131

Анонимен

преди 8 години

От вчера на о-в Окинава действа специален отряд от 40 човека на японската полиция, който трябва да пази жителите на острова от престъпленията на "пазещите" ги американски войници, които само за последните 5-6 са над 20. Да не говорим за пиянските им прояви. Искате ли това да стане и в България? Ако не вярвате на горното вижте как се държат тези варвари в Прибалтика и какви проблеми има тамошната полиция с тях.

130

Мед, жица, алюмин

преди 8 години

Прав е Борисов, флот не ни трябва. При морска агресия от страна на Русия, един звод от роми берачи ще разкаже играта на ущанките. Завалиите още няма да са докоснали водата, докато нашите славни роми вече ще са предали всичко на пуктовете.

129

Анонимен

преди 8 години

Ако това е истина, браво на Боко! За първи път се изказвам в негова подкрепа, въпреки че по принцип не го харесвам и искам да си иде... но в случаите, когато говори и действа разумно - евалла на Борисов, значи мисли с грижа за България. Браво! !

128

Анонимен

преди 8 години

До малкия скромен иванБраво иване, ти си типичен представител на слугите на путин-без капка разум, но готов да се бие с чуждите против всички други, даже и своите.

127

Анонимен

преди 8 години

Украйна беше най - братската страна на Русия, това по никакъв начин не спря руската агресия и руската окупация на Крим и Донбас. Защо путинофилите постоянно се мъчат да ни доказват, че ако се държим слугински спрямо Русия тя ще бъде мила към нас и няма да ни напада и окупира, като примера Украйна говори точно обратното.

126

Анонимен

преди 8 години

Утре като завият сирените за въздушна атака няма да сте толкова смели а ще се криете из мазетата ревейки като мишоци.Не дърпайте дявола за опашката,не дразнете мечката защото ще ва помете,войната вие ще я изнесете на гърбовете си а не тези от САЩ,те ще са скрити в подземните си царства,така ,че не се правете на герои защото сте жертви

125

Анонимен

преди 8 години

провокатори се опитват да тласнат нещата към ръба на третата световна, която май вече се води негласно...

124

малкия скромен иван

преди 8 години

Ще му кипне на Путин келя накрая и ще пресуши тая локва, наречена Черно "море". Даже му се чудя на железните нерви. Ако стане конфликт, заминавам да се сражавам на страта на руснаците, на правослвието. Незабавно трябва да излезем от НАТО.

123

Ген полк Гадорян

преди 8 години

Мдааа. Шъ стани. Абе кой ги избира тия паляци за президенти бре. Знаят ли Русия какъв флот притежава. Ще ми неутрализират бахура и сланината. Смешници. Русия може да смачка всички накуп. Особено ако й помогнат Китай и Сев Корея. Едни такива мънички тактически единици от по 100 000 жълтурковци.

122

Анонимен

преди 8 години

Щом имам минуси а давам акъл как да не заробим Държавата без да поткребям Русия значи има трима до петима платени *** или национални предатели в тоя сайт.

121

Хамбург

преди 8 години

Уважаеми бг паляци , ВОЖДА вИ е комунист ... много ясно , че не иска ... но вИЕ искате да си останете западнала *** като руската ... кратери , прах , мръсотия , корупция , олигарси ... и да вИ плякат отзад ... кеф вИ доставя ... знам го !!! Затова никога повече в бг при *** !!!

120

Анонимен

преди 8 години

Не трябва да се съгласяваме по никакъв начин с румънците. За бедна България това са непосилни разходи. Ако стане предложението им то Атия ще е цел на руските войски. Защо не предложат Констанца-замисляте ли се. В сравнение с Русия нашите самолети и кораби са смешни. Русия въведе в Черно море 3 подводници тип "Варшавянка" и се строят още три. Предложението на Румъния е стъпка към 3-та световна война. Американските войници в Япония и Литва се държат като диваци и очаквайте същото и у нас.

119

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 165Ти си пълен ***!!!

118

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 201 Много си точен- "на руснаците"-онези дали живота си за нашата свобода. Какаво общо има с това путин и сегашната му политика спрямо България?

117

Анонимен

преди 8 години

Са сетиш.Дори и от Африканските държави да вземете кораби за черноморския флот пак няма да можете да уплашите РУСИЯ.Бойко пак искаат да те избудалкат.АКО НАТО иска да си направи база В; Атия;(Бургаско) ИЗКАЙ ФРЕНСКИТЕ МИСТРАЛИ две изкадрили самолети, още няколко фрегати и НАТО да плаща заплатите на 400 войнослужещи в Румъния,вземай наем за базата или ЩЕ СТАНЕМ КАТО ГЪРЦИЯ не 30 а 360 милярда няма ти стигнат После като дойдат другите управляващи ще кажат, че ти си сасипал държавата

116

Анонимен

преди 8 години

Може да е член на ИДИЛ те воюват със Русия моля проверете тая версия.

115

one

преди 8 години

Борисов е пълен страхливец. Само пред нашите журналистки се перчи иначе го е страх да вземе каквото и да е решение.ако сме в НАТО значи правим заедно с Румъния, ако не сме в НАТО значи сме с Путин.ама такива средни неутрални позиции винаги накрая са губещи.аз не уважавам някой, който има позиция на разграчен и само лавира.

114

Анонимен

преди 8 години

На герба пише съодинението прави силата ,но имаме знаме и герб благодарение на руснаците ,така че всички плюнки киото не си тачат миналото и нямат национално достойство да спрат да плюят

113

Анонимен

преди 8 години

Това че Борисов се страхува да отбранява държавата си от един нахален външен агресор направил много поразии в нашия географски район по никакъв начин няма да помогне на агресора, а още по-малко на България. Просто Русия ще бъде окуражена да продължава да притиска България към стената и да иска от нас черноморското ни крайбрежие за себе си. Страх и политическо късогледство, това излъчва поведението на Борисов.

112

Анонимен

преди 8 години

Ще се съберат, но кого ще неутрализират с техните черупки. Ще свърши търпението на Путин и ще имат флот, но на сухо.