213

Анонимен

преди 3 години

До ВанкатаЯвно си Ванката на Слави. Не училищата, а времето захладня. Свършиха отпуските. И хората са на закрито. Какво общо имат старчески домове и производствени цехове, където са масовите случаи с училищата? Сватбите и кръщенетата също вече са на закрито. Такава картина, като публиката на ЦСКА с Клуж не видях в никой друг мач в Европа! "Няма талъв народ" е правилното, а не"няна такава държава". След като вчера наказват полицай, че накарал агресивен аашлак да си сложи маската!

212

Анонимен

преди 3 години

Има елементарни неща, които могат да се свършат. Например в областите, които са в червената зона учениците от 5 до 12 клас да минат на дистанционно обучение.Това е най-наложително за София. Какво се врътка този некадърник Кр. Вълчев.На всички е ясно, че училищата са 1 в разпространението на вируса!

211

Анонимен

преди 3 години

Остават още 7-8 дни пандемия, хайде народе, не се блъскайте, един по един ...има за всички.Побърканите демонократи подлудиха света с глупостите си.

210

Чарлз Дарвин

преди 3 години

естествен подбор, какво толкова, сухите съчки изгарят!

209

Анонимен

преди 3 години

Ако има лечение за всички болни хората, ще сме спокойни за здравето си и икономиката ще продължи да функционира почти незасегната. Все пак смъртноста е между 1-3 %, Трябваше да се мисли в тази насока. Дори сестрите могат да извършват 80% от работата и докторите да са по-малко, а на сестрите да се плаща поне по 2000-3000 лв. Сметнете за 1000 или 2000 сестри каква е сметката и дали нямаше да е по евтино, те и заведенията биха се обединили да им платят заплатите само и само да работят.

208

Анонимен

преди 3 години

Грипният сезон започна. Абе, някой да е чул за болни от грип?

207

Байдън

преди 3 години

най-сигурно е да се затворите като мене в мазето.

206

Анонимен

преди 3 години

Ужасенна е като машина. *** коментар след коментар. Мислех си, че това зло нещо мечтаещо за пандемия е просто хипохондрик, но сега знам, че е на заплата в либералните НПО-та.

205

Жалко

преди 3 години

малко е...

204

Анонимен

преди 3 години

Няма вирус, няма пандемия, Няма да нося маска, няма да се ваксинирам! Няма вирус, няма пандемия, Няма да нося маска, няма да се ваксинирам! Няма вирус, няма пандемия, Няма да нося маска, няма да се ваксинирам! Няма вирус, няма пандемия, Няма да нося маска, няма да се ваксинирам! Няма вирус, няма пандемия, Няма да нося маска, няма да се ваксинирам! Няма вирус, няма пандемия, Няма да нося маска, няма да се ваксинирам! Няма вирус, няма пандемия, Няма да нося маска, няма да се ваксинирам! Няма вирус

203

Анонимен

преди 3 години

2k нови случаи на грип, 42-*** починаха от различни заболявания

202

Анонимен

преди 3 години

Дебелата мутра не посмя да си свърши задълженията, за да не изгуби гласоподаватели, и сега народа измира. Но сега за мутрата се полагат най-добрите медицински грижи в България, с нашите пари, докато старците измират неприети в претъпканите болници.

201

ДДРОнег

преди 3 години

Вече ще е така !!!Хубаво, лошо, но вирусът ще започне да взема все повече жертви ...Масово хората ще го прекарат без проблеми, други няма да можеМ !!!тик-вта я е страх да предприеме по-крути мерки, като пълна карантина, щото на хората им писна от него и малко им трябва !!!Факт е, че властта я е страх от народа, на койот му писна, но няма законови мерки да свали правителството, така че то ще се скатава от мерки, които могат да изкарат народа масово на улицата !!!А народът не иска затваряне!

200

Анонимен

преди 3 години

Нещата вече са много сериозни, предполагам че до 1-2 седмици ще пуснат дистанционното обучение. Трябват решения, който да помогнат на изключително слабата ни и извика здравна система. Иначе ще стигнем по 100-200 починали на ден и може би още толкова косвени жертви заради отказано лечение, отложени операции, забавяне, мотане и т.н.т. помислете да давате повече парите на сестрите, те са много нуждни. И поне 30% от тях биха се лавини за по 2000-3000 лв на месец и качествено защитно облекло.

199

Анонимен

преди 3 години

И малко камъче може да преобърне колата...Същото може да се каже и заЛайната, които не се съобразяват с епидемията.

198

Ванката

преди 3 години

Когато отвориха училищата, писах, че ноември държавата ще пламне и ще се затвори... За съжаление познах. Единственото, което се промени в сравнение с лятото, е присъственото обучение. Заведения, магазини, фитнеси, стадиони пак се пълнеха, но нямаше бум - той дойде с учениците!

197

до ffjsiafjsa

преди 3 години

не кукло, не ни затвори защото си пази рейтинга, ама сега хо оссрраа тотално. Ако догодина нямаше избори щеше да наложи пак ИП в страната но просто е един Страхливец. Хитрец на дребно и ще му излезе през носа, но първо да се оправи....

196

Анонимен

преди 3 години

слушай те Мангъра и бройката ще стигне и до 100% от направените тестове. Президентът Гешев след карантината няма ли да го привика да му разясни ковид-19, както и какво стана с решението на етичната комисия на БЛС?

195

Анонимен

преди 3 години

ИМА ЛИ ДЪРЖАВА .ВСИЧКИ СА МИШОЦИ.ТОЛКО СА СЕ УПЛАШИЛИ ЗА ДА НЕ ИЗПУСНАТ ВЛАСТТА .САМО ПРЕХВЪРЛЯТ ОТГОВОРНОСТТА НА ДРУГИТЕ. ВСИЧКИ СА СЕ ОКОПАЛИ И БРОЯТ ЗАДЕЛЕНОТО В ЧЕКМЕДЖЕТАТА. ЗА КАКВО НИ ТРЯБВАТ АКО СЕГА НЕ УПРАВЛЯВАТ

194

Мутафчийски-Бенатова

преди 3 години

Яко!!