101

РУМЕН221

преди 11 години

СТРАНДЖА,ПСУВАНЕТО НА КОМУНИСТИТЕ ДА ЗАПОЧНЕ СЕГА ИМАМ И ИМЕНАТА ИМ6. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.7. Симеон Дянков комунистическо синче стипендиант на фондация Людмила Живкова.8. Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Бай Тошо в Партизанският отряд Чавдар !

100

ПРЕДИЗБОРНО ОБЕЩАНИЕ

преди 11 години

Ние от ГЕРБ ако спечелим изборите, обещаваме да оздравим България финансово и да въведем строга финансова и данъчна дисциплина. За целта на пенсионерите които изяждат с пенсиите си държавния резерв ГЕРБ ще предостави на всеки един безплато шише бензин и кибрит за да се самозапалят така че да не ощетяват държавата. ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ!!!

99

До румен глупака

преди 11 години

Руменчо протестите ги плати мафията на батака и бсп за да свалят герб че не могат да крадат.

98

РУМЕН221

преди 11 години

СТРАНДЖА,ПСУВАНЕТО НА КОМУНИСТИТЕ ДА ЗАПОЧНЕ СЕГА ИМАМ И ИМЕНАТА ИМ1. Бойко Борисов комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.2. Цветан Цветанов СТАРШИНА от ДС ! Син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС и масов убиец Григор Шопов.3. Цецка Цачева партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.4. Николай Младенов комсомолски секретар, племенник на Пешо Танкиста и син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5. Росен Плевнелиев - първи секретар на общински комитет на ДКМС.

97

Просещ

преди 11 години

Искам държавата да ми дава докато аз си мързелуван като при комунизма на който сега плашаме лихвите.

96

az

преди 11 години

Поредната Калинка от Герб,поне да имаше по-човешко лице.За нея било нещо много нормално,чесме най-бедните в Европа.Ех,няма ли най-после да закрият Школата в Симеоново за нагли гербери!

95

гъбаря

преди 11 години

В началото пицата бе постна.Сега и пица няма

94

РУМЕН221

преди 11 години

КАК ДА УВАЖАВАШ ХОРА КОИТО ТВЪРДЯТ, че доматените ПРОТЕСТИ СРЕЩУ ТЯХ НЕ БИЛИ БЪЛГАРСКИ...- ДОМАТИТЕ - ТУРСКИ...- ЧУШКИТЕ - ГРЪЦКИ...- ЛУКА - КИТАЙСКИ...- КАРТОФИТЕ - ПОЛСКИ...ПРИ ТОВА ГНИЛИ...!!! СПОРЕД ГЕРБ...: - ТОВА НЕ Е ПРОТЕСТ..., А РЕКЛАМАЦИЯ...- НЕ Е СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО..., А СРЕЩУ ВНОСИТЕЛИТЕ...- И НЕ Е ПРОТЕСТ..., А ПОДКРЕПА ЗА СЕЛСКОСТОПАНСКАТА МУ ПОЛИТИКА...!!!БОКО, ВЕЛИКИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД КАЗВА" - КАЗВАМ..., ПОКАЗВАМ..., НАКАЗВАМ...!!! "И КАТО ВСЕКИ НАРОД И НАШИЯ Е... СУРОВ В НАКАЗАНИЯТА СИ...!!!

93

Нострадамус

преди 11 години

Василев, ти си държавен служител и скоро ще си търсиш нова работа!

92

ДО 109 Василев

преди 11 години

Приятел , Прекалил си с ракията , лягай . Утре е Понеделник.

91

Анонимен

преди 11 години

Бедни са хората не държавата. Имаме супер фискална политика и за това трябва да благодарим на Дянков.

90

news radikal

преди 11 години

Министърката неще да каже , колко пъти сме по-бедни от най-бедните в ЕС. Ми като не може да свърши никаква работа , що е на министерска заплата ?

89

Анонимен

преди 11 години

ХОРА МОЛЯ ВИ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА АПОКАЛИПСИСА ГЕРБ

88

ИСТИНАТА

преди 11 години

Преди идването на власт на Борисов , България , беше на Предпоследно място в Европа по бедност .След падането на Борисов , България е на последно място по бедност в Света .

87

Анонимен

преди 11 години

Странджа,пий една ракия и си лягай приятелю

86

Анонимен

преди 11 години

ЕВРОФОНДОВЕ =ПОМОЩИ ЗА *** = БХК СЪД България за дискриминация на *** = на АДА НА ЗЕМЯТА КОЙТО НЕ Е ВИЖДАЛ АД ДА ПОЖИВЕЕ В ИНДИЯ ДА СЕ ПОЧУВСТВА РОБ

85

РУМЕН221

преди 11 години

Какво направи БОКО за 4 г.?7. ВМЕСТО ИНВЕСТИЦИИ, спря държавните разплащания и 30 000 фирми фалираха8. Спря, НО НЕ ПРЕКРАТИ!!! Проект Белене, ЗА ДА СЕ СТРОИ С ПАРИ НА АМЕРИКАНСКИЯ ВОЕНЕН ПЕНСИОНЕН ФОНД... 9. Постигна ЦЕНА за газта В КОЙТО ЗА ПЪРВИ ПЪТ Е ПО-ВИСОКА ОТ ГЕРМАНСКАТА!10. От ЕС СЕ ГАВРЯТ с Борисов за финансовата ни стабилност, И НУЛЕВ ДЕФИЦИТ, ДОКАТО ТЕ ПОТДЪРЖАТ 10-15%!- А НАШИТЕ СТАРЦИ *** ОТ ГЛАД - ХОРА БДЕТЕ!!!

84

до SS

преди 11 години

ЕВРОФОНДОВЕТЕ СЕ УСВОЙХА ОТ ЦГАНТЕ ТЕ ЗАТОВА СА ЕВРОФОНДОВЕ ЗА ПОМОЩИ НА *** .ПОМОЩИ ПОМОЩИ МУ Е МАЙКАТА .

83

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ ще мачка -------------Лявата топка е обикновеннно по-голяма от дясната

82

РУМЕН221

преди 11 години

Какво направи БОКО за 4 г.?1. Избра политиката СДС СТАНИ ДА СЕДНА Изгони крадците И НАЗНАЧИ СВОИ.2. България вече не с лош имидж на престъпна и крадлива, а с имиджа на СВЕТОВНА ПРЕСТЪПНА страна. 3. Спря магистралните обири, но България СТАНА ХРИСТОМАТИЕН ПРИМЕР с огромната си битова престъпност.4. Напълно разруши държавата и сега тя се управлява от мафията. 5. Хазната е близо 17 МИЛИАРДА лева НА ЧЕРВЕНО,6. Обама го нарече световен лидер (МАЙ ИМЕШЕ В ПРЕДВИД НАРТЪРГОВИЯТА С КОКА И АМФЕТИ!)