73

Одисей 1 заличителят

преди 10 години

77 Като начало го бръснат между 6.4-7% от гласоподавателите без да е сформиран дори като коалиция без да има ръковдство и лидер и без да смев предизборна ситуация . Сега е ТРЕАТА СИЛА целта е да стане ПЪРВА СИЛА и най- сетне да продължат реформите които спряха 2001 или почти спряха тогава защото все нещо се е слчувало и после . А с теб прокуроре трябва да зашочнем защото именно в съдебната ситема и прокуратурата е заровено кучето.

72

Анонимен

преди 10 години

Държавата това, държавата онова, онзи политик бил корумпиран, другия бил некадърен - докога ще чакате някой друг да ви оправя живота? Защо давате толкова власт на държавния апарат, след като той очевадно не работи?

71

Стар Краставичар

преди 10 години

На хората омръзна гледат да безучастно политическата мафия окупирала българският парламент и превърнала го в "биг брадър" от продажни, корумпирани, арогантни ексхибиционисти ! ОСТАВКА !

70

prokurora

преди 10 години

Кой ти бръсне реформаторския блок, заради който 10-ти ноември стана по-мразена дата от 9-ти септември?

69

Одисей 1 заличителят

преди 10 години

Реформаторския блок настоява за незабавна оставка на правителството на ДПС, БСП и Атака и разпускане на 42-то Народно събрание. Искаме нови европейски правила срещу мафията, а не нови лица, подхвърлени от олигарсите.

68

123

преди 10 години

Видях двама от тия сутринта.Като крадци се ослушваха и си пускаха листовките по неотворените магазини.Ама видеха ли отворен-отдалеч го заобикаляха.Явно ги е страх да не ги започнат хората.

67

Анонимен

преди 10 години

Като чета коментарите по долу и ми става ясно, че българина дори днес не е готов да бъде свободен. Той и днес иска някой да мисли и взема решения вместо него. Българина не иска свобода, за него правото на избор е твърде тежко бреме, защото свободата значи да поемеш отговорност както за себе си, семейството си, така и пред обществото.

66

надзирател

преди 10 години

Няма я казармата дрислювци. Там щяха да ви кажат колегите каква поръчка сте! И да ви направят хора, не маши за мутренски цели ...

65

Анонимен

преди 10 години

до 3-4 месеца от 9000 *** в момента ще станат 30 000! Ще видите какво тепърва ще става в София с тези индивиди. Усещам че не студентите, а именно *** от близкия изток ще свалят властта и то скоро....3-4 месеца.

64

до 68

преди 10 години

ти май си голям ***, къде си виждал привилегии за Сороси в България !? Аз виждам пак същите привилегии - за бившите комунисти, агентите на ДС и хората от тяхното обкръжение. Делян Пеевски да не би случайно да е от *** !? ех големи *** има в тая страна, но не сте виновни вие, а тези дето ви промиват мозъка

63

Одисей 1 заличителят

преди 10 години

Има много да реветете *** но колкото и да ревете времето ви е отрекло и не ви остава нищо друго освен да отивате на бунището на историята

62

Анонимен

преди 10 години

По времето на Комунизма имаше привилегии за Партизани и Ятаци за тях и целия им род. СЕГА ИМАМЕ ПРИВИЛЕГИИ за *** - шпионската мрежа на ЦРУ , да окупират , да блокират , да крадат и грабят, да продават националните богатства на своите господари от САЩ за 1долар, да нарушават закона когато и как си поискат.

61

Анонимен

преди 10 години

Насъбралата се тълпа от около стотина души към 11 часа извика въодушевено от младежкия патос: Оставка", при което протестиращите студенти отговориха: Веднага".

60

Анонимен

преди 10 години

М да, забелязва се известно препокроване м/у този поход и гей прайда! ;)

59

Одисей 1 заличителят

преди 10 години

64 Виждаш ли че си мръднал от тогава , все същата бетонна тиква си , само *** мразят Горбачов всички нормални хора са му благодарни защото ако не беше той сгромолясвайки се комуниатическото чудовище можеше да направи много поразии , само си предстваете какви би било ако Горбачов беше като Милошевич или обратното ако Милошевич имаше ядреното куфарче

58

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

"Будните оставаме, вие си отивате", заявяват студентиИ тук истината е наполовина.Когато един нов Пиночет приспи крадците в дълбоки дупки - нека да останат будните!!

57

НРБ

преди 10 години

10 ноември е една от най черните дати в историята на България на нея се отбелязва триумфа на погрома над справедливоста .Тодор Живков бе по добре да не бъде сменен и за това се изказаха тогава както мнозина ръководители в България тъй и по света и пазарни реформи бяха почнали от 1987 .Не случайно коалиционния партньор на БКП БЗНС вследствие на организационата и международната си дейност убеди българските земеделци и водещите партии на запад че смяна на Живков е пагубна Не разбирам какво се рекламира един преврат

56

V-1

преди 10 години

И ако са толкова будни, защо досега няма окупирана нито една къща, фирма или медия на олигарх??! Дирижирани зомбита, а не будни са те!

55

Одисей ч ЗАЛИЧИТЕЛЯТ

преди 10 години

55 стига глупости бе *** , излезте на вуздух на слънце , подкрепете децата , тез измиват в момента вашия срам Между другото Точно национализма е последното убежищте на комунизма , справка бивша Югослваия.

54

ИИИИИ

преди 10 години

И КОИ СТЕ ВИЕ ДЕТО ОСТАВАТЕ ТЕЗИ КОИТО НЕ ВЛЯЗАХА В ПАРЛАМЕНТА ЛИ????ДА БЯХТЕ ИЗЛЕЗЛИ ПРЕДИ 12 МАЙ ДА АГИТИРАТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЕЗИ КОИТО ВИ ПЛАЩАТ И ПОДЪРЖАТ ОТ СДС ДСБ И НЕЗНАМ СИ КОИ А И ГЕРБ МУТАФЧИЕВ ЗАЩО СЕ МОТАЕ ТАМ НАЛИ Е ГЕРБАЖИЯ