22

Жена шофьор

преди 6 години

Мъжете са агресивни на пътя основно към жени - когато аз шофирам свиркат, псуват викат, засичат, обясняват колко съм проста и как не мога да шофирам. Когато шофира мъжът ми, шофира доста по смело от мен, но същите тези мъже, дето свиркат и подвикват на мен, на него му правят път.... Това е българският мъж - смел пред жените, мушичка пред мъжете...

21

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Народа осk0тява тотално. Нормално след 20 години безнаказаност.

20

П.Петров

преди 6 години

Лентата, в която е била жената е за ДЕСЕН завой! Какво прави да завива наляво? Явно е в нарушение, ама после иска справедливост.

19

Анонимен

преди 6 години

Бухалки и Ножове за какво са ти, после да лежиш по затворите при бг законодателството. НАЙ ДОБРОТО средство е да си вземете най силният лютив спрей на пазара, едно пръсване и 1 час няма да знае каде е, а има и такива които освен лютивата консистенция имат и специално мастило което го маркира и после не може да го свали 2 дни, ходи със синя физиономия като смърф

18

Поп Игнатий

преди 6 години

В коментарите под статията също се вижда добре агресията на хората. Един щял да го бие, друг да го стреля, трети да го муши с нож, четвърти оправдава удара по устата на жената... Агресията предизвиква агресивен отговор и така се оказваме в омагьосан кръг. Единственият начин да излезем от него е да поспрем и да помислим преди да действаме първосигнално. Това ни различава от животните, които се джафкат веднага, когато се срещнат.

17

M8

преди 6 години

Жена съм, шофирам абсолютно уверено, често ми се случва да вляза в разпра с някого, който е сметнал, че ще се прави на тарикат и другите трябва да му правят път. Такива не ги пускам, обръщала съм огледала, но не ги пускам. В подобни случаи никога, ама никога никога не свалям прозорците, не излизам и не оставям вратите отключени. Зад волана много добре знам какво правя, но физически съм тотално безсилна. Друг въпрос е, ако някой просто се е объркал, тогава си личи и естествено го пускам.

16

Брадвата

преди 6 години

сега ще изкарате пръдлата със средните пръсти жертва, за съжаление медиите ще изядат главата на военния, ако че ситуацията е различна

15

Анонимен

преди 6 години

Нагла женичка, която съм убеден, че не била права в случая и никой не я е засякъл. Жените все някой ги засича, все са прави. Ударили й шамар- не е правилно, разбира се. Дано да се възпита като шофьор. Дали, обаче? Защото е толкова нахакана, че явно е убедена, че не е сгрешила. Може и да е, може и да не е. Това ви го казвам като жена, която е рали пилот. Жените са нагли зад волана и се смятат за безгрешни. Не си признават грешките. Това е.

14

Анонимен

преди 6 години

Хубава работа ама...

13

Оня

преди 6 години

До ВоененНе си наясно много със самоотбраната ;) а и 59 годишен с Макаров... доста голяма десятка трябва да имам, че да я уцели

12

Sxemata

преди 6 години

Съд за този царвул и да го *** в затвора

11

Оня

преди 6 години

Човека е бързал... не се знае колко му остава :) плюс това е шофьор от 40 години и КОЙ СИ ТИ ЧЕ ЩЕ МУ КАЖЕШ КАК СЕ ШОФИРА!(ирония)

10

Анонимен

преди 6 години

Българска работа амчъказлийските ви номера еша си нямат

9

гого

преди 6 години

Стареца се прави на мъж пред жена.Старец моли се да не попаднеш на мене,че ще ти взема тока и ще забравиш кой си и къде си.

8

Анонимен

преди 6 години

на 59 годишния наркоман или алкохолик да му се вземе книжката и колата

7

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно нищо не разбрах.

6

Анонимен

преди 6 години

Двамата са били на ул. Методи Андонов от страната на пазара на Мусагеница и са искали да се включат наляво по Г.М. Димитров на светофара на Следствието.

5

Анонимен

преди 6 години

Този е от онези 80% на Иво Христов! Да се издири и провери за огнестрелно оръжие и дали не е с жълта книжка! И кво като е бил военен, май мисли че е хванал баце за шливера.

4

Анонимен

преди 6 години

Време е да пробваме мъжагите в БГ, които нападат жени, в Сирия и Либия, екстрадиция

3

T

преди 6 години

До ТрябваДругата страна няма какво да я чуват. Ако е смятал, че има нарушение срещу него, звъни на полицията и после си има законови начини, а не да "правораздава" с удари. Сега близките на тази жена, ако решат и те като него да правораздават, и го издебнат с едно паве в тила, какво ще стане?! Вървим по стъпките на Сомалия - всеки живее по неговите си закони и раздава правосъдие както му скимне. Остава да препашем ножове и оръжия всичките. Чудно ще стане.