133

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе забравяйте, че има "хора" на които им се плаща да обикалят коментарите по сайтовете и да вият, че има вирус. Целта е да затъпеете достатъчно за да не вярвате на очите си, трябва да вярвате на троловете които са се продали за 30 сребърника.-----------------------Ако пандемията беше измислица, защо и майка ви Русия тръгна по свирката на запада, да прави ваксина. Можеше *** да излезе и да каже - ние сме над тези неща.

132

Стар набор

преди 3 години

Всеки който не иска да разсъждава с мозъка си, нарича мислещите хора "конспиратори".Вирусът го има и ако някой го отрича, значи не живее на тази планета. Но всеки ден става все по-ясно, че този вирус се използва от Световния Елит, включващ всички участници в СИФ (WEF), за да се въведе Новия Световен Ред. Четете поне "GREAT RESET" на Клаус Шваб, основателя на СИФ в Давос и ще проумеете, че ПЛАНЪТ за промя на нашия живот е вече в пълен ход. Орвел ще ви се стори като детска приказка.

131

Анонимен

преди 3 години

Голяма драма голямо нещо. Само заплахи от некомпетентните органи. Вместо да седим по дупките като мишки да се криеме да дадат по разумно решение.явно това ще си циркулира с години. Ние така ли ще живеем?

130

Анонимен

преди 3 години

От къде дойде трета вълна.Малките румени дечица, ходещи на училище и детска градина. Също така и свидните синове и дъщери на родината, посветили живота си на добруване в чужбина и изпращане на по двесте тристе евро на самотните си родители с претенцията, че инвестират в страната, и сеещи зараза всеки път като стъпят на родна земя и здравните власти не ги силово карантинират.

129

Анонимен

преди 3 години

До 139блах-блах-блах какво общо имат Русия и САЩ с това, че никой не познава болен или умрял от измислицата на Бил Спринцовката? Не искаш да вярвам на очите си а на теб, защото си се филмирал или си се облажил от ситуацията?

128

Анонимен

преди 3 години

После четвърта пета шеста.... а решение на въпроса най вероятно ще кажат ли или само на отвори -затвори ще си играем докато ни побъркат тотално. Явно ваксината не е решение защото има шанс да не действа на всички щамове а и не те предпазва на 100%Евентуално за лекарство да помислят или ваксината е по печеливша

127

Факт

преди 3 години

Във фонд Земеделие в София, вече четвърти ден, 800 човека са наблъскани в една сграда без право на работа от вкъщи.

126

До Боряна

преди 3 години

Представлението ще свърши, когато овцете престанат да са овце и такива като тази плешива, отвра.тителна мутра бъдат сложени на мястото си. Разбирай го както искаш

125

До 127

преди 3 години

С този вирус нищо не е сигурно.

124

Анонимен

преди 3 години

Кафета вече трети месец не работят. Молове от тази седмица пуснаха. От къде дойде трета вълна.

123

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Тъй ,тъй ! Следва трета , после пета , англииски щам ,албански ,щам от Луабабаб ..Значи конспирацията била истина ,а ? Значи 500 кревата на едно място в Армеец ,било ,,инфекциозна болница ,, *** в генералска униформа . Позор !

122

Боряна

преди 3 години

Нещо не разбирам, очакваме трета вълна, но разхлабваме мерките. Цяла Европа с мерки и отново вируса си минава през границите. Малко глътка въздух и отново паника. Все едно този вирус някой го пуска през три месеца. Кога ли ще свърши представлението и колко хора ще пострадат?

121

Този горе

преди 3 години

1.е психопат (+)2.не е психопат,а гениален учен и вирусолог(-)

120

Анонимен

преди 3 години

Имаше навремето един виц за бесилките и въженцата ! - е , вече не е виц.

119

Анонимен

преди 3 години

До 130Коя пандемия, кой вирус? Кажи ми къде ги има да ги зърна поне веднъж.

118

аз

преди 3 години

За пандемията са виновни хората с тяхното поведение. Незадоволени консуматори, за които най-голямата ценност е хедонизъм. За 3 месеца всичко това можеше да се спре. Но кой може да го направи.... за това ще живеем със затваряне и отваряне Бог знае колко. Вирусът мутира заради голямото разпространение и голям брой инфекции и може би и ваксините няма да ни спасят, потърсете инфо за Манаус, Бразилия.

117

@

преди 3 години

Сещам се за една много добра мярка!Всички, които подават сигнали за това какво ставало тук и там да се публикуват с имена и адреси. Да се знаят кои са доносниците и да не се допускат никъде!Правителството пък да им раздава безплатни противогази и консерви за да изкарат годината в мазетата!

116

Анонимен

преди 3 години

Не забравяйте, че има "хора" на които им се плаща да обикалят коментарите по сайтовете и да вият, че има вирус. Целта е да затъпеете достатъчно за да не вярвате на очите си, трябва да вярвате на троловете които са се продали за 30 сребърника.

115

Лилияна

преди 3 години

Дженерале мой, не им обръщайте внимание! Между две вълни пак ще сме заедно, там, на Халкидики!

114

Муахаха

преди 3 години

вече е Февруари 2021 и тая година ще е Нулева! Богатите ще си печатат парички в централните банки и на фондовите борси, а плебса ке мре, кой от глад, кой от китайско био-оръжие...