103

Циник

преди 6 години

Бедуинските племена - довчера се колеха взаимно - за открадната коза или камила! Къпеха се - само когато завали дъжд.. или стигнеха до оазис.Тази пародия на жена - тръгнала да учи - други пародии на жени - как да се гримират...макарче религията им не позволява на улицата - даже и очите да им се виждат! Държави в които САМО ПОДОЗРЕНИЕТО в изневяра - е достатъчно - тълпата да я пребие с камъни.

102

Анонимен

преди 6 години

До 4Всъщност, хора като нея и семейство и са една от причините, да се яздят камили и да има почти нулево развитие. Подобни на старите аристократични фамилии, за тях статуквото не бива да се променя, зщаото е много лесно, когаотмвляза всички а бедни, фанатици, необразовани и ти имат страха.

101

Анонимен

преди 6 години

Робството, ако го погледнеш от правилната страна си е даже яко ...В смисъл, кой ще се откаже, да му слугуват безплатни!!?!

100

Анонимен

преди 6 години

Като им се почива ... Да си почиват.На жената и трябват такива, които работят.

99

Анонимен

преди 6 години

Аман от тези пингвини!

98

Анонимен

преди 6 години

*** камиларите, не стига че ползват всички достижения на белия човек на готово, ами и нагли бе. Като свърши петрола пак ще се качат на камилите и ще идат където им е мястото!

97

Додо

преди 6 години

В Исляма "неверниците" са по-ниски същества от животните, така, че реакцията на тази Айшевидна чаршафка е съвсем типична.

96

Куку

преди 6 години

Ако си гримира чаршафа ше е по-яко

95

JoeLeTaxi

преди 6 години

Таа,ако лепо го джвака,че се пишем фитипилдец...и паспорто че и дам,ако праи мусака

94

Анонимен

преди 6 години

Кувейт е най-богатата страна в света и може да си позволи всичко.Дори една българска про-с в Кувейт изкарва по около 100 000 $ на месец.

93

Анонимен

преди 6 години

Саддам добре ги беше подгонил тия, ама не можа да си довърши работата.

92

Анонимен

преди 6 години

До 96Не, няма права!!! Обикновенно филипинките се продават от семействата си. Те нямат образование, нямат никакви умения освен да работят като роби или ***...има права - това е преди всичко човек, а ти със сигурност - не си!

91

Анонимен

преди 6 години

aХхх гнъссс гадна, прислужница има , за да може по цял ден да си пудри калпавата физиономия, тука бачкаме за да оцеляваме и УАУ сами си чистим къщите и сами си гледаме децата....маззмантия гаддна доллна противвна разглезена от петрола женичка!!!Да остане без прислужница дано, гримовете да и открадне прислужницата!!!

90

Анонимен

преди 6 години

Еталона на българите за красота е ку-ха лей-ка, целувала се с котлона и с по две торби силикон в деколтето. И задължително чалгаджийка и *** като ..-з.Българинът друга красота не признава. И друг лидер освен мутрата другаря Борисов, прочел една книжка.Затова България е на опашката на всички класации, а в Кувейт са построили комунизма още преди половин век.И робите в Кувейт живеят по-добре от стредностатистическия ганчовец.

89

Анонимен

преди 6 години

мусюлмаймунин ли е , не ми го хвалете. целият свят е изтръпнал от тези

88

анонимен

преди 6 години

Тая арабска да се благодари на американците , че ги спасиха от Саддам ! Оня как ги беше нагъ-зил , щяха да видят прислуга на куково лято !

87

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 70той има права ... и не е роб ! ти с нищо не си повече от него, еднакво сте се появили на тоя свят - голи и боси!Не, няма права!!! Обикновенно филипинките се продават от семействата си. Те нямат образование, нямат никакви умения освен да работят като роби или ***

86

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 95Пробвай да ги видиш без грим.

85

Анонимен

преди 6 години

Каква трагедия само! Докато прислугата има почивен ден ще трябва сама да си избърше... ама как може!

84

Анонимен

преди 6 години

Един прислужник в Кувейт със сигурност живее около 10 пъти по-добре от един работник в европейски Тиквостан.---Ами изберете си БСП или ДПС или Атака, или Патриотите или Слави или който и да е на следващите избори като ГЕРБ ви е проблема. Кой ви пречи? Нали сега е демокрация?