76

Анонимен

преди 7 години

Аз пък не виждам къде е задължителното правило да живееш отделно от родителите си? Пише ли го някъде със закон, кой го определя? Всеки ще живее, където си иска. Някой бърка ли им се на европейците за хомосексуалните бракове, за Кончита, за осиновяване на деца от откровени ***....си и т.н.? Хайде у лево.

75

Реалист

преди 7 години

Тук става дума най-вече за пари или по-точното за липсата им в България.

74

Реалист

преди 7 години

Поредната статия в днес бг, в която заглавието няма нищо общо със съдържанието на статията и най-вече с действителността.

73

Стария коч

преди 7 години

На мен ми е кеф да живея с нашите. Винаги има манджа, със стария си гледаме мачове и кръкаме рикия по всяко време. Имаме голяма градина и си отглеждаме всичко. Есента правим партия за купуване на грозде за вино и ракия :)

72

от Амстердам

преди 7 години

Тук в Амстердам където аз живея цените на жилищата са по ниски отколкото в София.

71

Анонимен

преди 7 години

Ами като продавате 30 кв за 80 на цени като в Лондон и то от най-некачествени материали дето по-добре в кашон да живееш отколкото ново строителство или пък наема е по-голям от средната заплата-така ще бъде. Не всички го правят от мързел или желание да бъдат мамини синчета.......глупави статии извеждате твърдение без контекста

70

Анонимен

преди 7 години

Аре поразцъкайте малко на банките офертите и тогава говорете.Съгласни ли сте да плащате 1000 лева месечно следващите 30 години от животът си за малък двустаен.И кво става като станете без работа?На банката и е най сладкото да си плащате вноските 5-10 години а след тва хем да ви прибере колибката хем паричките.

69

Анонимен

преди 7 години

А някой иска да връща казармата. Смях.Можем само да бутаме бабички и девойки в метрото.

68

до 58

преди 7 години

Ахахаха, ами те това правят младите бе, разбирач. размърдват се да търсят по-висока и хоп на терминал 1, че на терминал 2 много скъпи полетите.

67

мъж

преди 7 години

Българката е велика жена, но има един порок - иска да си отглежда синчето поне до 40 годишна възраст. Моята не прави изключение. На 21 се загаджих и се изнесох на квартира. Поканих майка в дома си. Казах и "Винаги си добре дошла, но НА ГОСТИ ! Почна да ми "гостува" през ден неканена, да ръчка да шета, т.е. да препикава територия. И коментари -Майка, не да ви се бъркам, ама... Анулирах и "визата" и я обявих за персона нон грата.

66

от Германия

преди 7 години

Тука в Германия ми дадоха 7стаен 210 квадрата на 0.99% лихва!

65

от 56

преди 7 години

В Испания ми дават апартамент от банка с 1-2 % лихва. Кога бг банка ще го направи това?

64

Анонимен

преди 7 години

Ами синковци,вие просто не работите бре!,,Тате носи ,мама меси,аз давам само акъл"Синковци сте в смисъла че те ви отглеждат,а не че живеете при тях.

63

Анонимен

преди 7 години

Сега децата са под контрола на родителите още от малки, вече не ирграят, всичко е под контрол, родителите не смеят да си оставят детето само защото или ще го изнасасилят, или ще го отвлекат за да проституира или ще го разфасоват за да му продадат органите. Когато станат тийнейджъри и вече не могат да се контролират отиват в другата крайност - стават наркоманчета, крадци, хомосексуалисти.

62

Анонимен

преди 7 години

"айде малката заплата виновна. Ами като му е малка да се размърда и да си намери по - голяма."Като човек работещ на сравнително добра заплата ще ти кажа:- Нямаш явно представа за реалността в България и евро зоната.Младежката безработица е висока и много мои млади познати и приятели искат, търсят молят и НЕ НАМИРАТ работа.Тук даже не коментираме заплати и условия. Ако говорим за намиране на работа със заплата позволяваща ново жилище в близките десетилетия... положението става страшно.

61

Анонимен

преди 7 години

50% от българите живеят в дома на родителите си. от останалите, 40% плащат квартира защото в родния им град няма работа и са се преместили в по-голям град. и вероятно над половината от заплатата им отива за наем. факт.

60

Анонимен

преди 7 години

Някой да ми обясни как с 500-1000 лв заплата се изплаща жилище и се издържа семейство при тези цени ?

59

Анонимен

преди 7 години

Защо ли?1. Колко е средната заплата?2. колко е средната цена на жилище?Колко десетилетия трябва да спестява човек работещ на средна заплата в България, за да може да си позволи дори евтино жилище?Сега започнете да смятате допълнително пари и за кола, жена, дете... и ето защо имаме демографски пролем. Повечето хора искат като им се роди дете да могат да го хранят и обличат най-малкото. Не да го обричат да рови по кофите в мизерия.

58

Анонимен

преди 7 години

По времето на комунизма и Тодор Живкото повече от всикчи млади от българи обаче живееха в мизерни условия, тъй като деляха едно и също жилище с няколко поколения, но тогава нямаше Евростат и комунистите криеха това от народа.

57

Анонимен

преди 7 години

айде малката заплата виновна. Ами като му е малка да се размърда и да си намери по - голяма. Седи си на такава заплата щото му е удобно. Не плаща наем. Мама му готви, с тате гледа мача. Защо му е приятелка - на нея подаръци трабва да купува. Абеее я сикт*р. Колко мило, колко сладко - е при мама и при татко.