178

Анонимен

преди 5 години

"Защо още се вдигат паметници на партийни величия от БКП?"Просто и ясно, БКП никога не е напускало властта от 44та. Всичките заедно са продукт на БКП.

177

ВЪПРОС

преди 5 години

Прочетохте ли КОЙ е писал тази Пропаганда ?Тази Медия ДВ се финансира от Сорос и ИДИЛ . Защо се месят във Вътрешните Работи на Република България ?Защо не пишат че в Германия има Бунт на хората срещу Извращенията на Мюсюлмани ?А? Па и вие се ловите на тази Пропаганда , като Шаран на Бaстун .

176

Българофил

преди 5 години

Братя българи 45 години комунистическите *** убиваха българи ние сега защо не убиваме изчадията от бкп ?????

175

Анонимен

преди 5 години

Защото днес РБ е лакей на САЩ и Европа.

174

Българин - родолюбец

преди 5 години

Никога от бракма москвич няма да стане МЕРЦЕДЕС запомнете го това продажни прости рубладжии !!!!!

173

Анонимен

преди 5 години

Защото тогава България беше държава в която се живееше нормално.

172

Тео

преди 5 години

Вместо да се джавкаме по между си,нека погледнем истината в очите.ВСВ я загубихме.Сталин и Чърчил ни поделиха на салфетка.45 години сме живели по сталински правила.За нормалния, работещ човек е било добре,но за инакомислещите-животът е бил ад.Загубихме и студената война-уцелихме кофти отбора в салфетката.Попаднахме в другия лагер,но със същите управници.Много истински патриоти искаха промяна,но бяха самоубити с няколко куршума в гърба.Сега ни управлява ДС и разтриващия на бай Тато ушите!

171

ала-бала

преди 5 години

Комунизъм, социализъм , само ала-бала. Прах в очите на хората , те трябва да вярват. Всичко се командва от ДС-то и така продължава и сега. Справка- Ветко, Миню и т.н.

170

kukla

преди 5 години

Абе защо тия евродемократи не дадат за пример на кои съвременни българи трябва да се издигне паметник. Например направиха наскоро май плоча на Ж.Жeлев. Мизерна картинка, никой освен 4-5 казионни фигури не бяха на откриването й. Къщата му се саморазрушава, а гробът му май не може да се види от обраснала трева. Е това е народната обич за героите на новото време. Или на Плевнелиев или на кого. Например На Митьо очите или Азис. Все нови герои на демокрацията.

169

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 194Този път бръкна като с пръст в рядко. Образованието в Русия е едно от най-добрите в света. Корейците имат вековна традиция и пиетет към образованието, няма значение северни или южни! В КНДР няма неграмотен човек, за разлика от сриващата се България!Има известно изказване на Маргарет Тачър за образованието в България през 70-те години. Тя е възхитена и ни заклева да не променяме образователната система.Сега до къде го докарахме - да пишат такива полухора като теб!

168

Защо ли?!

преди 5 години

Щото въпреки всичко калабалъка мина 9 000 0000!!! А сега , въпреки "демокрацията" - напредваме към 5 000 000...

167

Скапаняк

преди 5 години

Комплексари.Когато сме били съюзници на Хитлер, един паметник не е бил вдиган, но комунистическите евреи са си силно комплексирани, *** !

166

До Анонимен 189

преди 5 години

През 70-те години един приятел, сега професор, бе на специализация в London Univ. На всяко бюро имало български електронни калкулатори. Такива правеха само в САЩ, Япония и у нас. Лидирахме в производството на електро- и мотокари. На телфери. Строяхме кораби за ФРГ. Произвеждахме съвършени кристали за лазери. И разни секретни военни разработки на и над световно ниво. "Стършел" например, минирадари. И това някакъв гоVньо нарича б.о.к.л.уци! А после се бие по гърдите и вика "***, ***!".

165

Анонимен

преди 5 години

След 30 години "либерастия"цъфтите ли мушмороци,цъфтите и още вържете!

164

Анонимен

преди 5 години

Ми кви паметници да дигат? То пълно с *** - ***, селянката с импекса и още куп близачи на путински зaдници

163

Анонимен

преди 5 години

До Защототова де го прочете бе каскет омачкан? Ми върви в русия или кндр или на мaйната си.

162

защото

преди 5 години

70-те и 80-те години по качество на образованието си България е измежду водещите държави в света, а от 1989 до 2017 в България завинаги затварят врати 2544 училища...

161

Унуфри

преди 5 години

Докато родината продължава да бъде нацвъкана с пропагандни съоражения на *** -***, окупазионната съветска армия, ще сме утайката на ЕС, където ни приеха, белким се отърсим от съветското робство. Уви, то съветското робство е в душите на мнозина "българи".

160

Анонимен

преди 5 години

Да. И като махна Източна Европа ботуша и забрани *** да ги цоцат, хората дръпнаха. А ние се кефим на Тошовите възпитаници, хрантутим си руските монополисти, дупим си се още на Рашка...и нормално хората ни минават. Все пак ние сме си спрели някъде в 80- те. А се чудеха за Румъния. Е те изгониха Лукойл, дупчиха за газ а ние отказахме...Наритаха братушките и сега 408 евро мин заплата....

159

Защото

преди 5 години

Днес в България цари съсипия и разруха, а българинът живее в стрес, болка, депресия и страх.