48

Анонимен

преди 4 години

До Не трий, затопляш !Глобалистите ли са виновни тоз път за това, че ви мързи да излезете на улицата и да си оправите живота? :))

47

Анонимен

преди 4 години

Има ли голям град по света където да има незаконо настанили се и замърсяващи пришълци на които властите копуват печки вместо да ги изгонят!?

46

Анонимен

преди 4 години

За да решим въпроса с глобалното затопляне първо трябва да решим въпроса с мръсния въздух!Кажете ми защо в София дишаме мръсен въздух и защо само през зимата е най мръсен когато се греят с печки в които горят бо,луци !Защо Фандъкова ще им купи печки за 60 милиона в които те пак ще горят бо,луци ако изобщо ги ползват а не ги продадатКажете ми защо СПИТЕ за тези несправедливости а сте седнали света да оправяте!КОМЕНТАРА ЩЕ БЪДЕ ИЗТРИТ защото е нетолерантен към ***

45

Анонимен

преди 4 години

Отивам да пия на пазара бира, а вие се налитайте като млади петленца....форумни клоуни.

44

Анонимен

преди 4 години

До Ай хавтеВиж сега никой не иска от вас да правите нещо :) вие не правите нищо дори за самите себе си камо ли за планетата :) 30 години чакате някой да дойде да ви свърши работата и да ви оправи. Споко, чакайте още :)

43

Анонимен

преди 4 години

До 74То заради такива като вас които не могат да разберат как работи климата на тази планета вече му викат "климатични промени".

42

Ай хавте

преди 4 години

Е и Аз какво мога да направя по въпроса!Замислете се само първобитните хора как ни ограбват представяйки се за майстори на покриви и никои не може да ги спре а вие сте седнали за глобалното затопляне да се тревожите!

41

Анонимен

преди 4 години

до 69Ми точно това ти казвам, бе кълвач изпростял- не мисля за никой и не искам никой да ме мисли!***, имаш ли грам мозък в тиквата си?

40

Анонимен

преди 4 години

Ей добре, че са дежурните капацитети да разберем и ние истината. Стига с тия учени мучени.

39

Голямата измама

преди 4 години

Голямата измама се нарича глобално затопляне в следствие на човешката дейност, за което няма никакви доказателства, а тъкмо напротив. Говорим за естествени земни климатични цикли. Защо всички тези протестиращи, не спрат на първо място с консумативната култура и от градовете не отидат в селата и да започнат да живеят в синхрон с природата. Как така с Айфон в джоба и гардероб пълен с евтините *** на Зара, ще спасяваш света бе... Бегай на село и органичен живот. Не може и градско дупе и зелен

38

Анонимен

преди 4 години

до 64 Това е мисленето на човек , който не е оставил нищо след себе си като поколение. Че за к'во да ги мисля другите? Щото са ми сънародници ли мили такива иддиоти като теб? Теб ли да мисля, бе урррод?

37

Анонимен

преди 4 години

до 46 Нямам нито деца, нито жена, нито родители!Боли ме ШМАЙЗЕРА какво ще става след 50 години! Вече съм на 45.

36

Анонимен

преди 4 години

Като удари едно земетресение и всичко потъне под водата, или слънцето като реши да повиши температурата на земята с няколко стотин градуса - бре какво стана, ние караме лодки без тоалетни да пазим озона, карамае тесли, а то какво стана.

35

Анонимен

преди 4 години

Това е операция данък въздух!

34

Анонимен

преди 4 години

До 57Значи тази опорка не върви да ти кажа защото под "Едно време" се има предвид няколко хиляди години. Работата е там, че този интервал от няколко хиляди години е скъсен до десетилетия то главно от както започва индустриалния бум.

33

Анонимен

преди 4 години

Тия учЕни ся да седнат и да прочетат коментарите барем научат нещо защото всички много добре знаят, че балканския селянин знай по-добре от всеки.

32

Анонимен

преди 4 години

Оставете ги емисиите, това е бизнес. Вече се е случвало и пак ще се случи и няма да е с емисии, цели континенти ще изчезнат, каквато и тоалетна да ползва Грета Тунберг. Причината не в това, преди хилядолетия е нямало co2 емисии и коли и заводи и пак се е случило.

31

Анонимен

преди 4 години

"Грета Тунберг - сред най-активните защитнички на планетата"И как точно защитава планетата с разтягане на локуми и демонстрации?

30

Анонимен

преди 4 години

Според това което са говорили през 50-60 г. на 20 век днес ние не трябва да съществуваме днес. Всичко е тинтири-минтери и многоооо пари за еврейските фамилии.

29

Анонимен

преди 4 години

Климатът се променя не заради индустрията, въпреки че и тя замърсява, а по съвсем други причини. И смешните акции на Грети Тунберги и ООН и всички които се тръшкат няма нищо да променят, на всичкото отгоре Земята тръгнали да спасяват. Земята може да помете човечеството буквално за минути, няма нужда от спасение, хората да мислят себе си как да се спасяват.има интересно видео по темата "КЛИМАТЪТ. Бъдещето сега"