТА ПО ВЪЛНИСТАТА МАГИСТРАЛА И ДА СЪБЕРЕ НАРОДНАТА ЛЮБОВ?БАЦЕ ОЩЕ ЛИ БРОИШ ЕВРАКИТЕ И КЮЛЧЕТАТА,А С ГЕШЕФ ЩЕ ВИ СЛОЖАТ ВЪВ ВТОРИ ОТРЯД ПОД ЗОРКИЯ ПОГЛЕД НА БАЙ СТАВРИ!

84

Анонимен

преди 2 години

Браво на полицаите, че са ги били, ако не бяха сега Борисов щеше още да е на власт.

83

Радеф в пандиза!

преди 2 години

И сложиха диктатурата на зелените чорапи

82

Анонимен

преди 2 години

само престъпниците имат интерес да няма полиция и да няма главен прокурор, замислете се малко кой си избрахте да ви управлява, Дубаеца с дебелата пура.......

81

ЧЕРЕПИТЕ ТРЯБВА

преди 2 години

ДА СИ ПРИБЕРАТ МИЛИОНИТЕ ДАДЕНИ ЗА ПРОТЕСТИТЕ И ХУНТАТА НА РЕЗИЛИТЕ ВЕЧЕ УПРАВЛЯВА- СКОРО ВСИЧКИ НИЕ ЩЕ ВИДИМ КАК ПЛАЩАТ ЛЮБИТЕЛИТЕ НА КРЕМЪЛ- НИ ЗАПЛАТИ, НИ ПЕНСИИ- А ПАРИТЕ ОКРАДЕНИ....

80

Анонимен

преди 2 години

Значи хората не протестират щото йм е гаден живота в БГ, а защото божков ги е пратил и е дал по 20лв. на всеки, друга причина защото били млади и можели да държат на бой. Отделно всички те са безработни и не учат и имат време да седят там цяло лято, не на море примерно. ГЕРБАВА логика, може би съдят по себе си защо биха протестирали. Явно и аз като протестиращ само не съм разбрал че раздават пари. Ще звънна на божков да си ги искам. Или направо на бойко, че му спести едни 700млн?

79

Новата власт

преди 2 години

Лъжи, лъжи и пак лъжи....

78

USA

преди 2 години

ГЕРБАЖИИ РЕВАТ У САИТА !

77

Анонимен

преди 2 години

Нямало е диктатура, Бойко не можа да състави правителство и кротко слезе и предаде властта. Но Радевата хyнта е съвсем различно нещо. Разиграва се театър и народа е занимаван с чалгаджии за да продължава да властва червената хyнта на Радев.

76

Асан

преди 2 години

Атака на Тиквата пубеда :)))