52

тъй де

преди 3 години

Дали една година цирк/пандемия/не е достатъчен вече?

51

до 49

преди 3 години

Спри ракията! Караянчева и група от ГЕРБ също бяха рано сутринта на Шипка.

50

РоРо

преди 3 години

Защо не пишете и ни казвате че,хиляди чакаха блокирани на пътя при минусови температури заради кортежа на радев и на копейкин.два часа чакахме да се гаври с нас.срам!!! Бе освиркан от нормалните хора когато се прибираше.караянчева може да е всякаква но не попречи на никой да се изкачи до паметника.20 години правим поход на тази дата, но сега и миналата година президента и гавазите му се подиграха с обикновения човек

49

До Димитър Георгиев

преди 3 години

Мите, тя и дъщеря ти е заразена с трипер и целия панелен коптор се чеше отпред, щото яко разнася заразата... Ама не го правим на проблем, нали?? :)))

48

до Лекар

преди 3 години

Нямат място в болниците. Да ги лекуват на палатки под Шипка!Няма да заемат леглата. Миналата година Радев Ветото на 3 март каза: "Няма вирус.Това е вируса на страха и предадателството". Като няма вирус - да си се лекуват сами. Лекарите са уморени вече....

47

Тонката

преди 3 години

Заглавието е малко згреше о, хората отидоха там напук на Маркучодържача от Банкя.

46

Активист

преди 3 години

Другарят Карадайъ е произнесъл реч на Бузлуджа.( на "изящен" български език).

45

Иван

преди 3 години

Ако целта е била да се прави "напук" на каквото и да било, успели са. Изненадващо е да се отбелязва Ден на свободата " напук"

44

Анонимен

преди 3 години

До Коментар 44"Бат Боху дали знае "Аз съм българче"?"А ти дали знаеш каква е връзката между 3 март и боевете на Шипка?Хммммм.

43

Коментар

преди 3 години

Бат Боху дали знае "Аз съм българче"?

42

Лекар

преди 3 години

Може би ще е удачно хилядите посетители на Шипка, след разходката и блъсканицата, да си вземат пешкирче и *** , и да се наредят пред болниците. То да е х.й да им го натъпчеш , но акъл няма как да им налееш!

41

ЗоЗо

преди 3 години

Бойко пак ли е в Турция за 3 март, има ли си нов фес.

40

Активист на БСП

преди 3 години

Другарят Борисов произнесе ли реч???

39

Анонимен

преди 3 години

Не знаех че има мярка да не се ходи на шипка

38

Помним ви, братушки!

преди 3 години

Изминало време, но няма забрана за руските воини - горди деди! За тяхната сила, храброст и слава, за техните внуци, с искрящи звезди. Няма по- мило, по-свидно богатство и няма по-верен, по-бащински щит, от българо-руско славянското братство, изляно от огън и кръв, и гранит.Поклон пред подвига и паметта на българските опълченци и руските воини, загинали за Освобождението на България от 500-годишното Османско иго!

37

Димитър Георгиев

преди 3 години

Днес заразените са над 2000, утре ще са над 4000 и пак правителството ще е виновно.Ама то правителството така или иначе си отива,въпроса е от новите заразени,колко ще отидат по вечните ловни полета.Защото Бог помага,ама от зараза не пази.Веднъж Мутафчийски каза, че яко ще се мре-смяха му се.После реваха като магарета.Сега пак натам отиваме.

36

Тонката

преди 3 години

Аз съм против да се почита срамната победа на руските завоеватели, подкрепени от български сепаратисти, срещу мирно съжителсващите с нас присъственици.

35

Анонимен

преди 3 години

Герберунгелите май са полудели.Щом вожда не е там,значи няма празник.Жалки,дребни човечета,които мечтаят за чекмеджето на вожда.

34

Анонимен

преди 3 години

Народа празнува трети март.

33

Анонимен

преди 3 години

До ИстинатaМного сиПросТ...