185

Анонимен

преди 3 години

НЯКОИ САЙТОВЕ ЦИТИРАТ РАДЕВ- ..цВЕТАНОВ МИ СПОДЕЛИ ЧЕ ИМА МАНИПУЛИРАНЕ НА ВОТА ДО КАТО Е БИЛ В ГЕРБ"... А СЕГА ДЕ- РАДЕФФ ЛИ ГО Е ТВЪРДЯЛ, ЦВЕТАНОВ ЛИ ГО Е РЕКЪЛ- ИЗСЛУШАХ ПОМЕСТЕНИТЕ ЗАПИСИ НИКЪДЕ ЧЕ ЧУХ ТОВА КАЗЪЛ РЕКЪЛ, АМА НЯКОЙ Е ЗА СЪД ЗА ЛЪЖА, КОЙ НЕ ЗНАМ.

184

Анонимен

преди 3 години

Клепари гербави,така и така сте се сбрали на раздумка та да ви питам! След Колко време от встъпването на Байдън като президент,Вождът ви ще отнесе червеният картон?

183

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 216Така ти се струва, защото руските *** сте прекалено чувствителни когато директно изобличават господарите ви.

182

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТочно за това сте елементарни защото смятате че всички които не одобряват Радев са " герберска с ***".

181

Анонимен

преди 3 години

Тандема *** Пеевски с говорител Радев ще оправи България за 80 дни!

180

Анонимен

преди 3 години

ПроКърПу, Elmer Fudd (плешивия от зайчето Бъни) и Урко от планетата на маймуните

179

Анонимен

преди 3 години

Абе вие като видите Радев,имам чувството че цялата тролска герберска с'*** се активира мигновено!

178

Анонимен

преди 3 години

Радев е избран за президент на избори проведени от това ГЕРБ. Ако смята, че те мамят да си взима Йотова и да си ходят

177

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 211"направи ти бе. как се прави партия, откъде се вземат средства,"Нали "гражданите" са недоволни от властта: правите партие, плащате си членски внос и работите. Или вие нямате пари и да се снимате и затова това не е вариант?

176

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 211Потвърждава приказката за космоса и ракетата .... Наистина толкова си можете.

175

Анонимен

преди 3 години

До ууу1На теб лично нищо не са ти взели, защото на голтак няма какво да му вземат, а ако знаеше нещо за нещата за които дърдориш щеше да разбереш, че суверена иска сметка на управляващите: на избори. Куклата на Кремъл в президентството е тази, която си позволява да "иска сметка" незаконно, както и партии като БСП, които нямат и моралното право да го правят, като се има предвид, че периодично докарват България до фалит.

174

8

преди 3 години

Тази кърджалийска *** надмина себе си по наглост и простотия!Да, те трябва да изчезнат от политиката!

173

Анонимен

преди 3 години

Алоооу, що не се напънахте да направите нова партия, да убедите хората да гласуват за тях с платформа и предложения, да намерите чисти и неопетнени от миналото хора, за които хората да гласуват / не за по-малкото зло/. Бъдете сигурни че никакви напъни за нечестни избори, нямаше да повлияят на резултата. Изгубихте цяла година в плювни и манипулации, явно толкова си можете. Хората не са глупави, винаги ще гласуват за по-доброто, стига да го има.

172

до 201

преди 3 години

И БСП - ДОЛУ!

171

Калеко Алеко

преди 3 години

То е ясно кой го подкопава, тоя дето отсега внувашава на обществото, че изборите ще бъдат опорочени и си търси поводи, я в машинното гласуване, я в гласуване по пощата, я в камерите които ще надничат в кабинките на избирателя, а когато и това не помогне ще дойде ред на други причини..не случайно се конусултира със спецове по аферите, като Мая Костинбродска, които опорочиха едни предишни избори и такива като партия Възраждане, които заедно със знамето на ЕС биха подпалили и цялата ни държава ....

170

Анонимен

преди 3 години

До уууТакива като теб никога не са били в позиция да "изискват" от хора, които носят отговрност. Реално вие сте маргинали.

169

Анонимен

преди 3 години

Вече сериозно се замислям дали президента е избран на честни избори, той би трябвало най-добре да знае това, щом сега толкова рипа.

168

Анонимен

преди 3 години

ДОЛУ МУТРЕНСКИТЕ ПАРТИИ ГЕРБ И ДПС!!!

167

баба мара

преди 3 години

цветанов 10 години купува гласове и изнудва бизнеса след това дпс в селата насеверозапада индииците започнаха да гласуват за дпс та кои подкопава довериеторадев които е от 4 години в политиката и спечели с гласовете на безпартиинитесега ще стане същото

166

Анонимен

преди 3 години

Който има пари ,той решава.В България пари имат ГЕРБ и ДПС.Другите могат само да слушат какво ще решат ГЕРБ и ДПС.