31

Анонимен

преди 4 години

До 2-3 години курника Союз ще прекрати полетите, става безсмислено да се харчат пари на вятъра докато може на половин цена да се пътува многократно по-комфортно в Космоса. Това е все едно да ползваш скъпа магарешка каручка вместо евтин Мерцедес.

30

Анонимен

преди 4 години

2-*** души за по 10 милиона долара, за 10 години.Голям напредък. Все така да напредват.

29

Бай Петко

преди 4 години

Ами в последните 9 години американците не са изстрелвали космически кораб, а дават своите астронавти като придатък на руските космонавти...И така на руската МКС / РУСКА МЕЖДУНАРОДНА космическа станция/ тук-там пристигат и се подвизават и американци...Та най-после са поизстреляли СВОЙ космически кораб. Поради което и Дончо Тръмпов заряза протестите и отиде да гледа...На това не му ли се казва край на позора?Обаче у нас слагаческите медии викат,крещят, ръкоплещят:"Велика победа!"В подмазваче

28

Анонимен

преди 4 години

Да не стане като с втечнения газ ? Бутнаха рязко цената и фалитите заваляха

27

Анонимен

преди 4 години

Жалко, много жалко. Космосът беше на хората, да покаже на хората (американци, руснаци, германци, французи, японци и т.н.) какво могат да постигнат, когато обединят усилията си. Сега стана печалбарска работа или как да се налапат още от общите пари. Защото Мъск не прави това, за общото благо, а за дебелите дотации, за които никой не пита къде отиват. Като другато му фирма Тесла, която продаваше коли по $100к, защото американското правителство даваше по купчина пари дотации за един ел. автомобили.

26

Анонимен

преди 4 години

Руснаците не са напреднали много за десетилетия, а за Мъск пращане на хора на станцията е просто етап. Следва безпилотна обиколка на луната. После и пилотирана. А руснаците ще си стоят на място. Трябва да се ползват учени от цял свят, както го правят американците. Въпроса е на какъв етап са китайците, и те са в играта. И Индия не е за пренебрегване.

25

Анонимен

преди 4 години

Елон Мъск предложи и на Роскосмос да ползват таксито му до МКС. Таксата на километър е наполовина на тази на Роскосмос. Още като отънее джоба на крепостниците сами ще прекратят полетите на скъпото недоносче Союз.

24

Анонимен

преди 4 години

Абе няма страшно, Роскосмос няма вече да има приходи от американски астронавти, и от сателити няма да има приходи щото на Илон Мъск ракетите се връщат и стават все по евтини ама всичко е наред другари, няма причина за притеснение.

23

Анонимен

преди 4 години

Бившата руска станция мир е ъпдейтната по споразумение с други държави и е обслужвана почти изцяло от корабите съюз и прогрес още са много далеч янките

22

Анонимен

преди 4 години

Е, няма страшно. Като им паднат всичките дракони, пак на Вовкиния ще кацнат.

21

уау цъкам лайк уау

преди 4 години

преди 40г 1981 сащ изстрелват кораби за многократна употреба с 7 а не 2 души екипаж и несравнимо оборудване. но за уау поколението дето е израсло с азис това е новост )

20

агитпроп

преди 4 години

Всъщност Дракона, технологично, не е мръднал и на една крачка напред от времето на Циолковски!

19

Анонимен

преди 4 години

Както се вижда от русофилите се излъчва огромни количества жлъч и омраза към Америка и всичко американско. Мечката няма да си смени козината я, заради някаква ракета Драгон. Ще оплюят ракетата два пъти повече ще оплюят САЩ и с това ще приключи руската и русофилската реакция на това събитие. Все пак трябва да има достатъчи запаси от омраза към Америка и за следващите новини идващи от САЩ.

18

Анонимен

преди 4 години

Това, че пратиха хора на станцията, е добре. Хубаво е обаче и да ги върнат. Живи. При Мъск успехът май се случва на деветия път...

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12"на тяхната станция"На чия станция?

16

Анонимен

преди 4 години

Реакцията на нашите *** ще е интересна. Рушитата в Рушия сами си плюят по космическата програма. Да видим нашите тук.:)))

15

Джак Даниелс

преди 4 години

На повечето хора НЕ ИМ ПУКА дали Американците стигат до МКС и до Луната или пък Руснаците са отишли на Венера а Севернокорейците на Слънцето.Могли-Отишли.Но има една група хора ... *** по точно, проруски и проамерикански които СЕ РЕДУВАТ да цапат гащите от безсилна ярост или да се подмокрят от радост в зависимост кой от фаворитите им е повел в тая глупава и безсмислена "надпревара" тип "мерене на пиии*шки" където те обичат да се тикат с удоволствие все едно че имат личен принос за успеха.

14

Анонимен

преди 4 години

Накрая всички пак на колене при дядя Вова за ракети-носители.

13

Анонимен

преди 4 години

На "живото" предаване от изстрелването на ракетата се вижда как в космоса по двигателя се разхожда мишка и това е дори старо видео. Кадрите от пристигането на американците на станцията явно са стари и са го направили със съгласието на Русия която ги е качила там. Може да са направили някаква сделка за нещо. В последно време много смекчиха тона. Гледам че ги канят и в Г7.

12

Анонимен

преди 4 години

В космоса има една орбитална станция !