10

Анонимен

преди 9 години

*** въобще не се чувстват българи.....това е съвсем друга ,долнопробна култура и битие на 90 % от тях....няма как да се интегрират още повече,че бедността е всеобща,а и те самите не искат в болшинството си да живеят цивилизовано....просто не виждам изход от ситуацията....то не се иска много акъл да се правят деца.....акъл се иска да се хранят и образоват след това...май най-добра е гетата да се превърнат в резервати и да нямат право да излизат оттам.

9

господа толерантни

преди 9 години

Искам да знам колко от 1,5 млн роми плащат данъци и осигуровки и колко от тях живеят на идръжка от държавата и какви са загубите на държавата от кражби на жици и жп релси. Моля да пресметнете колко струва толерантността на държавата.Не искаме разединение и омраза - искаме всеки член на това общество да носи своята отговорност към съгражданите си и държавата.

8

?!?

преди 9 години

Илиев, не лъжи! Чувствате се българи когато си получите помощите или отидете в чужбина с български паспорт. С колкото и цинаги съм говорил отговорът е един- "Аз съм *** бе, бате."

7

до Илиев2

преди 9 години

Когато направиш списък на ПОРЯДЪЧНИ, СЪЗНАТЕЛНИ,ОТГОВОРНИ ***, публикувай го; с аритметично действие ще ВИДИШ(ВИДИМ) КОлко са ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, водещи живот на *** и терористи.Трябва да се ограничи НЕНУЖНАТА раждаемост на ***, живеещи като в 13.век, но ползуващи блага на 21.век( наши блага!)

6

ТОДОР

преди 9 години

Българите гледат да си живеят без да се напрягат. Едно дете дори им е много. Нека един от критерийте за издигане да бъде и това колко деца е отгледал. Не да се е женил 4 пъти и да има 3 деца. какво толкова си мислат, че ще им осигурят в повече, ако са 1 или 2 децата. глезльовците са презадоволени, недисциплинирани и нищо не става от тях.

5

Анонимен

преди 9 години

Най-сетне нещо адекватно на ситуацията с ***. Сега ако можеше мнението му да се облече и в необходимите правни одежди, еша си нямаше да има.

4

до ИЛИЕВ

преди 9 години

ИЛИЕВ, 1,5 млн. стев: ПРАВИШ ли списък колко хора от ВАШИТЕ;1.УЧАТ2.РАБОТЯТ3.Не крадат4.Не бият лекари, старци по селата.5.НЕ Крадат инфраструктура- желязо( в случая са И ТЕРОРИСТ!)6.Не се бият с брадви, секири и врезултат- лежат по болници и получават инвалидни пеенсии за НАША СМЕТКА!!!???7.Колко плащат ЗДРАВНИ осигуровки?8.Колко от "вашите 1.5 млн" се държат прилично, обличат се чисто, спазват закона, възпитават децата си??Когато направиш списък на ПОРЯДЪЧНИ, СЪЗНАТЕЛНИ,ОТГОВОРНИ ЦИГА

3

акуд

преди 9 години

дпс и нейните лидери водят анти Българска политика дпс трябва да бъде заличена.....

2

Анонимен

преди 9 години

МНОГО Е ПРАВ СИМЕОНОВ.НО ЗАЩО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СЕ ПРАВЯТ ЧЕ НЕ ВИЖДАТ *** ПРОБЛЕМ

1

Анонимен

преди 9 години

Мда. А пък нераждането на деца също е бизнес, но за българите - спестяват си бъдещи разходи в това уредено време.