293

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 331"Ваша" фаза никога няма да има. Некадърните и мързеливите никога не са имали фаза.А за вина, ако си се припознал в думите на тоя реаниматор, явно имаш такава.

292

Анонимен

преди 3 години

Евала ,докторе,хубаво си ги нахранил !!!Цяла интелигентна България застава зад думите ви и подкрепя НОЩ и правителството !

291

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да умират хора, нали си развъждат пневнония в маските.

290

Анонимен

преди 3 години

До хехеНе разбра ли, че на теб никой нищо не трябва да ти доказва, само защото си мислиш, че можеш да се държиш безобразно. Лекаря се доказва, като те лекува, не като се налага да ти търпи простотиите.

289

тоя лекар

преди 3 години

лекар си колото аз съм космонавт, ама предсставяй си де, то е страничен ефект.

288

Анонимен

преди 3 години

Уха, платените пропагандатори беснеят ха-хаСега сме на фазата да се насажда вина в хората, следващата фаза е заплахи.Ще видите когато дойде нашата фаза.

287

до Анонимен

преди 3 години

ми то положението сега е на шаман да ходя, въпреки че уж има лекари....

286

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 313"Ало образ, хората обикновено отиват при лекаря с уважение и надеждата да им помогне. Именно много от нашенските лекари се държат грубо, надменно ..."Не знам кой е "образа", защото аз лекар досега не съм виждал да се държи нагло където съм ходил, но пациенти доста съм виждал. Пак ще повторя, тоя човек се обръща към тия които ЯВНО не зачитат мерките а съответно и труда му. Ако си се припознал, това говори нещо за теб. Той не скача срещу съвестните граждани.

285

хехе

преди 3 години

До Лекарпротиворечиш си ...по долу написа че трябва да влизаме при доктора с респект!а относно парите ... знаеш ли ....те трябва да се заслужат ....докажи се ....покажи че си кадърен ...направи име ...с положителни резултти.....тогава ще говорим за пари ......до тогава ....за мен си ...санитар с бяла престилка

284

Анонимен

преди 3 години

предлагам тия индивиди, дето едва не ги е нарекъл и другояче, да ги арестуваме - и на магистралите, да строят за назидание! Не стига че се и возят на метрото му и магистралите...Или да отидат те да влачат в моргата труповете, че тоя , да го *** в доктора, с тва се занимава хахахааа *** санитара нещастен!

283

до Лекар

преди 3 години

Браво бе може ли такива думи, казах ти пии си хапчетата редовно, днес пак си забравил да ги глътнеш....

282

Анонимен

преди 3 години

До до ЛекарA ако всички лекари станат водопроводчици, на шаман ли ще ходиш, или направо да викат един поп?

281

хехе

преди 3 години

До Анонимен 313абсолютно въм съгласен с теб !затова казах че някои лекари си заслужават боя !

280

ееее

преди 3 години

мрът мрът колко да измрът има няма 5 6 милиона сме колко да умрем??? все някога едно е сигурно че всички ще умрем...

279

Роко

преди 3 години

Реаниматорчето само да го видя някъде в Бургас, ще си събира зъбите в джеба. Такива само шутове в тиквите ги оправя! Загубил е човешкия си образ този изверг, ама ще си намери майстора

278

Анонимен

преди 3 години

тая опорка колко им е трудно на докторите - поредна милиционерска, моля в кошчето!На нас също икак не ни е лесно!НАслушахме се на смешен плач на доктори и даскали!Напуснете, като не можете да си вършите работата и елате в индустрията, да видите големия...Или излезте на борсата, като стотици хиляди българи, дето вече 8 месеца не могат да работят заради измислените ви пандемии!И тия даскали - еми мечка страх.... изкарайго веднъж тоя вирус и продължавай, какво ревете!

277

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 306"Респект се печели, не се дава"Никой не е длъжен да ти "печели" респекта и да ти търпи наглостта и безочието. Лекаря не е там, за да печели респекта на някакъв, който не знае къде се намира. Ако не знаеш как да се държиш, заминавай си и отивай другаде. Само дето там ще си по-нисък от тревата. Точно същия феномен се наблюдава със сънародниците ни зад граница: да видиш какви са културни на Запад, защото знаят, че там никой не си попюва.

276

БГ

преди 3 години

Който не смята че COVID-19 е проблем, нотариално да завери заявление, че се отказва от доболнична и болнична помощ. Така за останалите от нас ще има по-достъпно лечение."Безсмъртните" са голяма работа, но до разболяването си. после пискат като ученички.Уважавайте труда, здрзвето и живота на другите!Да живее България!

275

Ветеринар

преди 3 години

Предлагам работа като санитар за 3000лв. на година. Който го интересува да извика Г. Р. О. Б. три пъти пред огледалото и човека с джипката ще се свърже с него.

274

Handel

преди 3 години

"До всички протестиращи и нежелаещи да спазват мерките!!! Знаете ли какво е това? Нарича се трупен чувал и от няколко дни не спирам да разменям пълни за празни."Както винаги виновни за некадърната, неработеща, алчна и превърнала се на перачница на откраднати от нас пари медицинска мафия, се оказват потърпевшите. Днес втори познат ми се оплака че баба му с инфаркт била върната от болницата с думите "Абе кой ще те лекува? Знаели колко струва лечението? Я бягай в къщи да мреш!"