89

Rucifer

преди 5 години

Самото название { Kъща за гости}, задължава наличието на общ кухненски бокс. Толкоз. Дори и трапезария.

88

чудя се

преди 5 години

после наемаш стаята след нея и мебелите съсипани,омирисано на манджи,*** някой друг ще ползва след теб тази стая - не си само ти 2 дни да раздуеш мебелите и да си заминеш

87

Анонимен

преди 5 години

До телевизора, на мебел която не е кухненска!!!??? Доста просто майче! Има и евтини квартири и къщи за гости с кухненски бокс оборудван от горе до долу!!! Най-малкото е опасно това което прави! Просто пускаш търсачката. Поредната кифла, която си мисли, че като спомене малко дете, всички ще реагират първосигнално и няма да отчетат фактите. Да я питам, ако аз си сложа котлона на шкафа до телевизора в дома й как ще реагира?

86

!!!!

преди 5 години

Мой опит от преди години-подлъгахме се от брошура, която рекламираше хотел, използван и за станция на БАН в Черноморец с ресторант, работещ постоянно. На място се оказа, че е къща за гости, въпреки, че имахме резервация се оказа, че няма празни стаи за вечерта и собственичката ни "подслони" в нейната стая. Кухня работеща се оказа, че няма - готвачът тъкмо си бил тръгнал вчера, но пък имала газов котлон под навесче. Престоят ни- или пред котлона или обикаляхме, за да намерим подх. храна за детето

85

Анонимен

преди 5 години

Котлон в стаята!? Пак ни занимавете с кукувци и тяхната лудост. Напълно е правата хазяйката, такива повредени *** нямат място в цивилизацията, тази е за гората.

84

Анонимен

преди 5 години

Отиваш на почивка в хотел, за да си туриш котлон и да готвиш пред телевизора. Интересно. Да си беше седяла на село.

83

Анонимен

преди 5 години

О нееее, котлончето за бебечетооо.;(((

82

Анонимен

преди 5 години

Тази явно през живота си в хотел не е стъпвала. Мацко, нито в гръцките нито в турските хотели има котлончета по стаите

81

ex

преди 5 години

до 72Точки и тирета събираш ти.Аз съм в Гърция на море и отивам на плажа сега,а ти си тролствай точкувай и тирейкай колкото искаш.

80

тТт

преди 5 години

С какъв акъл отиваш на море с 10-месечно бебе и с котлон в багажа???С какъв акъл ще готвиш в хотелска стая като няма кухня в нея???Я сега от "закрила на детето" да й направят една проверка от-до на наглярката дали е годна за родител!!!

79

хм

преди 5 години

Като е резервирала стая в къща поинтересувала ли се е дали има кухненски бокс, за да готви. Какво е това да наеме стая и да слага котлон, тя може и барбекю на въглища да донесе и да иска да го пали на терасата или прозореца.

78

аз

преди 5 години

Хахха в Турция ласкаели))) Най-много да ти поласкаят халкичката)

77

анонимен

преди 5 години

Като гледам тази скъперна душичка - хазяйката, която сигурно , за да направи къща за гости цял живот е живяла като мишка и не е закусвала, ми става мъчно за девойката. Може и тя да не е права, но от такива хазяйки ми става лошо.Като вехтите лелки на морето от соца

76

Анонимен

преди 5 години

Хотелче от което гонят кифлите - мечта. Никаква толерантност към подобни клиенти. Представяш ли си, на почивка, отворено да се проветрява, а тази недотакованата решава да готви на метри от теб. А ако запали нещо? Помещенията не са подготвени за работа на електроуреди.

75

Анонимен

преди 5 години

Жалко, че собственичката не знае за подкрепата тук, учудващо единомислие.А за бгмамата - нямаше ли кой да й каже, че ще стане за смях.

74

Анонимен

преди 5 години

Само в БГ - отиват трима човека семейство на море за една седмица, а багажника на комбито препълнен до горе с електроуреди и домакински принадлежности.

73

Спокойствие

преди 5 години

Стига лицемерие!!! Никой не обича на почивката си ревящи бебета префърцуни, които те заливат претенции и тровят живота на останалите. Почивката е за това - далеч от ремонти, ревове, високомерни съседи и т.н. Като искате свободия... на къмпинг! Там си изнесете къщата ако искате. Хората плащат за спокойствие и поне няколко дни - друго ежедневие!

72

Анонимен

преди 5 години

Всеки има 1000 претенции, но не му се дават пари.Тая майка като иска специални условия за бебчето нека си плати и да отиде в хотел с детски грижи.И мен ми е писнало да слушам детски плач и рев като отида на почивка.Децата нямат вина, а родителите, които си чатят в Нет-а и изоставят сами децата си.

71

ахаха

преди 5 години

До ex това са стари опорни точки *** ,явно нямаш пари за море и си решил да заработиш някой лев плюейки

70

Анонимен

преди 5 години

Някак си съм склонна да застана на страната на хазяйката и да вярвам, че котлонът наистина е навредил на мебелировката. Ако толкова искаш да си мъкнеш котлон, обикновено по такива къщи за гости на двора предоставят такава възможност. Или пък на балкона. Това в стаята да включиш котлон, що за дивотия е?! Да не говорим, че си има достатъчно квартири с кухни! С цялото ми уважение към майките, но наистина си мислят, че като са с дете всичко им е позволено и са над останалите, и имат право на всичко.