26

Евалла

преди 5 години

на момичето. Толкова спокойно, суверенно и елоквентно се изразява. Едно голямо БРАВО!!!Тоя плешивия целото интервю повтаря, че пак не разбрал. Ми кат не разбира да се хване с нещо, дет ще го разбира. Примерно как да срешеш трите ти останали косъма на тиквата.

25

Просто любов?

преди 5 години

Любов е друго. По точно това което разбират хората под любов е привличането между личностти, силата която кара хората да се привличат за да създават поколение. При което има съпътстващо физическо удоволствие. Няма нищо общо с практиките на хомосексуалистите, там всичко е извъртяно на обратно (от там обpaтни) - при тях говорим за взаимно стимулиране на ерогенни зони с цел доставяне на физическо удоволствие а в резултат няма поколение. Щом им харедва така - нека го праят но да не ни се натрапват.

24

до 27

преди 5 години

Хомосексуалистите не решават, а и на тях им е все едно дали има плакати или не, дори за тях е по-добре да няма и да ги оставят на мира да си практикуват практиките и на никой да не се натрапват. За плакатите се решава от тези които ги финансират.::::::::Вдлъбнат - прав си!Ал Бънди ги финансира... и Саудитска Арабия!Тя...Простотията - не ходи по гората!В случаи като твоя!

23

iceblast88

преди 5 години

До 25Поправка-200 000 евро от нашите данъци вместо да се изхарчат за децата ни, се изхарчиха за рекламиране на вечно недоволни готованци.200 000 евро са поне 2-3 операции на деца!Деца които могат да имат в пъти по ползотворен живот от вечно онеправданите хомосексуалисти-защото истинските хомосексуални работят,плащат данъци и не се занимават с глупости поради простата причина,че сами виждат,че нито едно тяхно право не е нарушено и защото знаят, че на никои не му дреме какво правят те в спалнята!

22

Анонимен

преди 5 години

"Ако някои от защитниците на хомосексуалните беше предложил парите отпуснати за билбордове да бъдат изхарчени за скъпа операция на дете и по този начин да спасят живот"Хомосексуалистите не решават, а и на тях им е все едно дали има плакати или не, дори за тях е по-добре да няма и да ги оставят на мира да си практикуват практиките и на никой да не се натрапват. За плакатите се решава от тези които ги финансират.

21

Анонимен

преди 5 години

Ало 200 000евро за гейреклама,а събираме пари за болни деца.С какво тази показност ще реши проблема.Не гейовете, а ние сме дискриминирани.

20

iceblast88

преди 5 години

Ако някои от защитниците на хомосексуалните беше предложил парите отпуснати за билбордове да бъдат изхарчени за скъпа операция на дете и по този начин да спасят живот, щяха да постигнат в пъти повече отколкото с тези плакати! Ама и управниците ни едни *** - пари за хомоплакати има колкото искате, а пари за лекуване на деца все няма и все ДМС кампании трябва да организираме! После защо всички не желаят да ги разберат? Еми като правят такива глупости никога няма да ги разберем!

19

Анонимен

преди 5 години

"Той обясни, че проектът е на стойност 200 000 евро "Извинете, мога ли да попитам, как и къде мога да се запиша в тези организации които така се финансират? Има ли курсове за хомосексуалисти? Боли ли в началото или е приятно?

18

Анонимен

преди 5 години

Сексуални отклонения... извращения...и всякакви перверзии ... са "основна тема" в Европарламента - педофилни старчоци, гейове и лесбийки го узурпираха ... и не жалят средства да лансират - перверзните си отклонения - за нормални.А богатата ни страна - разчита на българската коледа и есемеси от бедните - да лекува намаляващите български деца - *** иначе са щедри 400 000лв. за "поредното онеправдано малцинство"Семейството? Ми то може да почака!

17

Анонимен

преди 5 години

Тия дето го пропагандират на деца трябва да си събират зъбите в шепи!

16

Анонимен

преди 5 години

"Няма страшно. Това е просто любов"Не е страшно. Просто е гнусно.

15

Демократ

преди 5 години

Щом искаме банани, тоалетна хартия и да пътуваме на Запад значи трябва да приемем и хомосексуализма. Американските учени още 70те години са обявили, че хомосексуализмът е нормален.

14

Анонимен

преди 5 години

Извратени наглеци..... чак 200000евро им дали за гнусните им пропаганди, ама блажната боя за това пък е евтина.....!!!!

13

Анонимен

преди 5 години

Толерастите и либерастите са оперирани от чувство за гнусотия и в известен мисъл за тях нормалното е гнусно, а гнусното е нормално. Тези хора имат нужда от помощ.

12

От 1

преди 5 години

Да се наказва по-тежко от това на останалите простосмъртни.

11

Анонимен

преди 5 години

Др. Нинова и др. Радев вашите любими *** от спаси софия ги подкрепяхте за ремонтите в София , че уж били некачествени сега за билбордовете на хомо какво ще кажете.

10

От 1

преди 5 години

Само да добавя, че гей двойките не са равни на хетеросексуалните, защото хомосексуализмът е болест. След лобистки натиск от страна на ЛГБТ организациите, той отпада от МКБ на СЗО в началото на 90-те години на 20-ти век. Легализирането на гей браковете означава двама души с психични и сексуални отклонения да отглеждат деца, както и да искат още и още законови промени в своя полза, например въвеждането на термина "престъпления от омраза". Това ще рече нападението над гей да се наказва...

9

Georgiev

преди 5 години

Добри пари са усволи

8

Анонимен

преди 5 години

Защо се чувстват задължени непрекъснато да си демонстрират ориентацията?Никой не ги закача и не им обръща внимание, докато не започнат да прекаляват. Ако мислят, че е нормално да си забучат шарени пера в четирибуквието и да ги развяват, ами не не е нормално и няма да го приемем. Работя в компания с 400 човека, сигурно има и сбъркани, но не се вадят на показ предпочитанията и всичко е нормално.

7

Анонимен

преди 5 години

С наглото си, арогантно поведение, ЛГБТИ обществото не си прави добра услуга.Мен лично тяхното държание и незачитане на християнските ценности ме кара да ги презирам и ненавиждам все повече.