136

Анонимен

преди 4 години

Българи,ако тоя психопат докара ваксина,в никакъв случай не я ползвайте!

135

Анонимен

преди 4 години

"Сценарии & Предупреждения" - историческо интервю с Аарон Русо!https://youtube/watch?v=7ydmAAOQUCcСлед това интервю на Алекс Джоунс с Аарон Русо за някои неща от кухнята на управляващите,Аарон Русо почина,а след него почина и приятеля му Рокфелер,който му е споделил тези неща.Чипизацията и тоталния контрол над населението и всеко човек е реалност,не е конспирация и не е лъжа.Тази радиочипиизация ще бъде свързана с команден център,сателити,лъчения,така ще бъдат контролирани тоталн

134

За билолюбците

преди 4 години

Малко вируси е създал бае Били, един повече, един по-малко, не е проблем. Проблем е, че не е компютърен!!!

133

Край

преди 4 години

Зад БилГеитс се вижда дългата ръка на Комисар Мария ГабриелБил Гейтс е само подставено лице съдбините на западното полукълбо се определят от М Габриел

132

Смях

преди 4 години

Аз пък си мислех, че заразата е от китайските мърлячи. А то, виж каква била работата? Коварният Бил Гейтс е злодея. Решил е да унищожи света, ***.ицата му! Предлагам да почне от България. Има едни 80 процента д.били, които са за незабавна ликвидация!

131

Защо никой

преди 4 години

Не говори за онова видео от 1954 година, където онова нахиленото от снимката дава 100 милиона да се построят къщи от азбест в пакистан и 120хиляди дечица са с увредени дробове?

130

Анонимен

преди 4 години

Тъй казвам: Има преясни експерименти на Гейтс с ваксини върху деца, осакатени от експеримента. Това е било и в Африка и в Индия. Навсякъде в света ваксините за ковид се правят със съдействието и парите на Гейтс. Представете си съдържанието на тези ваксини, промотирани от човек, който казва "населението трябва да бъде редуцирано... С ВАКСИНИ".

129

Анонимен

преди 4 години

Вижте във горното видео,още в началото ясно пише как Гейтс е тествал ваксина за полиомелид между 2000 и 2017 година в Индия и 496 000 деца са останали парализирани.

128

Анонимен

преди 4 години

Абе хора, да не мислите че някой ще ви каже ако иска да ви чипира и затрие ? Много луди и наивници в интернет.- вече ви следят и знаят с кого излизате къде ходите с кого спите. Технологията и това което ползваме всеки ден се ползва от години.- на някой от лудите хрумна ли му да си зададе въпроса как една зловеща конспирация излиза на бял свят толкова лесно ? Много просто, манипулират ви. - ако искате да се отървете от модерния свят и чипиранет ви съветвам да хващате гората и отчелничеството

127

Анонимен

преди 4 години

До Що бе?Има вече петиция срещу Гейтс в Белия дом

126

до Ангел

преди 4 години

Трябва ни виновник а свободно време имаме да го търсим.Не става виновен е доктор неизвестния, друго си е някое известно лице да е свързано, но от медицинските лица не са толкова известни като името Бил Гейтс. В съвременния свят всеки знае какво е уиндос и съответно името Бил Гейтс. Някое по слабо и непознато име се обезсмисля конспирацията и няма да има ефект.

125

Що бе?

преди 4 години

Тука драскачите не са постигнали и една милионна от постиженията на гениалния Бил Гейтс. Това разбира се не им пречи да подлайват като улични сабаки. И те коментират, критикуват, акъл дават. Боже, що не си прибереш вересиите?

124

Radi

преди 4 години

При всички случаи не е чиста работата. Ето тук интервю и на д-р Миковиц. Ясно е в какви схеми за пари е замесен сегашният епидемиолог, който ръководи щаба на САЩ. Част от интервюто го имаше и в статия на bgonair:https://facebook/kijty/videos/10221560606063048/

123

Иван

преди 4 години

Ето го и патента:https://patents.google/patent/US10130701B2/enНе е шега работа, изводите оставям на Вас

122

Анонимен

преди 4 години

Борянче, няма конспирация срещу Бил Гейтс, а точно обратното, че конспирацията е на Бил Гейтс да пусне чипове уж покрай ваксина.

121

Анонимен

преди 4 години

Що не е в затвора !Това е най масовият убиец на всички времена .Ще го пишат в историята на света .Имаше подобен хотилиер в Америка.Трепеше клиентите си години наред !После избяга с парите им !

120

Анонимен

преди 4 години

До ХемусСтига с този психясалия Стивън Кинг,трябва да си извратен психопат,за да четеш такава литература,не му чета извращенията и болната му фантазия на тоя откачалник!

119

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНито Рокфелер,нито Ротшилд,нито някакви евреи,нито бил Гейтс са господарите на света,те са просто едни марионетки ,изпълняващи заповеди и вероятно умират от страх,света живее в голям страх и първични инстинкти за самосъхранение,затова и се подчиняват,от СТРАХ!

118

Анонимен

преди 4 години

В дъното на дъното стои един човек с ваксина и лиценз !Пък вие търсете лекарството !

117

Анонимен

преди 4 години

Ферма е по-добър вариант от концлагер.Тези хора наистина си вярват, че са богоизбрани и че всичко им е позволено.