35

White Wolf

преди 7 години

Еми честито ни имигранти, но после като има всекидневно нападения над имигранти в България БХК и ЕС да не се чудят защо сме толкова нетолерантни.......

34

Бивш граничар

преди 7 години

Навремето даваха 10 дни домашен отпуск за заловен или застрелян нарушител на границите на Народна Република България.

33

Анонимен

преди 7 години

Тиквата проста като е длъжна да приема арабели да си ги зема у тях!Аз такова задължение нямам и където срещна накъв цгнн веднага му чупя зурлата!

32

gtf

преди 7 години

2 милиона работещи в България издържат 2 млн. пенсионери и още 1 млн. "трайно безработни ... В турция 40 млн. работещии, не могат да издържат 3 млн. бежанци айде тези ги говотере на някой друг а ?

31

мешена-славяно-перси

преди 7 години

Ако тези 2 000 000 Емигранти влезат в България става мешена-славяно-персийска Нация , но да не забравяме че имаме неофициялно към 2 000 000 мешени Роми в България за което властите си мълчат

30

Турчина Мехмед

преди 7 години

Нулева толерантност!!!! Точка.

29

ако не се лъжа

преди 7 години

австрия също е в ес . как тогава австрийците заявиха , че за тази година ще регистрират САМО 40 000 бежанци независимо колко влезнат в страната !!! нека боко проучи австрийският пример и да го приложи при нас .дори и да не може да спрем нахлуващите с огради или военни средства НЕ СМЕ длъжни да регистрираме и издържаме всеки натрапник !!

28

Statis

преди 7 години

3,5 miliona bulgari migranti v chujbina.2 miliona migranti transit v rbg s vinetki...20%ddsE, saldoto marda nagore, Goranov, smail. Bg lev silen.

27

Анонимен

преди 7 години

Идват и ще идват, докато някои ги канят, други ги подкокоросват. От цял свят ще идват, докато всички граници и вътрешни и външни на ЕС не се затворят и не започне да се стреля по нарушителите. Винаги ще има някъде войни, глад и мизерия. Това не означава, че трябва да съберем и изхранваме всички, от цял свят.

26

Анонимен

преди 7 години

Не съм длъжен на бежанците нищо.Аз ако отида в Ирак или Афганистан със сол и хляб ли ще ме посрещнат?Закривай ЕС! Вреден е!

25

Анонимен

преди 7 години

Бойко винаги се е опитвал да се харесва на всички леви - десни - изток - запад ...идва време в което тази му стратегия спира да работи ... идва време в което Бойко трябва да вземе решение иначе си заминава от политическата сцена.

24

Анонимен

преди 7 години

Ако Ви почукам на вратата в Банкя ще ме приемете ли ***

23

chach

преди 7 години

Borisov razprati pokanite na 2 000 000 migranti.da zapoviadat.

22

Анонимен

преди 7 години

Ако се стреляше по границата на месо, никой нямаше да идва към нас . А Тиквата нали е мек и вечно е в еротични пози , няма как да сме толкова страшни за имигрантите.

21

Турчина Мехмед

преди 7 години

Ееех не е лесно да си Тикваааа! Муахахаха

20

Анонимен

преди 7 години

Ционисткият план за превземане на Европа в действие - наводняваш Европа с бежанци, радикализираш ги, те се плодят като гризачи, 2050 година мюсюлманите са мнозинство, Европа приема шериата. Сбогом християнство, сбогом свобода, сбогом демокрация.

19

Анонимен

преди 7 години

А освен нас кой приема всеки, който е почукал в момента??Само ние готови на всичко само и само да не вземем решение за себе си, чакаме кога ще ни пометат.

18

Анонимен

преди 7 години

Тоя е лесен.Ще си ходи в Ориндж Каунти,където е построил къщичка на щерка си.Ние тук да му мислим.Трябва отново бригадирско движение и строеж на мексиканска стена на границата.Иначе д-*** да ни е яко.

17

Мда

преди 7 години

Баце, приеми ги в Банкя. Къщата ти е голяма, а като свърши мястото ги тури до и под магнолията!Няма такъв филм, който ни почука на вратата да го приемаме! Подавай оставка! Не си способен да пазиш границите на България!

16

gtf

преди 7 години

Длъжен бил... ОСТАВКА !!