13

Греко --не е глупав!

преди 8 години

Какви "МАНИПУЛАЦИИ"...какви глупости.....ха,ха,хаааааааа..ГЛАДНА МЕЧКА --ХОРО ИГРАЕ ЛИ, БЕ....??!!!Комунистите и левичарите си мислят , че глада и мизерията-- ПАК ЩЕ ГИ ДОКАРАТ НА ВЛАСТ!ЗАБРАВЕТЕ!!!Вече целия народ на България --знае , че най-големите КРАДЦИ, мошеници , популисти , и КАПИТАЛИСТИ ---СА КОМУНИСТИТЕ!ВСИЧКИ "БЛАГИ ПРИКАЗКИ" ---СА ЗАРАДИ ПАРИТЕ НА НАРОДА!САМО ГЪРЦИТЕ НЕ ГО ЗНАЯТ, ЗАЩОТО НЕ СА ЖИВЕЛИ ПРИ СОЦИАЛИЗъМА И КОМУНИЗъМА!...АМА СЕГА КАТО СЕ ОПАРЯТ---ЩЕ СЕ НАУЧАТ!!!

12

Анонимен

преди 8 години

охи, охи.... ама дали ще кажат ОХи или НЕ... няма значение. икономиката е съсипана. .. референдума е само да му е чиста съвестта на Ципрас. ако СССР не ни държеше на каишка 50 години и ние щяхме да цоцаме милиарди от Европа и да си раздаваме заплати от по 1200?...

11

Надявам се ...

преди 8 години

... гърците да кажат НЕ на кредиторите и да изритат Фонда.

10

Анонимен

преди 8 години

Ако кажат "да" на кредиторите, тогава Европа и Юнкер изпадат в нелепа ситуация, защото досега бяха против свикването на референдум за толкова важен въпрос за Гърция. Излиза, че ЕС се противопоставя на провеждането на референдуми, а референдумът е основната градивна частица на демокрацията- власт произтичаща от народа, това е и значението на думата "демокрация". Референдумът е пряка демокрация, а правителството е само представител. Заобикаляйки мнението на народа, ти налагаш фасадна демокрация.

9

TPE3BEH

преди 8 години

До 1 - това са мазни и нагли византийци и станаха за смях пред цял свят.Очаквайте скоро гръцки работници в България...

8

Ципрас е играч

преди 8 години

Ципрас е голям играч. Гърците каквото и да гласуват, ще се окаже, че са ЗА. Нали знаете, че не е важно кой гласува, а кой брои гласовете.И след този цирк, Ципрас ще каже: Аз не исках, ама.. волята на народа е такава. И ще подпише.И парите ще потекат отново към Гърция. А България отново ще е най-бедната страна в Европа, избрала да я ръководи една мутра със съмнително образование и интелект под средния за страната, разбирай много нисък.

7

Българин

преди 8 години

Медийните манипулации срещу гръцкия народ започнаха. Как така 4 часа след като обявиха референдума, разни западни социологически агенции излязоха с информация, че повечето ще гласуват да се приемат условията на кредиторите. Масовата манипулация на съзнанието на хората започна. Иначе кредиторите ще си видят парите на кукуво лято.

6

Анонимен

преди 8 години

За Бога НЕ купувайте *** на ЧИПИ .. затворили са Българския завод и произвеждат в Румъния

5

междунар. журналист

преди 8 години

Във всяка нормална държава досега Ципрас щеше да го изгонят с камъни от властта . Гърците все още се надяват да се върнат високите пенсии и заплати , но без да работят . Каквото и да решат свободното падане почна на Гърция. Жалко за народа , но сами си го направиха от алчност и простотия .

4

Анонимен

преди 8 години

Ципрас си е плейбой. Меркел мечтае за снажен *** АТОМ като него.

3

Анонимен

преди 8 години

Ясно, Меркел пак ще направи дълбооока *** на Ципрас и след това ще му отпусне няколко милиарда.... поредните. Само не знам за какво е цялата тази бутафория?

2

Анонимен

преди 8 години

Malista.

1

Гледате ли

преди 8 години

Е на това се вика политика .Да внимават българските ком.номенклатури ,олигарси и откровени мафиоти .Това са политици ,народ и интереси .Въоръжени до зъби ,няма да платят нищо и ще получат отново европейски стандарт.Внимавайте всички експерти ,негодяи и еврокомунистически *** .Това е държава в действие.Не разграден чалга *** .Затова Европа я тачи ,САЩ уважава и света я помни - во веки .