36

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Социализмът разруши ценностите на младите, преобръщайки представата им за добро и зло. Ограбването на трудолюбивите българи с цел изхранване на *** от партията и особено тези зад граница в москва изпъдиха българите далеч от родината. Днес социализмът пропъжда милиони украинци вън от родината, по-добре е да има гражданска война и нея да умрат всички местни русофили, отколкото да живеят като нас тровени от световното зло с център москва.

35

Анонимен

преди 10 години

До Българине рано или късно ще дойде и краят на любимата ти Америка но по - добре рано отколкото късно

34

Анонимен

преди 10 години

*** ИСТОРИЯТА ЩЕ ГО ЗАПОМНИ КАТО ПЪЛЕН ***!!!дори за кадафито могат да се напишат някоя добра дума но не и за Путлера!

33

HETO

преди 10 години

Безочливата наглост на американците всеки път ме изумява! САЩ нищо не са загубили и съответно нямат какво да търсят, нито в Европа, нито в Украйна, а още по-малко в Крим! Нека си гледат техните проблеми. При 2 трилиона дълг, си имат достатъчно такива.

32

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 34Нещо искаше да кажеш?

31

Анонимен

преди 10 години

Хора, вие не разбрахте ли че америкаците биха подкрепили и най-гнусния фашист на власт в Украйна, само и само да могат чрез него да прокарват своето влияние и диктат. През втората световна война, повечето от вас знаят че Хитлер е бил спонсориран от най-богатите американо-еврейски банкови и промишлени кръгове, така че нещата са пределно ясни. Проблемът е за нас и за Европа, защото при задълбаване на конфликта Америка е далече, а ние сме близо и накрая ние ще духаме супата.

30

ДА...

преди 10 години

Пак ще трябва да се забива червеното знаме в Западна Европа. ТОЗИ ПЪТ В ЛОНДОН.

29

Анонимен

преди 10 години

някой на Тошко Африкански трябва да му обясни че , който е влязъл в Русия не е излязъл жив

28

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 32Е друго е да палиш къшата на другия континент - трябва да се учим от запада!

27

Българин

преди 10 години

Значи руснаците могат да провеждат силови операции - например в Чечения, а украинците не?Няма двойни стандарти!Коя държава няма да си защити целостта на всяка цена? На всяка империя идва рано или късно края - всяко нещо стъпило на насилие - рано или късно умира - Рим, Византия, Османска империя, Хитлерова Германия, СССР, и идва края на Русия ...

26

Анонимен

преди 10 години

Вече симпатизирам на украинците, агресорите са много гнусни.

25

минаващ

преди 10 години

В момента Украйна се управлява от престъпници и крайно време е украинският народ да осъзнае това. Розовите сънища за Европа ще им излезнат през носа. Да не говорим, че и на нас ... Няма нужда от заблуди, те само дават шанс на американците. Вземете се в ръце, братя, свалете натрапените властници и живейте вашия живот, за вас, самите и за вашите деца. Ние, честните хора сме с вас! Долу войната, американците- в Америка!

24

Анонимен

преди 10 години

Подпалиха къщата на съседа и си мислят, че огъня ще ги заобиколи.

23

Анонимен

преди 10 години

САЩ с тези безумни военни действия из цял свят ще докарат отново световна икономическа криза най добре е да си решават проблемите с изсфирясалите си граждани дето стрелят на ляво и дясно пък после да се мешат в другият край на света

22

пена

преди 10 години

Те руснаците нали не се мешат в гражданските войни. Нали за Сирия беше така ....

21

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 25не си добре...лошото е че явлението се наблюдава доста често напоследък сред българите...

20

Анонимен

преди 10 години

A RUSIA KAKVO CHAKA????????????? NEZABAVNO DA SE NAMESI.

19

ветропоказател

преди 10 години

Елче, друг вятър духна и ти смени посоката! (е не че имам против)Ианче този път статията е синтезирала руската позиция без излишества.

18

Анонимен

преди 10 години

УМРЯ ЛИ САДАМ УМРЯ!!! СКЪСАХТЕ СЕ ДА ПИШЕТЕ ТУК В НЕГОВА ПОДКРЕПА!!УМРЯ ЛИ КАДАФИ УМРЯ!!! СКЪСАХТЕ СЕ ДА ПИШЕТЕ ТУК В НЕГОВА ПОДКРЕПА!!БАШАР АСАД ЕДВАМ ДИША САМО *** ГО ДЪРЖИ ЖИВ!! СКЪСАХТЕ СЕ ДА ПИШЕТЕ ТУК В НЕГОВА ПОДКРЕПА!!ЯНУКОВИЧ И ТОЙ ДИША САМО ЩОТО *** ГО ДЪРЖИШ ЖИВ!! СКЪСАХТЕ СЕ ДА ПИШЕТЕ ТУК В НЕГОВА ПОДКРЕПА!!И ПУТИН СЕ СКЪСВАТЕ ДА ПИШЕТЕ В НЕГОВА ПОДКРЕПА НО УМРЕ РАБОТАТА ТОЙ ОПОЗОРИ ЦЕЛИЯ НАРОД НА РУСИЯ КАТО ПРИБРА КРИМ БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ В РУСИЯ!!!!!!!!!!!

17

3

преди 10 години

некои си играе с огъня много стабилно много воини много размирици че стане страшно на края ми се струва за сички и за тия дет са далече на спокоина обстановка в офис с климатик