5

Анонимен

преди 5 години

Защо си мислите че и ние сме бавноразвиващи се както вие сеяндурските пишман управнициБаш управникът ви каза в прав текст, че той е *** и вие сте прости, затова се и разбирате. Вие му ръкопляскахте тогава. За какви искате да ви мислят?

4

Анонимен

преди 5 години

Доколкото аз си спомням, четяхме основно български автори и народни приказки,когато бяхме в тези класове и станахме хора.Научихме се да пишем,четем,смятаме, даже нямаше калкулатори масово в употреба.Без подобни глупаво разказани "приказки".Сега изведнъж насилие във всичко се привижда,още малко и от чешмата ще започне да тече.Когато НПО-тата почнат да определят дневния ред на обществото така става.

3

Анонимен

преди 5 години

Толкова много възмутени, отвратени хора...Интересно къде са, когато им вдигат тока и водата, или когато някой си купи ТЕЦ за смешни пари.

2

Анонимен

преди 5 години

Тази читанка всички родители на които децата са в 3-ти клас да не я купуват или ако са я купили да я запалят. Все бях чел недомислици но това минава всички възможни и невъзможни граници. А един баш Шеф ни успива че видители нищо такова не е прието. Ако не е прието какво прави тази недомислица в читанките на децата бе тавариш. Това приказка за бавноразвиващи ли е. Защо си мислите че и ние сме бавноразвиващи се както вие сеяндурските пишман управници. По всичко личи че ще играе дебелата тояга.

1

Анонимен

преди 5 години

Благодаря, но предпочитам приказката за змея, дето нападал хората и ги тормозел, и накрая юнаците му отрязали тиквата.