27

Анонимен

преди 6 години

До 36, не ме кефят, но не ми и пречат. Но коментираната конвенция засяга секса между човешки същества. Хайде да не бягаме по тъча, ОК?

26

Анонимен

преди 6 години

33, щом тепърва трябва да се обяснява, след толкова нерви по сайтовете, то ще обясня.Социална роля. Правото да не ти обясняват, че това не е за теб, че това е мъжка/женска работа и т.н. Нищо общо няма с половото възпитание, което е задължително от най-ранна детска възраст. Секс, така или иначе, хората правят извън обема, който е необходим за размножаването им. Имат право да избират как, къде и с кого. Ако се налагат общи стандарти за "нормалност", това вече е тормоз.

25

До 28

преди 6 години

Има граници в секса - педофилия, некрофилия, зоофилия - да продължавам ли? Или искаш и те да бъдат узаконени защото теб те кефили

24

Анонимен

преди 6 години

30, току що сам каза, че децата са безполови и към тях трябв2а да се обръщат с "ТО".Човек се ражда със своя генетичен пол и трябва своевременно да е готов да го използва.Направете статистика за качеството на знанията на учениците, както и на техните социални умения, ако те водят редовен полов живот или ако го раздават моралисти, защото им забиват главите със странни догми.

23

До 20

преди 6 години

Умнико, това го пише в Закона за защита от домашно насилие. Мама може да поиска защита по всяко време и сега.Обясни ни какво е ***.

22

Анонимен

преди 6 години

27, и когато 19 годишен прави секс с 15 годишна, това е ОК, мило, правилно. Когато 29 годишен го прави - о, ужас, педофил.Има си законово определена граница за доброволен сексуален контакт. 14 години. Защо е този двоен стандарт?

21

Анонимен

преди 6 години

Няма да има по-голям стрес за детето от това, че другите си имат мама, а то е с двама татковци или две ***!

20

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЕдин от най-големите стресове за децата е развод на родителите. Остават с проблеми за цял живот. Всеки има права и трябва да му бъдат разяснени от ранна детска възраст. Пак питам, какъв трети пол сънувате?-----------------Говоренето за секс на малки деца Е изнасилване.Арамагедонът започна , дами и господа!На конете!

19

Анонимен

преди 6 години

Калина, да дадеш възможност за избор, едва ли може да се нарече насилие.Ама, не си струва да ти се обяснява... То ще е сложно за теб.Но пък да попитам. Кой, правещ редовен секс, си задава въпроса къде е границата и има ли изобщо граница в секса, зад която са извращенията? Щом те кефи, значи е нормално.

18

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКакво пречи в детската градина да се обясни нс една млада дама, че мама не винаги иска да бъде намачквана вечер от потния тати, който е на три ракии и счита, че мама му е длъжна съпружески?...............................Същото което пречи на педофилите да са нормални или за теб те са си окей. Същото което те отървава от боя, защото задаваш този въпрос в нета. И най-накрая и най-важно КАКВО Е ВИНОВНО ДЕТЕТО ЧЕ МАЙКАМУ Е ОВЦА И НЕ Е ГЛЕДАЛА КАТО СЕ Е ЖЕНИЛА?

17

Анонимен

преди 6 години

Един от най-големите стресове за децата е развод на родителите. Остават с проблеми за цял живот. Всеки има права и трябва да му бъдат разяснени от ранна детска възраст. Пак питам, какъв трети пол сънувате?

16

Анонимен

преди 6 години

До гуша ми дойде от демокрация.

15

Анонимен

преди 6 години

А бе, 20, ти какви ги дрънкаш?! За развод нещо да си чувала? Ако някой не е доволен от отношението в семейството, просто се развежда.

14

шматка

преди 6 години

Бокич с вота на Нинова няма да паднеш ама с тази конвенция сам ще се събориш.Внимавай какви ги вършиш

13

Конституция на РБ

преди 6 години

Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние

12

Калина

преди 6 години

До До 13ИЗВРАЩЕНИЯ, скъпо ТО, са отношения, противостоящи на Природата.Мога да ти разтягам още ластици, но след като задаваш този въпрос, значи не си струва!А НАСИЛИЕТО е насилие над детската психика, което е много по-опасно от много други опасни неща на света!

11

Анонимен

преди 6 години

Но англосаксонските държави не сс ратифицирали конвекцията. В момента спорът е за това. Ние сме я подписали. Както и те.Какво пречи в детската градина да се обясни нс една млада дама, че мама не винаги иска да бъде намачквана вечер от потния тати, който е на три ракии и счита, че мама му е длъжна съпружески?

10

Анонимен

преди 6 години

Ако някой има различна сексуална ориентация- това какво общо има с насилието над жените?Целта на тази конвенция е да пропагандира различната сексуалност сред децата още от детските градини, да направи хомо- и би-сексуалността норма, но понеже не звучи добре, може някой да се стресне, за целофан отгоре са сложили защита на жените.Никой не закача различните хора, но това, което се случва е, че те, различните, искат и ние да сме като тях, и си прокарват конвенции, паради, закони и т.н.

9

Анонимен

преди 6 години

Въпросът беше до 10. Съжалявам за грешката.

8

До 13

преди 6 години

Моля, дефинирай думата "извращение"на фона на израза " личен избор ". Нещо задължително да има в документите? Някакви насилствени методи да се ползват?