218

ПроСоТо

преди 3 години

драги мои бабаитлар-патриоти,за последно ще се опитам да ви обърна внимание:-Аз ИЗЦЯЛО разбирам "ентусиазма" ви ,свързан с "Казуса СМ"...Но:-Вие не щете да схванете,че проблема ни НЕ е в мераците на макетата,а в това,че с ТИЯ "управници" ОТ Гербохунтата, НИКОЙ В ЕС НЕ НИ БРОИ ЗА ЖИВИ!!!!!!НЯМА КАК ЕДНО КОЗИРУВАЩО Недоразумение и неговия Харем да въздействат на "Ония" така,че някой от тях да обърне изобщо внимание на НАШИТЕ претенции!!!ОСЪЗНАЙТЕ ГО!Ако не свалим СЛУГАТА овреме,ще ни го

217

Анонимен

преди 3 години

Зайовци от Скопие.Запомнете го.Ще влезете като македонци,и един ден ще излезете като чисти българи.Защото няма да имате избор за да бъдете други.И тога Вие които натискахте народа насила да се отрича,ще си платите.И ще бъдете благодарни на живота,ако ви се даде шанс да ви приемат в някое забутано и забравено кътче на света.От вас и спомен няма да остане когато народа в един глас извика. НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ!

216

Анонимен

преди 3 години

Тито е велик бе, не знам друг да е успял така да деформира хора, може би само Мао, но да Титодонците цепят мрака прости и комплексирани същества. Тито да им помага още дълго!

215

SHEFA

преди 3 години

До Македонец-ТОЧНО ТАКА-ГОРЕ ГЛАВАТА НИЩО ЧЕ Е ПРАЗНА.-КАЖИ ЧЕСТНО ГОЪРЦИТЕ СТАПИХА ЛИ ВИ НА ВРАТО?

214

Анонимен

преди 3 години

До македонец вие сте се ПРОДАЛИ ОЩЕ 1944 ГОДИНА,а дори дотогава вече сте били1/3 със сръбски самосъзнание.Сменихте си фамилните имена а всеки НОРМАЛЕН ЧОВЕК се гордее с корените си и ги тачи,сега и В махате защото сте много увереникакви сте.Изровихте гробовете на предците си,изринахте войнишки гробове ВИЕ СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ БЕ и България трябва да ви съди в ХАГА както направи Гърция.Гърците ви рамзаха,а съдията каза разберете се и вие СИ СМЕНИХТЕ ВЕЧНОТО ВИиме!Смешници!

213

македонска баклава

преди 3 години

Макетата се редят на опашки с часове за българско гражданство да може да ходят из Европа, а после видят на умряло от парламента им. Измислена държава с измислена история и измисен език

212

Анонимен

преди 3 години

И всички наименуват според езика сиБугари,-сьрби и македонциBullgarët,-албанциBulgari,-румьнциБолгары,-рускиBulgarlar-турскиVoúlgaroi-грьцки

211

Анонимен

преди 3 години

СРМ НЕ СЪЩЕСТВУВА В ПРАВНИЯ МИР!Наистина нема такова животно,за последно гърците ги прекръстиха на РСМ,но това е много различно от СРМ!!!Срамота тука да се правят такива грешки.Иначе разбира се че не са виновни те,как може САМОИЛ Е МАКЕДОНСКИ ЦАР,НАУМ И КЛИМЕНТ ОТ ПРЕСЛАВ ПРАТЕНИ В КУТИМИЧЕВИЦА СА ОСНОВОПОЛОЖНИЦИ НА МАКЕДОНИЗМА,ВМР/О/РО ОРГАНИЗАЦИЯ НА МАКЕДОНСКИОТ НАРОДА ТАТАРИТЕ СА ФАШИСТИЧКИ ОКУПАТОРИ!С тая история ще влезтее в ЕС на 36 феФруари!Разбраха че са отсвирени и пак почнаха.

210

Анонимен

преди 3 години

До 227Въобще не ме интересува какво пише в Договора за добросъседство и дали го изпълняват.Важното е ,че те не признават историческите истини ,което за мен е достатачно да им играем КОНТРА навсякъде където можем.Абсолютно дъм сигурен,че те ако бяха на наше място,отдавна да са ни ударили с вето.

209

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 228Аз също не знам защо го цензурират, на сръбски българи е bugari, съответно като примерни сърбомани и макетата така ни изговарят :))

208

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо ми блохирате с звездички наименованието как ни наричат сърби и макетата.... или цяла бивша Югославия... bugari.... изписвам го на латиница, дано мине....

207

Анонимен

преди 3 години

Някой наясно ли е какво искаме всъщност от СМ и какво точно те не изпълняват от подписания двустранен договор ? Щото само едни локуми от шишкото фен на Била и агент на ДС нищо конкретно не се разбира.

206

Анонимен

преди 3 години

Тия като ни наричарт ***, защо ние незапочнем да ги наричаме официално Макетия....

205

Анонимен

преди 3 години

От всички българи, македонците са най-зле.

204

Анонимен

преди 3 години

Зайчо,безплатен обяд няма! Сменихте си името,остава да се наведете още един път и хоп в ЕС! Така е! И ние духахме супата едно време!

203

Анонимен

преди 3 години

Мислят ни за слаби, Пулев още повече допринесе за това :) Щом 30 години ни правеха на ****муни, що да не продължат :))

202

Анонимен

преди 3 години

Няма как историята да е друга при положение че никога не е имало държава Македония. Това е територия поделена между България и Гърция

201

Анонимен

преди 3 години

Какви македонци бе гризач до преди няколко години дори ви нямаше на картата като държава.

200

Анонимен

преди 3 години

Не сте македонци,а северно македонци! Гърците ви го обясниха и вие се съгласихте! А ние ви обясняваме че ползвате български и пак трябва да се съгласите! И историята ви е нашата история!

199

Анонимен

преди 3 години

Сите сме българи.