42

Анонимен

преди 3 години

Пред тъпотията и малоумието и к19 отстъпва, камо ли хората - 2021 година коледна година перманентно пости и лечебен глад, а може и не къпани за 12 месеца при изгубилата се по завоите вода.

41

Анонимен

преди 3 години

Другите мерки предвиждат увеличаване на еднократната парична помощ при раждане на второ дете до 616 хиляди рубли (близо 18 000 лв.). При това решението ще се прилага със задна дата от 1 януари 2020 г. И една добра новина за много рускини еднократна помощ вече ще се дава и за първо дете тя ще е в размер на 466 хиляди рубли (над 13 000 лв).

40

Анонимен

преди 3 години

"У нас с най-ниска заболеваемост остава област Кърджали." Странна работа. Дали пък не помагат бурките? :D Сигурно те са допринесли за по-малко заразени? Или защото жените им не работят и си стоят по къщите?

39

Анонимен

преди 3 години

2600 българки са абортирали по време на извънредното положение заради вируса.

38

министърчее

преди 3 години

То ако ставаше с пожелания....

37

УМЕН

преди 3 години

Ангелов, а с коя ваксина ще победиш болестта наречена кифленска суета? Тая която те кара да си пъхаш хуйлурон и ботокс в бузичките, кажи, а! Тая болест те е сразила пожизнено и за нея ваксини няма открити. Жаалък нещаааастник.

36

АнонимеН

преди 3 години

НЕЗАБАВНО ВСИЧКИ ОТ ПАРТИЯ ГЕРБ ДА БЪДАТ ВАКСИНИРАНИ КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ И БОРИСОВЩОМ ИСКАТ ВАКСИНИРАНЕ ТРЯБВА ДА ДАДАТ ПРИМЕР СЪС СЕБЕ СИ

35

А безопасни ли са?

преди 3 години

Ми то кога ги изобретиха тези ваксини, кога и изтестваха?

34

ДртПрч

преди 3 години

Тия са ега ти смешниците!

33

Анонимен

преди 3 години

Като хората огладнеят, ваксините ще са ти последната грижа, ботокс!

32

Нане

преди 3 години

Тия прошляци, освен, че разсипаха държавата не виждам никъв друг ефект от тяхната дейност...Народа, ще се ваксинира, ама нанай си... по натам...В хипермаркетите е хипер звукове тези дни... Ам в кръчмата не мож изпиеш по бира с приятели... Гробарите са чумата на България...

31

Анонимен

преди 3 години

Хайде бе, Костадине, ваксинирай стадото и приключвай с тази епидемия, че взе да става досадно вече!

30

Анонимен

преди 3 години

Припадат от нисък праг на болка. Не пускайте фитили като не разбирате!

29

Наташа

преди 3 години

победата е наша !Много сме силни сме!

28

Анонимен

преди 3 години

На ваксините срещу к19 е указано да не се прилагат на бременни, а жени които се васкинират не трябва да забременяват следващите 2 месеца защото може да се увреди плода и да родят увредено дете. Но дали са само два месеца или две години - никой не знае. Вижте какво се случва с такива майки които вярват на медицината и на безопасните лекарства - потърсете информация и клипове за Thomas Quasthoff, гениален оперен певец, но роден без ръце! Много деца на Запад са родени като него тогава, но за това никой не говори.

27

Анонимен

преди 3 години

Не се нагушихте бе, мошеници!Идва т.нар. колективен имунитет и затова епидемията "отстъпва", само че вашата цел е да припишете "победата" на "вълшебната" ваксина от която ще гушнете много повече пачки евро отколкото може да побере нощното шкафче на премиера!!!Ах, колко сте ми прозрачни! Още в края на лятото и началото на есента предвидих думичките, които сега изричаш, другарю министър!Всички сте другари по мошеничество!Голям праз че няма да плащаме за ваксините, нали не падат от небето?

26

Анонимен

преди 3 години

Медицинска сестра в САЩ се ваксинира с Pfeizer пред камерата и се радва и ръкопляска, и само след няколко минути припада. И дори не и свалиха маската като припадна.US nurse faints after Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine shot

25

АнонимеН

преди 3 години

ВСЕКИ КОЙТО Е ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ НА ПОСЛЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ НО ОТКАЖЕ ДА СЕ ВАКСИНИРА ТРЯБВА ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН !!!!!

24

Стига ни лъгахте бе!

преди 3 години

Какви ваксини бее, нали ще дойдат 5 000 ваксини, януари още 10 000, март също 10 000, април също та чааак до декември другата година! Гърция е договорила 300 хиляди ваксини, а бългуроубиецца борисов 125 хиляди, които ще пристигнат на малки траншове за 6 месеца! А и българоубиецца ще дарява от тях на македонците хахах

23

Бау

преди 3 години

Много хора не са прочели статията от вчера и повтарят едни и същи конспирации :D