25

Анонимен

преди 6 години

До 32Значи са намалели наполовина за последните 30 години. Преди 30 години броя на хората които живееха в нищета бяха над 7 000 000! Ето че, въпреки насажданите мнения, фактите показват, че България се развива и нещата стават все по-добре!

24

Анонимен

преди 6 години

Армията ни: Боеспособна със стара техника и липса на бойци!----------------Само на мен ли ми се струва че в това заглавие има две противоречащи си твърдения?

23

Георгиев

преди 6 години

Точно така боеспособни сме. Като ни види врага и се умре от смях.

22

Анонимен

преди 6 години

Тези , много искат да гледат руския парад що не си стегнат чомоданите и да отидат да го гледат на живо???? И най-добре ще е да не се връщат! Ще е добре за всички ни.

21

Анонимен

преди 6 години

До 26Не е лесно да си се надупил със смъкнати *** на по-старшите евроатлатнически партньори, да си съсипеш армията, икономиката, да си първи по смъртност в света, най-бързо изчезваща нация, пенсионери ровят в кофите за огризки от храна, деца умират от глад, хората са оставяни да умират в болниците защото нямат пари да си платят лечението..Е ти нали получи "куфарче" 89-а ... кво ти пука... ти си съ "оправил"...

20

anansar

преди 6 години

Служих през 2006. В Карловската танкова. Автоматът ми беше произведен 1968. Танковете бяха над 30-годишни. С недостиг на части и недостиг на гориво. Амортизирани. Но пък ги миехме всеки ден. Нямаше патрони- не ходехме на стрелби. Скубехме тревата по плаца с ръце по цял ден. Кадроваците бяха предимно алкохолизирани ***. *** до полуда. Мереха си па-тките в редичка и си палеха пръд-ните. Чалгата се лееше нонстоп. Кражбата на кебабчета беше геройство. През дупка в оградата идваха ***.

19

Зозо

преди 6 години

До Анонимен20Какъв военен хегемон беше България бре, чемшир? Задачата на БНА беше да задържи турците 3 часа при Стара планина.

18

Анонимен

преди 6 години

До 17България няма армия от 09.09.1944 !.Що, какво е имало преди това?

17

Агджата

преди 6 години

На 09.05.2018г. ще гледам две неща:1. Руския парад;2. Как Славия ще бие Левски за купата :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

16

????

преди 6 години

Да,но за сметка на това пък си имаме ТЕЖАЩ на мястото си "министър на отбраната"!!!

15

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !Гледайте парада на Червения площад за 9-ти Май, за да видите какво се нарича армия=не е лесно да си "победил във война" - десителния след това все още ти тежи бремето "да се доказваш"...

14

Анонимен

преди 6 години

Преди 89та имахме една от най-силните и боеспособни армии в Европа а на балканите България беше абсолютен военен хегемон.

13

Анонимен

преди 6 години

България няма армия от 09.09.1944 !

12

До 12

преди 6 години

Ами къде сте редници-поколение нефелно.За казармата са нужни МЪЖЕ а не интернет герои -сополанковци.

11

Свобода или смърт

преди 6 години

Не служете на еврофашистите и на Бойко Борисов. Сформирайте бунтовнически отряди и нека освободим държавата ни от колониалната тирания.

10

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Армия ? Не се шегувайте !Това, което остана от някогашната БНА е жалко подобие на армия с техника от съветско време и личен състав от джендърското ни съвремие.Гледайте парада на Червения площад за 9-ти Май, за да видите какво се нарича армия !

9

Нормален

преди 6 години

Чета коментарите на пъпчиви пубери как армията трябвало да ни защитава.Това не е електронна игра ,драги ми смехурковци.Армията -това сте вие младите ,които висите по цял ден пред клавиатурата и за казармата сте чели и чули но нямате представа ,що е то служба.За това не коментирайте неща ,които не са за вашата уста лъжица.Ако въведат казарма/хипотетично/вие половината не СТЕ ГОДНИ,а другата половина ще се изпотрепете по време на въоръжен наряд,глезльовци мамини.За армия ще ми философстват милите

8

Анонимен

преди 6 години

Генералите и полковниците са повече от редниците.

7

Анонимен

преди 6 години

генерал премиер, генерал президент, какво очаквате, когато генералите се занимават с политика, а не с проблемите на армията, резултата е точно такъв

6

Анонимен

преди 6 години

"" Трябва да пазя "царицата майка" и да и нося неуморно мед, пък може и да ми даде да я оближа за награда"", си мислела мазохистично пчелата-работничка... ))