23

аде де

преди 3 години

Гледам и други телевизии освен нашите, но никъде не видях да превозват ваксини с превозно средство по което има картинки на салами и кренвирши!

22

Ще бъде весело

преди 3 години

Да задминем и Швеция по брой умрели.Ползва има от тази класация правителствата да си оправдават липсите и новите заеми и държавни дълго които данъкоплатеца ще си плаща и неговото потомство обречено на мизерен живот.Надпреварата е ясна коя държава с най-много бройки да се представя за най-пострадала за да дрънчат пари и заеми.

21

Анонимен

преди 3 години

никой не е умрял от ковид в собственото си жилище,всичките умрели са у болниците,така че всичко е парлама

20

м

преди 3 години

И продължавате да правите пораэия на хората да се самоэараэят оставихте ги беэ никакви мерки отворени магаэини эимни курорти пърэалки праэници в ГАБРОВО новогодишни баэари ресторанти в курорти и эатворихте единствено молове и ресторанти в градовете което каэва кунчев ще видите след 10 дни колко много ще са эараэилите с коронавирос эаради вас които оставихте отворени эимни курорти ресторанти баэари и министърката на туриэма каэа че хората трябвало да отидат на чис въэдухГЕРМания эатворихаи вс

19

Анонимен

преди 3 години

Министъра не е виновен,че в България е фрашкано с роми и те не желаят да спазват никакви правила и закони.Всъщност спазват ако биячите на някой техен барон ги бушонират малко в кривите кофи. Ама и те не носят маски така че скоро към нови върхове.

18

Анонимен

преди 3 години

С такива безхаберници като вас гербаджиите начело с тиквата какво друго да е?

17

селянин

преди 3 години

тая година беше гаднадогодина ке е още по гадна

16

тъй де

преди 3 години

Министъре, защо не намери НЕбрандиран бус за превоза на ваксината?Толкова ли са гъсти Началника и шефчето на "Леки"?!

15

Анонимен

преди 3 години

Защото правите по-малко тестове.А даваш ли си сметка защо сме на 3-то място по смъртност?А бяхме и на първо.И защо повечето европейски страни са ни показали червен картон за влизане в страните им?

14

бг смешки

преди 3 години

то народа измре ...голям смях на държава !

13

NZ

преди 3 години

Според написаното извода е, че не се тестват хората и не се регистрират заболелите, ама трябва нещо което ви липсва, за да се сетите.

12

До 11

преди 3 години

Да, нека да изхарчим едни грешни пари за рембрандиране...Как може да сте толкова ***?!

11

До 5

преди 3 години

Не лекарите са виновни, че плюскате като *** и после сте затлъстели и с диабет.Нито и лекарите са виновни, че децата ви са ви оставили са се оправяте сами и са на социалки в Германия!

10

Въпрос към...

преди 3 години

Да питам задочно министъра, толкова ли нямаше в цялата държава НЕбрандиран хладилен бус за превоз на ваксините?

9

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

България ще бъде на последно място по ваксинация, под 10% ще се ваксинират само...

8

Анонимен

преди 3 години

Ест, че смеХраним се с *** на Европа.Цял живот работим като роби и живеем в стрес.А накрая дори нямаме достойни старини, понеже сме отгледали емигранти, които ни зарязват в старчески домове и оправяй се...

7

Анонимен

преди 3 години

Ангелов ,ако беше здравен министър в Китай, или в която и да е друга нормална държава ,щеше да си с присъда доживотен затвор ! А за Бойко, психиятрите ще кажат дали изобщо може да носи наказателна отговорност !?

6

Куку

преди 3 години

Ти не си никакъв здравен министър през новата година ти и Борисов трябва да се вземете под ръчичка и да умрете

5

Румен Владимиров

преди 3 години

На трето място сме защото преди нас са държави-джуджета, където и един човек да загине става национална трагедия. Причината за високата смъртност в България се дължи на тотално проваленото здравеопазване, както и на индивидуалното безхаберие, некадърност и корумпираност на българските лекари и медицински персонал. Нека българския народ мисли 5 пъти за това преди следващия път да излезе по терасите да ръкопляска на "героите" в бели престилки.

4

абсурдистан

преди 3 години

На първо място по смъртност и на последно по заразяване ? " Чудоо " !!!Няма чудо - тестовете са Платени ,дори видях цена 175 лв пср , и народа няма пари и не се тества - сестра ми учителка !!! даде 720 лв за пср на семейството .