22

Сайга 12

преди 6 години

Не знам точно какъв е бил модела, но Валтер си е Валтер! Работи безотказно, даже и старичък!

21

Анонимен

преди 6 години

Целият този театър беше спретнат от ГЕРБ и в частност от Борисов и Цветанов за да се отклони вниманието на обществеността от мегаскандала със сделката за ЧЕЗ.Българинът е много лесен за манипулиране, затова избира три пъти подред Тикви да го управляват.След манипулация от медиите на същите тези Тикви.

20

bluesky1

преди 6 години

Такива като слави да не веят байраци, а да напънат онова нещо между ушите и да дават предложения за решаване на проблемите! Да, знам, мисленето е много по-трудно от подскачането и крещенето!

19

Шоп

преди 6 години

Ейджънт ориндж на гетата и настава разцвет за българи, турци и арменци. Няма да ни крадат, убиват и да им плащаме тока. Това е. Свобода за Доктора.

18

bluesky1

преди 6 години

Убил е с надеждата да не бъде разкрит... Искал е да се саморазправи, затова не се е обадил на 112 ! Че Плъха е абсолютен вредител и безполезен престъпник, е ясно...завършен престъпник, но мястото му е в затвора! Държавата да си свърши работата и подобни индивиди да бъдат превъзпитавани много години в затвора, за да не се стига до саморазправа, каквито случаи ще растат пропорционално на липсата на действащи институции и държавност!

17

Анонимен

преди 6 години

Тези дето подкрепят дофтура да знаят, че днес ловуват роми, утре ще почнат да ловуват обикновени граждане нероми, щото и те вече са изгладнели до полуда.Така че като изловуват няко ваш близък си спомнете как сте подкрепяли дофтура -ловец-заличител на следи-събирач на гилзи

16

анонимен

преди 6 години

За доктора се обединиха и излязоха на улиците, защото отсреща имаше човек от малцинствата ! А срещу управляващите,кога ? Кой е истинският виновник за всичко в държавата? За това всеки се спасява ,както можете !

15

Шопо

преди 6 години

Ако *** Д Ж Е Р И си беше седял при Айшето,сега нямаше да е при Свети Петър...

14

Подкрепа

преди 6 години

Може и да се оплел в лъжи, ситуацията да е съвсем друга. Той ще си понесе отговорността. Въпросът уви е принципен. Когато нямаш усещането за силна държава и правоохранителни органи, които да раздадат справедливост, решаваш че ти можеш да го направиш. Ако се беше обадил на 112 в други ден плъха щеше да крадеш друга кола или къща. Това е проблемът и дано затвора за този човек не отиде за нищо. И не е проблемът в забраната за самоотбрана, а в липсата на работеща система между полиция и съд.

13

Анонимен

преди 6 години

Пазел си е гаража в двора. Какво търси плъха вътре. Да се промени закона доктора е невинен. Панирал се е, защото знае че ще го изкарат виновен. Пазел си е имота.

12

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

преди 6 години

Претоплена манджа! Филма по този сценарий вече сме го гледали! Спомнете си само как преди години набедиха Даниела (съпругата та таксиметровия шофьор), че е убила детето си... И всичкото това с една цел-да не падне правителството на Иван Костов. Е, трите дни мълчание от страна на институциите имащи отношение към случилото се -на какво ви прилича? Протестите в защита на доктора щяха да доведат до израз на всенародното негодувание и падане на правителството "Борисов 3"! И ето ви измислената версия!

11

Осман

преди 6 години

Няма значение Как е станало. Доктора си е бил у дома. Ако и плъхчето си седеше вкъщи нямаше да се случи това.

10

Анонимен

преди 6 години

Убиеце Сибирал гилзи, чистили кръвта, заличавали следи, има и 2 съучастника и ги пускат???????? за умишлено убийство на човек??????

9

Анонимен

преди 6 години

И като се обадиха на 112 за дядото от Люлин - какво? Докторът бил наблюдавал половин час, ами нали ако е на улицата няма престъпление, човекът трябва да се увери, че този посяга на собствеността му! Единствената му грешка е, че се опитал да замете следите, а не се е обадил веднага на полицията.

8

bolbov

преди 6 години

Затова 45 години изобщо не ни стигат. Трябва ни още социализъм още ред и терор защото трудно се превъплъщава човешката душа към добруване и спокоен живот.Ако беше онази система Хоро Плъха щеше да е малка но жива мишчица доктора щеше спокойно да си преглежда пациенти и такива екрани да ги гледа само на кино.А сега ми кажете,кое е по добро

7

Георги

преди 6 години

Толкова различни версий се казаха, че вече не знам на какво да вярвам. Но най-добре е никога да не ти влиза крадец в къщата или в апартамента ти за да те краде.

6

възмутен

преди 6 години

Ако този Джевизов не беше влизал в чуждият имот,това изобщо нямаше да се случи!

5

123

преди 6 години

Държавата е имала 9 пъти възможност да си свърши работата, така че да не се стигне до тази ситуация и нищо не е свършила. Единственото нещо, което се прави добре в България е да се настройват хората едни срещу други, така че да се избегнат истинските проблеми. Така, че да не говорим за разказа от първо лице, да поговорим за бездействието на държавата, което ни връща в пещерната епоха.6

4

+

преди 6 години

Хм,някои сайтове електрони са създадени да манипулират "шараните" ,а не да информират хората. Разбирам,когато няма инфо от официалните власти по случая,да се публикува версии на приятели и роднини ,но когато има офицално становище и корено различно от това което "манипулиращо" се ширеше по медии и от политици и шоуменчета ,да се продължава да се опитват да ни манипулират ,то трябва да сме голями деМбели за да им вяврваме .Винаги има шарани които вярват в това което искат,а не Истината.

3

Анонимен

преди 6 години

откачен свят