153

Анонимен

преди 4 години

не че защитавам тоя от АПИ, ама ако въпросните пътища са част от републиканската пътна мрежа, то нняма как да е без винетка по закона, ако се иска по тия пътища да няма винетки, то пътищата трябва да преминат от АПИ към съответната община, а това без решение на МС неможе да стане, така че невиждам защо се пени ББ, вината си е в него

152

KGB

преди 4 години

В школата на Путин ли ги е учил тези мениджърски похвати?! Що за безобразие... Този явно наистина се възприема за крал-Слънце

151

Анонимен

преди 4 години

Боко Магистралката е смел, само когато говори с подчинени. Иначе сваля *** и се навежда най-чинно пред другите лидери.

150

Митев

преди 4 години

Остава му критично малко време на Борисов,затова беснее и се служи със сикаджийски изречения.Примката се затяга.Ако г-н Гешев продължи с избрания от него метод,влезе в каменната сграда на "Дондуков"-1,много белезници могат да щракнат само за час,два.Скалпелът трябва да е в ръцете на добър хирург,който да започне "операцията",да се реже до кокал,иначе болестта ще остане "жива".

149

Анонимен

преди 4 години

въпроса е дали въпросните пътища са част от републиканската пътна мрежа или са общински

148

Винету

преди 4 години

До Бянкя не трябва да има винетки. По провинцията от селата до градовете да ходят хората на лекар или да си напазаруват там трябва да има винетки

147

Анонимен

преди 4 години

Тука явно хората нямат шефове да видят как се държат с подчинениТакова нещо като не може и не става не присъства в речниците им

146

Анонимен

преди 4 години

Хаха. Бойко се прави на бияч-мутра, когато разбра че трябва да плаща винетка, за да си ходи в Банкя.

145

унизително

преди 4 години

Пишете ,че Боко Тиквата се държабл унизително.....когато беше подчинен на Маджо--беше друг..... А относно потърпевшите---когато ядяха и продължават да ядат и крадат беше им хубаво----нека да се видят какво са---безволеви лакеи...

144

Един

преди 4 години

Нашичкият много лош! Че извикал и медиите, да докоментират как строява чиновниците в две редици. Смях в залата. Начи хем АПИ да ги поддържа тези пътища, хем да не ги таксува, така ли? Ми прехвърлете ги на бюджета на Фандъкова тогава, да се оправя с тях както намери за добре и да са освободени от винетки. Щом ще са вътреградски пътища, то ангажимента ще бъде на общината, а не на АПИ. Елементарно е!

143

BGN

преди 4 години

Най- ужасяващо е, че сега някой ще го припознаят тоя ТРАКТОРИСТ, като човек от народа, който ги защитава от алчната администрация....Хубаво ама тоя не е държавник, тоя е просто ЧУБАН, подкрепян уж от УМНИТЕ, МЛАДИТЕ И КРАСИВИТЕ.Това държание е медопустимо .....Не само в Сф има села на 1км от града, те защо плащат??

142

Анонимен

преди 4 години

задъхал се завалията...леко, ша оплу1иш пак некое кръвно...

141

Анонимен

преди 4 години

И ти цял живот не излизаш по-далече от Трявна и Плачковци ли бе, Пинко?В доста държави третокласните и второкласните пътища са си съвсем безплатни. Странно защо никой не се замисля над това.

140

АнонимеН

преди 4 години

ДОН БУДА БАЩИЦАТА СЕ РАЗПРАВИ СЪС ЧЕРЕПА ВСЕ ЕДНО Е НИКОЙ!!1ОПАСЕН Е ОПАСЕН И ДЪРЖИ И ДАНС И ПРОКУРАТУРАТА И ГДБОП , ЧЕ И ПОЛОВИНАТА СЪД И СЪС МНОГО ВЛАСТ ВЪВ СПЕЦ СЪДА АКО НЕ И АБСОЛЮТНА ТАМ!ДАНО НЕЩАТА НЕ ПРЕМИНАТ В ДИКТАТУРА , ЧЕ ТОЗИ МАЙ ОТ ВЛАСТ НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕ ЛЕСНО!

139

Анонимен

преди 4 години

Бре колко ентелегент, дава акъл как се управлява държава.Ами вземете управлението в ръцете си, ялови писатели. Не можете ли? Пишете, ама сте смешни.

138

Влад666

преди 4 години

Чакайте, сега!Нямам спомен тангентата да е строена с пари на Столична община, не знам и тя да се поддържа от същата...!Но, батко Бойко пак ще клекне!Относно пътищата за Банкя, Панчарево и т.н. съм съгласен.

137

Анонимен

преди 4 години

Аууууу,тоя много страшен,бе.И как заплашва само,типично по мутренски.И как само се прави,че не знае за проблема,като че ли Йорданка не му е докладвала.Тя си водела преговорите с АПИ месеци наред,пък той нищо не е знаел.Айде,де!

136

КЕЛНЕР

преди 4 години

... Е, ТОЯ ПЪТ НОМЕРА НЕ МИНА....ТЕАТРО..

135

Анонимен

преди 4 години

Бойко да отиде да се разправя така и с Еврофутбол защо след акта продължават да приемат залози

134

Анонимен

преди 4 години

АБСОЛЮТНО 1:1 ПУТИН ТАКА ГИ СЪБИРА В КАБИНЕТА ПРЕД КАМЕРИТЕ И ГИ ОВИКВА!