278

Хаджигенов

преди 4 години

"Еднополовите бракосъчетавания и осиновяването на дете от гей-двойка са основни човешки права", BG ON AIR-2017г. Аз ще ви напиша Конституцията.

277

Хмм

преди 4 години

Само да не върнат казармата във вида в който беше. НАЙ-БЕЗМИСЛЕНОТО нещо което някога се е случвало. Просто трябва да го сложат като задължителен предмет в училище. Как се стреля, как се разглобява и сглобява автомат и тва е. Нищо повече

276

Анонимен

преди 4 години

Кво мрънкате бе. Нали вашите "нови хора" ще се кандидатират за ВНС и като толкова им вярвате ще ги изберете. После тези "нови хора"ще гласуват нова конституция и се оправяме. Нали това беше целта на протестите. Сега като се случва пак мрънкате

275

Анонимен

преди 4 години

Тези 120 гласа честно или не честно ги събраха ?

274

Emigrant

преди 4 години

До прасчо,Аз пък дрогарьо прасчо,приемат ли новата конституция,ще се завърна окончателно в България,защото ще ми бъде гарантирано,че няма Румен Гечев и *** като него пак и пак да фалират България,а ние да мигаме и да го търпим,вместо да ги окачим на бесилките дето сами си ги подготвиха!!Аз,а и всички край мене избягахме именно от тия дето разсипаха банките и предприятията на България!!Тези дето Гешев ги подкара,с политическата воля на Борисов!Така,че ГЕРБ е гаранцията за демокрацията!!

273

Анонимен

преди 4 години

Големи мозъци са нашите. Те обувките си не могат да завържат, но конституция ще променят. В затвора да си я мислите тази новата конституция. В ЗАТВОРА ДА СИ Я МИСЛИТЕ !

272

Sichtpunkt

преди 4 години

На всички чужденци разказвам какъв разкошен министър председател си имаме!

271

Член на - кпсс

преди 4 години

Заставам твьрдо зад моите кумириПутин , Лукашенко и Бокошенко

270

Анонимен

преди 4 години

на който не му харесва в България - свободен е да я напусне по всяко време, тъкмо ще има повече места за паркиране и вандализма и агресията ще намалеят като се изнесат метежниците, а не да претендират 1000 - 2000 човека че България била тяхна - като не ви харесва прав ви път

269

Ужас!

преди 4 години

Бесепарите казват,че Нинова превръща БСП в една ДЯСНА РАДИКАЛНА политическа партия и се държи като диктатор,поставя хора,които са подводници и нямат нищо общо с БСП,дори не са от партията БСП,а някакъв човек на Плевналиев и други СДСари се намърдват вътре в БСП и превземат партията им отвътре и те командват,ето линка:https://youtube/watch?v=g5i3Nn7AVysНаистина трябва да сменят Нинова или да си изчистят подводниците в партията!БСП не е управлявана от бесепари в момента!

268

ВНС няма да има

преди 4 години

И какво като са събрали 120 гласа? Това се очакваше, но е само печелене на време. За Велико Народно събрание 160 гласа няма как да съберат. Простата аритметика го показва. БСП са против, а Доган вече е отписал Бойко.

267

Sichtpunkt

преди 4 години

Баце Бойко е бетоняга!Още 3 мандата!

266

Пян_Гъ

преди 4 години

Боцна ли ви ББ? Има усет на вълк единак, на покерджия ветеран - всичко е видял, всичко му е ясно. Трябва да си гениален да го изненадаш, пък интелектуалното ниво на протеста е омерзително, низко... Бесилки, ковчези и чували, пакетирани с претенции за "демокрация" и "върховенство на закона". Жалка работа. Не се правят така тези работи, момчетаааа... Тотална грешка - искаш законност, а настройваш обществото с/у себе си с незаконни действия. И на изборите кво става - наказателен вот за протестърите

265

Анонимен

преди 4 години

Задължителна казарма и създаване на еничaрски корпус от деца на гербаджии-заклети фенове на Борисов. А Делян и Доган ще ви напишат конституция, която да легитимира краденето. Време е за терминала!

264

Анонимен

преди 4 години

Дариткова е виртуоз в политическите преговори!Е колко му е да носиш едни пари от чекмеджето до съответните хора?

263

Лукашенко

преди 4 години

Поздрави на ГЕРБ от Белорусия. Ще се къпем в народната любов. Поздрави от Путин - негова беше идеята за бетониране на проподнали диктаторчетата, чрез нова комунистическа конституция!

262

идетрибунал

преди 4 години

Ало д-р Калиткова нека да излезе поименен списък с подкрепилите герберският идиотизъм тогава си мислете еничари!Остава ви да приемете да има американски войници на наша територия и после си мислите че някъде може да се скриете...Дали

261

Анонимен

преди 4 години

Народен съд за тези предатели! Аз се махам от тая държава при първа възможност. Това тук не е демокрация, това е някаква пародийна автокрация, при която някакви хора, могат да си гласуват нова конституция, с вечна власт на вожда и няма мирен протест, който да ги убеди в обратното. Тъй като цялата история ще свърши ли с нови лагери или с гражданска война, аз се махам. Не искам да ставам свидетел на потъването и окончателното изличаване на хилядолетна цивилизация.

260

Анонимен

преди 4 години

Шкембето има напечатани бг паспорти за продаване, няма да остави да му пропаднат

259

Анонимен

преди 4 години

А кофтито е, че тия мисири на снимката са поредните, с които ДПС си бърше сещате се какво. Чак ме е срам, от толкова български партии как не се намери една от хора, дето да не пристанат на ДПС в някакъв момент и да се преборят с тях.