171

Анонимен

преди 3 години

Маскираните са поредната вредна нова секта! На мюслимска основа!

170

Анонимен

преди 3 години

Маскираните не се различават от джихадистите - еднакво вредни бо.клу.ци, еднакво се опитват да наложат агресивните си виждания за живота и света.

169

Анонимен

преди 3 години

Ке се умира!

168

Анонимен

преди 3 години

Успех на доцент Мангъров! Ще се справи, защото има дългогодишен опит в тази област.

167

Анонимен

преди 3 години

Как минал деня? В РИФОРМИ. Преглед за КОВИД - 200лв.

166

Анонимен

преди 3 години

Ти чистиш тоалетни в Англия. Познах те. Много я разбирате медицината вие, хигиенистите.

165

Krom

преди 3 години

До Makedon - хвани си заври на Буцефал кавалот изодзад и престани да дращиш простотии. Ако искаш нещо полезно да свършиш, прочети Македонската Антична история - не е много - на един SMS се събира все пак. Поне малко по грамотен да си.

164

Аз

преди 3 години

*** народ слаба държава! Сааамоооо специалисти и докторЕ' сте са сЪ'бралЕ! Да ви попитам нещо, ако гейовете станат повече кои ще са нормални тогава? И в този ред на мисли, това означава, ли че Мангъров не е прав? Какво ще кажете за броя на починалите отнесе към броя на оздравлите? Някой от вас да има познат който е изкарал вируса с леки симптоми? Вирус има, за някой с летален край, съгласен! Ама моля ви се, напъвайте ги тези кратуни, или поне се опитайте!

163

Анонимен

преди 3 години

Мангъра е суха съчка и скоро ще вие на умряло.

162

Анонимен

преди 3 години

А бе, депутатите защо не се лекуват при Магъров с аспиринче.

161

Анонимен

преди 3 години

Мангьров е моят идол - ще си сложа портрета му до портретите на - хитлер и бацон

160

Мангъро-пелтека

преди 3 години

Мангърата е шарлатанин лаладжия, всичките му неща са приказки за лека нощ.

159

Krom

преди 3 години

До Силвия - не, не се поддаде - той се подвизава в партията на Слави Трифонов. Защо да се даде там където вече няма шанс? Когато говориш, вземи и да мислиш. На неговите "съвети" се дължат повече заболели отколкото на 3-4 дискотеки в Студентски град.

158

Чебурашка

преди 3 години

До Силвия.... Мангъров е един от малкото лекари които не де подадоха на шантажа и мръсните пари от БКП.... АБВ какво е бе скъпа, Румен Петков да не би да е демократ? Цяло лято и половината есен разкарват Мангъра като панаирджийска мечка по села и по паланки, наемат зали и събират публика пред, която Д-р Менге да изтъкне, че вируса е безобиден, маските са безполезни а мерките на кабинета срещу пандемията са безсмислени. С какви пари става това?

157

Анонимен

преди 3 години

Сега да те приемат в болницата с Ковид струва по 5 бона.Добра службица си намери смешника.Ще има яко кинти.

156

Анонимен

преди 3 години

През май Мангъра каза, че до края на юни КОВИД сам ще изчезне. Какво ще лекува сега.

155

Чебурашка

преди 3 години

През май Мангъра каза, че :"Смъртност у нас като Италия и Испания няма да има, защото у нас няма сухите съчки". В Италия най-много починали за 1 ден бяха в пика - 27.03 - 921. При население 60 429 340 това прави 15,24 души на 1 000 000. В България пика досега бяха най-много починали за 1 ден на 10 ноември. При 6 929 213 население това прави 15,29 души на 1 000 000. Това са фактите, който иска са му вярва.

154

Анонимен

преди 3 години

Този го направиха риалити звИздЪ....................ХА-ХА-ХАА от докторлъка и хабер си няма...........Пожелавам му скорошна среща с Ковид.Ще се приземи бързо.

153

Анонимен

преди 3 години

Абе ме знам дали е номер 1 ама човекът е професионалист,има доста голям опит в справянето с подобни ситуации,не седи наведен като подопечният шТаб на вожда,едва ли гони някакви служебни или политически амбиции,и най важното има позиция която отстоява вече около година,на фронта е(в Ковид отделение)доброволно!

152

Анонимен

преди 3 години

До: номер 163И аз не съм съгласен с много неща които ни съветва или прави, но за общия хаос и безумие в налаганите принудително мерки е напълно прав.В инфекциозно отделение не може да носи маска само понякога.Виж, ръкавиците са необходими само в хирургията.Там от най-малката инфекция при открита рана може да се получи сепсис, който е фатален, така че там са оправдани.Антибиотиците не лекуват вирусна инфекция, но често лекуват усложненията, които се причиняват от бактерии.