49

Не общувай с руснаци

преди 8 години

Интересно защо толкова руска *** си купи имоти у нас, а няма обратна тенденция. Никой нормален не иска да живее в бандитския концлагер на Путин. Трябва спешно да се приемат законодателни мерки, ограничаващи драстично покупката на български имоти от руската пета колона. Всеки руснак е по душа шпионин и доносник, нищо добро не очаквайте от тях!

48

Tina

преди 8 години

Всички виждат в изказването на Путин само Южен поток и санкциите.Но има и нещо друго...

47

Анонимен

преди 8 години

ОНAЗИ РОЗОВA ПОДВОДНИЦA ДAЛИ ИЗПЛУВA , ЧЕ ЧОВЕКA ОТ СНИМКAТA БЕШЕ ПРИМРЯЛ ОТ СТРAХ

46

българин

преди 8 години

Вън руските монополи и агенти на КГБ от България.

45

До Анонимен 92

преди 8 години

А пък една йена е 1 стотинка ...умнико. Японски бежанци приемаш ли?

44

Анонимен

преди 8 години

Снощи са раздали премии с доста количество "дози" на сосрсоидната наркоманска гей *** и днес теса особенно активни

43

До някой

преди 8 години

Фатална грешка е да се репчиш когато си на голо д**** чифте пищови и джафкаш по чужда заповед срещу световна сила с ядрен потенциал.Правилната позиция е като тази на Финландия - приятелски неутрална. Даже не участват в санкциите. Нищо че, че много дълго са били част от Руската Империя и ги обединяват векове от войни - имат си взаимното уважение и сега са търговски партньори и не само търговски!

42

Анонимен

преди 8 години

След като е така, да предложим на Путин България да анексира Русия, хем ще влезнат в НАТО и ЕС и да видим тогава какво ще правят САЩ!

41

До ккк

преди 8 години

Украина е извън ес и нато и Русия го отнесе и още много ще го отнася, заради простотиите на путин.Сещаш ли се какво ще стане, ако не дай си боже скочат на страна от ес и нато? Горната глава, горната се използва извън тоалетната на двора

40

koikakvo

преди 8 години

"Путин не е в състояние да играе твърдо срещу България" - хахаххаха омг. днес.бг не е късно да премахнете тази новина. Ние сме толкова велика страна, че ЕС, САЩ и Русия се допитват винаги до нашето мнение....с реторични въпроси.

39

f

преди 8 години

"Русия има нужда от България, не обратното!" - като ти СПРАТ ГАЗТА ще те питам кои от кои има нужда

38

не-ЩАС

преди 8 години

"Освободителите" що не минат да "освободят" някоя държавка с 2-3 водородни - да избият пак 100-200 хиляди, голяма ралта.

37

К.К.

преди 8 години

За тези, които не са били в Русия скоро - не знам за какви санкции става въпрос и какво се очаква да липсва от руския пазар, но не забелязах липси по магазините, които са пълни с всякаква стока, било то хранителни продукти от западноевропейските страни или дрехи на всички световни брендове. И дори цените бих казала, че са доста по-евтини на новите колекции отколкото в България. Виж българска стока определено липсва....

36

художника

преди 8 години

Най-после руснаците в лицето на Путин да разберат, че трябва да са приятели с България.А без санкциите това "просветление" не би се случило. Но...... за да си приятел с някого, трябва и да го уважаваш. Едно време в НРБ ни пробутваха/задължително/ руските коли, телевизори и т.н. и то на макс цени. Същото се случи и с газта и петрола за България. А това НЕ е приятелство! Това е КОЛОНИАЛИЗЪМ. Без извиване на ръце, всичко ще си дойде на мястото... А дано !

35

Анонимен

преди 8 години

Сами ще се оплетете в тая протестна мрежа.

34

до 60

преди 8 години

Не намесвайте нацизма. Русофобите са обокновенни гей наркомани.

33

ККК

преди 8 години

АААААААААААХХАХААХАХА Русия нямала ресурс да се мери с България ахахахаха такива трябва да биват заточвани в психиатрични клиники до края на дните им ! Няма никаква полза от психично нестабилни *** !

32

до 58

преди 8 години

Само вода и парче сух мухлясал хляб на ден. Целодневен тежък физически труд. След работа, инквизиция.

31

Анонимен

преди 8 години

Опитът показва, че слаба Русия означава и силна България. Айде ако може по-далеч от нас така другарю Путин! Мисля че българите ясно избраха правилния път на развитие - НАТО и ЕС. Добре че ни приеха, та сега щяхме да сме като Украйна и Молдова...

30

ХХХ

преди 8 години

България може да премахне санкциите към Русия наложени от САЩ и ЕС ? На там ли бие тоя или така ми се струва !