79

Цитат

преди 3 години

в 21 век армия изобщо не ни е нужна, тъй като на фона на оръжията, които притежават военните гиганти сме нищожни. По добре парите за отбрана да отидат за образование и детски градини.

78

Толкова търговци

преди 3 години

На оръжие има у нас, колкото летци няма. Търгашите в МО също са повече от действащите офицери по частите

77

Анонимен

преди 3 години

МиГ 29 е достоен конкурент на Ф-16, ама се иска поддръжка, требва да изчакат ефките Блок, тогава да правят учения :)) Не може да пратиш опитен пилот на заколение за едното нищо, нали е учение, не е реална война :)

76

1234

преди 3 години

Влязохме в ЕС обедняхме и ни застигна демографска катастрофа, вкараха ни насила в нато хем без армия останахме хем ни окупираха и ни избиват на наша територия....

75

АнонимеН

преди 3 години

ГЕРБ Е ПОЗОР!! ЗАЩОТО БОРИСОВ РАЗОРИ БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ ВМЕСТО ДА ПОДМЕНИ БРИЧКИТЕ С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ПОЛЗВАНЕ!! БОРИСОВ УБИ И ТОЗИ ПИЛОТ!

74

ss

преди 3 години

може да са използвали някое ПВО лазерно оръжие и просто да са изпържили самолета във въздуха и да се е взривил....

73

Мустафата

преди 3 години

Какво мисли по въпроса.. Нали за всичко звънят там

72

Анонимен

преди 3 години

Няма паднали самолети и грешки само в Армиите, където не се третира. Всичко останало са празни приказки. Съболезнования на семейството и колегите на Българския войник!

71

АнонимеН

преди 3 години

ЖИВОТА НА ЕДНА КОЛА Е ОКОЛО ДО 20 ГОДИНИ!!!! СЪЩОТО Е И ЗА САМОЛЕТИТЕ!! ЖИВОТА ИМ НЕ Е 40 ГОДИНИ КАКТО ОБЯВИХА!/ АКО НЕ БЕШЕ ТОЛКОВА СТАРА БРИЧКАТА ЩЕШЕ ДА НАПИША, ЧЕ ФАЩ СА Я СВАЛИЛИ!!!

70

Анонимен

преди 3 години

Комунистите винаги крият истината защото тя ги уличава в пресръпления.

69

радев кгб

преди 3 години

По времето на Румен Радев загубихме 3 хеликоптера и вече втори самолет. Радев работи за Москва

68

Хм !?

преди 3 години

Всички знаем какви пройдохи минаха през военното министерство от 2009 год. насам. Имаше дори един министър-текезесар с квалификация на трудовак. С такива министри, кой от кого по-крадлив, с крадлив състав на цялото министерство и с наличие на един бардак с *** създаден от военния министър-текезесар, не може да се очаква друго освен сегашното падение, когато читави хора загиват толкова нелепо!

67

1234

преди 3 години

Сигурен съм че повече нито един пилот няма да иска да участва в учение на нато с американци....

66

БЪЛГАРИН

преди 3 години

радеф е ПО3ОР!!!

65

Крадене, крадене

преди 3 години

И приказки за светлото бъдеще в НАТО и ЕС 30 г си дава резултат. По ясно няма как да е на всички

64

до до44

преди 3 години

аз ти казвам , разказвай си историите другаде. Няма кск приятелски огън, това е учение не реална обстановка, как мислиш ще излети ракета от полигона и никой няма да я усети през нощта

63

Анонимен

преди 3 години

Време е тези дърти руски 35+ годишни кошници да ги махат от въоръжение, започнаха вече да погубват животи. Да почива в мир, загинал е при изпълнение на дълга си.

62

Анонимен

преди 3 години

"МиГ-29, управляван от майор Валентин Терзиев от авиобаза Граф Игнатиево, изчезна в нощта на вторник срещу четвъртък над Черно море." -> Със същият успех можеше да напишете, че е изчезнал в нощта между 2020 и 2022 година.

61

Анонимен

преди 3 години

България никога не е имала 250 самолета! Нека някой да покаже снимка на всички самолети:) Поредната соц лъжа и думи.Никой не ги е виждал тази самолети. Няма как да си ги позволиш беден чворр. Прави ши св те на ***. С какво плати 250 изтребителя нови ? С компоти ли или със златото на България?

60

Анонимен

преди 3 години

Виновни за тази трагедия са служебното правителство и главнокомандващия, бивш шеф на ВВС. Трябва да си подадат оставките.