80

Анонимен

преди 9 години

КРАХ и ,,ранения'' Путин.

79

Анонимен

преди 9 години

Рублата се възтанови от сутринта еврото падна със 16 рубли.. Атаката на Сорос е спряна . Русия минава в контра-атака.

78

Анонимен

преди 9 години

Според изследване не общественото мнение на хората в Добруджа, 84% от тях подкрепят започването на производство на шиство газ и смятат, че това ще подобри състоянието им, ще създаде нови работни места и ще повиши стандарта на живот. Пак според същото изследване 78% от хората там смятат, че добивът на шистов газ няма да има отрицателни влияния върху околната среда.

77

до 79

преди 9 години

Само при мисълта за шистов газ в България ще се лее кръв , много кръв. Не ни мисли за ***, като американците, ние знаем езици, гледаме филми, четем книги и сме наясно, че фракинга отравя почвата. А ние няма да позволим триполовите евроатлантически психопати да отровят прекрасната ни земя, защото само тя ни остана, жиде безроден. Лобирай за шистов газ в краваристан и Израел, но не и в България, защото това няма да стане никога, запомни го.

76

До 63

преди 9 години

Трябва да знаеш, че вероятността в момента, Путин да падне, никак не е малка. От сегашната ситуация в Русия, слабата рубла, най-много губи Олигархията. Мога да си представя добре, че в момента текат задкулисни борба с/у Путин. Ако ги преживее - Браво на него.

75

Анонимен

преди 9 години

,,Вероятността за фалит на Русия е 32 процента,а на Венецуела-94 процента''-Ехото на Москва.

74

ме

преди 9 години

Територията на Русия е 17 098 242 km2 , на САЩ - 9 826 675 км2, на България - 110 994км2. Хайде сега да помислим, дали ако в Русия и САЩ се ползва фракинг със сравнително малки екологични вреди (защото са огромни територии с малка населеност), дали и в България, която е една плюнка спрямо тях, може да се ползва същата технология, също толкова безвредно. И защо по-голямата част от Европа също я е забранила? Дали защото са рубладжии, или защото е наистина вредна!

73

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 82С тоя курс на рублата, освен неуспешни каламбури, друго май не ви остана :))

72

Анонимен

преди 9 години

На български "Запад" е западнала територия , място което е в упадък.

71

Илко

преди 9 години

Русия трябва да наложи ядрени санкции на США и Гейсъюза , заради спонсорството на тероризма и унищожаването и разграбването на държави - Ирак, Сирия, Либия и т.н и т.н

70

Анонимен

преди 9 години

До ДобруджанецВероятно не знаеш, но фракинг се използва яко и в Русия. от 7-8 години нейде.

69

Анонимен

преди 9 години

В Грани.ру има статия.Джон Кери казва,че санкциите не са насочени към руските граждани,а да НАСЪРЧАТ Путин до НАПРАВИ ДРУГ ИЗБОР....Точно и ясно.

68

me

преди 9 години

"чрез въвеждане на санкции срещу оръжейни компании и инвеститори във високотехнологични петролни проекти." Това не бяха ли предишните санкции? САЩ се късат да мътят водата, за да избегнат нездравословното внимание върху тинята, в която са затънали. Но рано или късно ще си го получат. Историята го е доказала.

67

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До ДобруджанецИ това скоро ще стане... - по вина на ***...

66

Анонимен

преди 9 години

Нали си плащаме на американците и на ЕС.Нали получихме ББ, ДПС и СДС. какви искате повече... Плащате и мълчете, че иначе и нас ще ни санкционират.

65

Анонимен

преди 9 години

Българските путинци,нали са комунисти,само със заплахи действат.Стига с тия ядрени заплахи,ракети и разни щуротии.Другари путлеровци,СТАТИЯТА Е ЗА ИКОНОМИЧЕСКИ САНКЦИИ.САЩ ЩЕ ИМ НАЛОЖИ И ПУТИН ДА НАЛОЖИ.Какви ракети,каква ядрена заплаха.........Май,горните не са в час.Като Началника им.

64

Анонимен

преди 9 години

Тая игра на мускули особено ме кефи. Държавата с най-голям дълг в човешката история, интегрираните ***, провокираща конфликти и ясно изразен паразитизъм (САЩ) се цака на всичко коз с държавата, с най-голяма територия, най-евтиното оръжие, най-пияния народ и най-готините жени (Русия) ... Аз па съм интегриращ се генетично *** кадър от малцинствата и съм съгласен да ми изтрият коментара все едно съм бял човек, изразяващ мнение в *?$% сайт в който чета само порното след 23:00ч. на МИХАЕЛА!

63

Добруджанец

преди 9 години

И ние да се включим в санкциите към Русия,като разрешим да надупчат Добруджа за шистов газ за да не им купуваме газта. Разбира се,че се шегувам,но това искат играчите от САЩ.Зачетох се за шистите и метода на добив.Оказа се,че в шистите има радиоактивен елемент Радий,а в технологията се вкарват тежки метали и много вредна химия.В крайна сметка водата става негодна за здравето,ракови заболявания,а за химията и радия ще са необходими хвостохранилища. Та всеки си гледа интереса и политиката,а други

62

Анонимен

преди 9 години

Да му мислят *** тях ще ги давят в гюла на Блене.. Русия отново ще победи.. Запада.. Ако сте забелязали Запад на български е нещо което запада , мъртвешка зона.. Само умрелите гледат на запад..

61

В днешния...

преди 9 години

... глобализиран свят, ставащото в Русия неминуемо ще окаже негативно въздействие в/у санкциониращите Русия страни. интересно е защо пренебрегват този факт.